CBS Executive Talks - #8 Bæredygtighed & ESG del 2

CBS Executive Talks er en podcastserie med fokus på aktuelle emner og tendenser inden for ledelse. CBS Executive Talks holder dig opdateret på den seneste forskning og giver dig inspiration til, hvordan du kan forblive relevant i din rolle som leder. Forskeren og praktikeren mødes i studiet til en samtale om et ledelsesrelateret emne, som du har mulighed for at fordybe dig yderligere i på et af CBS Executive Fondens mange ledelseskurser eller konferencer. Formålet er at give dig værktøjer og metoder til at handle og agere på baggrund af forskningsbaserede principper i en foranderlig og kompleks verden, der stiller høje krav til dig som leder.

Anne Mette Erlandsson Christiansen

Senior Lecturer

Introduktion

I denne episode af CBS Executive Talks byder vi velkommen til en samtale om Bæredygtighed & ESG.

"Der er blevet sat turbo på ansvarliggørelsen af erhvervslivet. Man skal ikke bare ha’ styr på sine egne aktiviteter, eller på hvordan man køber energi, men man skal kunne tage ansvar for eller måle på hele værdikæden – upstream & downstream – det er en kæmpestor udfordring. Selv de allerbedste kan ikke længere hvile på laurbærrene."
Steen Vallentin, Lektor, CBS & akademisk leder, Centre for Corporate Social Responsibility (cbsCSR)

I denne episode af CBS Executive Talks fortsætter vi samtalen om bæredygtighed & ESG.

Hvornår er noget bæredygtigt? Hvilke barrierer kan virksomhederne støde på, når de skal implementere bæredygtighed i organisationen? Er det vigtigt, at alle medarbejderne er med på bæredygtighedsrejsen?

Vi har inviteret både erfarne praktikere og en forsker i studiet til en samtale om, hvordan man skaber værdi gennem arbejdet med bæredygtighed, og hvad det stigende fokus på ESG-regulering betyder. Samtalen tager udgangspunkt i Maersk som case foranlediget af den erfarne Lene Serpa, chef for bæredygtighed og ESG hos Maersk, som gennem de seneste 25 år har arbejdet med bæredygtighed, de seneste 12 år hos Maersk. Denne episode er del 2 ud af 2. Lyt også til #7 Bæredygtighed & ESG del 1.

Vært:
Anne Mette Erlandsson Christiansen, ekstern lektor, CBS & Market Director, Ramboll
Gæster:
Steen Vallentin, lektor, CBS & akademisk leder, Centre for Corporate Social Responsibility (cbsCSR) samt
Lene Bjørn Serpa, Head of Corporate Sustainability & ESG, A.P. Moller Maersk

Brug for mere inspiration?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få Inspiration, viden og perspektiver på din lederudvikling - og hold dig opdateret på seneste forskning, trends og tendenser inden for leadership