CBS Executive Talks - #7 Bæredygtighed & ESG del 1

CBS Executive Talks er en podcastserie med fokus på aktuelle emner og tendenser inden for ledelse. CBS Executive Talks holder dig opdateret på den seneste forskning og giver dig inspiration til, hvordan du kan forblive relevant i din rolle som leder. Forskeren og praktikeren mødes i studiet til en samtale om et ledelsesrelateret emne, som du har mulighed for at fordybe dig yderligere i på et af CBS Executive Fondens mange ledelseskurser eller konferencer. Formålet er at give dig værktøjer og metoder til at handle og agere på baggrund af forskningsbaserede principper i en foranderlig og kompleks verden, der stiller høje krav til dig som leder.

Anne Mette Erlandsson Christiansen

Senior Lecturer

Introduktion

I denne episode af CBS Executive Talks  byder vi velkommen til en samtale om Bæredygtighed & ESG.

"Vi kommer ikke i mål, hvis vi ikke også har regulering med til at hjælpe os, hvis vi ikke har en global klimaskat for eksempel, der er med til at udligne prisforskellen mellem de grønne og de sorte brændstoffer. Det er fuldstændig samme situation når vi snakker de bredere sociale miljømæssige forhold. hvor det også er meget indgroede systemiske udfordringer, som enkeltvirksomheder ikke kan løse alene."
Lene Bjørn Serpa, Head of Corporate Sustianability & ESG, A.P Møller - Mærsk

I denne episode af CBS Executive Talks byder vi velkommen til en samtale om bæredygtighed & ESG.

Hvad er de nyeste udviklinger i forhold til bæredygtighed og ESG? Hvad er drivkræfterne for virksomhederne her og nu? Hvilke muligheder og risici er der forbundet med den nye lovgivning?

Vi har inviteret både erfarne praktikere og en forsker i studiet til en samtale om, hvordan man skaber værdi gennem arbejdet med bæredygtighed, og hvad det stigende fokus på ESG-regulering betyder. Samtalen tager udgangspunkt i Maersk som case foranlediget af den erfarne Lene Serpa, chef for bæredygtighed og ESG hos Maersk, som gennem de seneste 25 år har arbejdet med bæredygtighed, de seneste 12 år hos Maersk. Denne episode er første del ud at to. Næste episode #8 Bæredygtighed & ESG del 2 er allerede tilgængelig her!

Vært:
Anne Mette Erlandsson Christiansen, ekstern lektor, CBS & Market Director, Ramboll
Gæster:
Steen Vallentin, lektor, CBS & akademisk leder, Centre for Corporate Social Responsibility (cbsCSR) samt
Lene Bjørn Serpa, Head of Corporate Sustainability & ESG, A.P. Moller Maersk

Brug for mere inspiration?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få Inspiration, viden og perspektiver på din lederudvikling - og hold dig opdateret på seneste forskning, trends og tendenser inden for leadership