Billede af undervisningssituation

Vinterskole - få ny viden og værktøjer

På CBS Executive Vinterskole tilbyder vi ledere og specialister business boosts med et udbud af relevante kurser inden for Forretningsudvikling, Strategi og Innovation, Ledelse og Organisation samt Finansiering og Økonomi

Se vores vinterskolekurser

Billede af gruppesamtale
10. januar 2024
3
dage
Dansk

Strategisk Regnskabsforståelse – januar

Styrk din regnskabsmæssige kunnen på 3 dage. Opnå øget indsigt i måling og tolkning af finansielle nøgletal, der er centrale for en virksomheds værdiskabelse, samt…
Finansiering & økonomi
Vinterskole
DKK 18.000
Læs mere
Billede af gruppesamtale
10. januar 2024
3
days
English

Sustainable Business Ecosystems - New!

The course is taking an innovative approach to partnering and looks at how viewing partnering in a global value chain (GVC) perspective can meet the…
Vinterskole
Strategy & Business Development
Winter School
DKK 17.200
Læs mere
Billede af undervisningssituation
15. januar 2024
5
dage
Dansk

Agilitet, Innovation og Forretningsudvikling

Lær de nyeste teorier om agilitet og få metodisk viden, som sætter dig i stand til at øge innovationskraften og forretningsudviklingen i din organisation. Kurset…
Leadership
Strategy & Business Development
Vinterskole
DKK 28.000
Læs mere
Steen Valentin og Anne Mette E. Christiansen
15. januar 2024
4
dage
Dansk

Bæredygtighed og ESG i Praksis

Hvordan kan bæredygtighed og ESG indtænkes og integreres i virksomhedens strategi? Og hvordan kan arbejdet med bæredygtighed og ESG bedst organiseres og kommunikeres? Dette kursus…
Strategy & Business Development
Vinterskole
DKK 24.000
Læs mere
Billede af deltagere på sommerskole
22. januar 2024
5
dage
Dansk

Interessevaretagelse: Stakeholderrelationer og Lobbyisme

Hvordan gør man egne interesser til almeninteresser? Du får indsigt i, hvordan du aktiverer det rigtige netværk, påvirker beslutningsprocesser, håndterer rygter og mediestorme og gør…
Forhandling & kommunikation
Vinterskole
DKK 28.000
Læs mere
25. januar 2024
6
days
English

Strategic Business Partnering - New!

This program will strengthen the capabilities of senior business partners and future and present leaders of corporate functions and enable them to play actively and…
Vinterskole
Strategy & Business Development
Winter School
DKK 30.500
Læs mere
Se flere

Vinterskole hos CBS Executive Fonden

Vi glæder os til at byde såvel nye som tidligere deltagere velkommen på CBS Executive Vinterskole.

På CBS Executive Vinterskole har vi samlet et mindre udbud af aktuelle kurser inden for Forretningsudvikling, Strategi og Innovation, Ledelse og Organisation samt Finansiering og Økonomi, som sikrer, at du kan forblive relevant i din rolle som leder.

Som leder har du over tid behov for personlig udvikling og for at tilegne dig ny viden. Til tider kræver det faglig fordybelse og deltagelse på et længerevarende udviklingsforløb. Andre gange er der behov for et kort intensivt forløb, der på få dage giver dig ny indsigt inden for et specifikt fagområde.

SE VORES KURSER

Vinterskolekurser giver kompetenceløft

Du og din organisation vil på både kort og længere sigt få gavn af dine nye tilegnede kompetencer.

Vores vinterskole er derfor ikke kun værdifuld for dig som deltager, men i høj grad også for hele din organisation, når du vender tilbage med en rygsæk fyldt med nye og finpudsede kompetencer og indsigt.

Du vil på kurset få perspektiver, værktøjer samt redskaber, der er implementerbare i den dagligdag, du og dig og din organisation.

Uanset hvilket kursus, du finder interessant og relevant, vil du ligeledes kunne udvide dit netværk og blive klogere på andres udfordringer og erfaringer på tværs af både brancher og sektorer.

CBS Executive Business Boost – få et skub i en ny retning på Vinterskolen

Nogle gange kan du have brug for et skub i en ny retning for at komme videre med dit projekt, dine planer eller den udfordring, du står over for. Udvikling kræver indblik, men det kan være svært at finde tiden til at fordybe sig.

På vinterskolen vil du få en overordnet indsigt i de væsentligste teorier, relevante værktøjer, metoder og øvelser på korte, intensive forløb. Du vil også få muligheden for at inddrage udfordringer, cases og eksempler fra din egen hverdag.

Hvorfor deltage på vinterskole?

Vinterskolen er værdifuld for dig, der leder efter nye kompetencer og ønsker at få baggagen fyldt op med ny og spændende viden, du kan bruge i dit videre arbejdsliv og karriere, og som du gerne vil implementere i din hverdag, når du vender tilbage i virksomheden - fordi du ønsker at forblive relevant i din rolle som leder.

Kurset vil i sidste ende ikke kun løfte dig som leder eller specialist - det vil give dig mulighed for også at løfte din organisation. Måske tager kurset dig ud af din komfortzone og udfordrer dig. Måske du vil opleve et boost af nye ideer, eller pludselig oplever du at se tingene på en ny måde.

Vores kurser er meget populære, da du får mulighed for at få relevant og forskningsbaseret viden og konkrete metoder, der kan implementeres, når du er tilbage i din organisation.

Vinterskolen løber over 2-5 dage i vinterperioden.

SE VORES VINTERSKOLEKURSER

JEG FØLTE MIG HELT FYLDT OP MED NY VIDEN OG VÆRKTØJER

"Jeg følte mig fyldt med ny viden og nye værktøjer"

Christina Elling Skarving, konsulent, BUPL, deltog på kurset Interessevaretagelse: Stakeholderrelationer og Lobbyisme på CBS Executive Sommerskole.

Christina fortæller, at kurset har gjort en stor forskel i hverdagen, og hun har fået værktøjer, som hun bruger dagligt i sit arbejde: ”Det har virkelig løftet mit arbejde til et nyt niveau.”

Hør hele Christinas historie og se, hvordan hun reagerer, når vi sætter hende på en uventet test ud i den teori, som hun har gennemgået på kurset …

Læs hele teksten Vis mindre
KURSET HAVDE GODE OG KONKRETE ØVELSER

"Kurset havde gode og konkrete øvelser, som jeg har kunnet bruge i praksis"

Karsten Lollike, Corporate Vice President, Novo Nordisk deltog på kurset Retorisk Lederskab på CBS Executive Sommerskole.

Karsten var glad for formatet med en uges intensivt kursus – og indholdet har givet ham redskaber, som han kan bruge i sin hverdag som leder: ”Det er jo gennem kommunikation, at mange af ens budskaber som chef kommer ud til medarbejderne. Jeg synes, man kan lære rigtig meget – specielt også på det her kursus, hvor der var rigtig meget praktik.”

Hør hele Karstens historie her.

Læs hele teksten Vis mindre
Luk besvarelse Alle kurser og uddannelser
spinner
Finder dine anbefalede kurser

Hvad søger du kurser inden for?

Board Leadership
Management & Leadership
Strategy & Business Development

Hvad er din nuværende rolle?

Mellemleder
Specialist & Projektleder
Topleder

Hvad er dit mål?

Faglig opdatering
Kompetenceudvikling
Personlig udvikling
Vælg en eller flere

Hvor lang tid vil du sætte af?

2-4 dage
5-7 dage
8+ dage
Vælg en eller flere