Nyt år kalder på handling

Gør dig klar til en sommer med meningsfuld handling! CBS Executive Sommerskole 2024 præsenterer spændende kurser inden for bæredygtigt lederskab, tech-innovation og fremtidens arbejde. Udforsk emner som Exploring AI for Organizational & societal Innovation, Cybersikkerhed, og ESG. Lad førende forskere fra CBS og andre universiteter guide dig mod en banebrydende udvikling af dine ledelseskompetencer. Tilmeld dig nu og vær med til at forme en bæredygtig fremtid!

Tobias Thaning

Community Director

2023 blev til endnu et begivenhedsrigt år med overskyggende bekymrende tendenser set i lyset af de tiltagende geopolitiske konflikter, sommerens dramatiske temperaturstigninger og til dels også AI's gennembrud med ChatGpt.

Vores klimaudfordringer blev allestedsværende, da vanvittige sommertemperaturer ramte Europa, og kun de mest kyniske og fake-news-bårede bevægelser fortsætter med at lukke øjnene for det, der klart og tydeligt er altafgørende nødvendigt for os alle sammen – handling! AI råber også på handlinger i form af reguleringer, som kan være med til at vende dystopiske udsigter til innovation af menneskelig velfærd, som AI i høj grad også åbner op for.

Det er nu, vi skal handle! Det er nu, vi skal omsætte al vores forskning, viden og kompetencer til handling – drevet af stærkt lederskab.

Derfor har vi på CBS Executive Sommerskole 2024 opdelt vores udvalg af aktuelle og relevante sommerkurser i temaerne Sustainable Leadership, Tech Leadership og Future of Work . 

Vi sætter fokus på at udvikle dine kompetencer netop inden for disse temaer, da de er overskrifterne på mange af de kompetencer og perspektiver, vi skal udvikle for at løse de globale udfordringer, som vi som ledere og specialister står over for:

  1. Sustainable Leadership: Stil dig selv spørgsmålet: Er verden et bedre sted, fordi din virksomhed er tilstede?
     

  2. Tech Leadership: Vi har brug for at menneskeliggøre teknologi og anskue teknologi som en forlængelse af os selv.
     

  3. Future of Work: Hvordan ser fremtiden ledelse i organisationer ud, hvis de skal forblive relevante og skabe øget innovationskraft?

Få overblik over det foreløbige udbud af kurser på Sommerskole 2024 nedenfor

SUSTAINABLE LEADERSHIP, STRATEGY & MANAGEMENT
Authenticity in Action - Female Leadership & Power (NY TITEL)
Bæredygtighed, Strategi og Forretningsudvikling 
Det Relationelle Lederskab (NYHED)
Effektfuld Implementering (NYHED)
ESG - Climbing the Data Mountain to Execute Strategy (in English)
Ledelse med Overskud (NY TITEL)
Personligt Lederskab 
Strategi og Forretningsudvikling

TECH LEADERSHIP
Cyber Security and Risk Management Perspective (NYHED)
Ai- og Datadrevet Lederskab (NYHED)
Digital Megatrends (In English)
Exploring AI for Organizational & Socieatal Innovation (NEW - In English)
 
FUTURE OF WORK
Fremtiden Organisering
Leading for Talent Growth (NEW - In English)
Understanding The Modern Workplace

VÆRKTØJSBASEREDE KURSER
Forhandlingsteknik
Interessevaretagelse: Stakeholderrelationer og Lobbyisme
Retorisk Lederskab
Storytelling som Ledelsesværktøj - Fra Strategi til Virkelighed
Strategisk Regnskabsforståelse


På CBS Executive Sommerskole bliver du undervist af førende forskere fra CBS og andre universiteter. Du får dermed mulighed for at gå i dialog med dem, der rent faktisk ”har skrevet bogen” og forsker i emnet. Sammen med input fra praktikere og de andre deltagere på holdet sætter underviserne det i relation til dine aktuelle udfordringer og projekter i organisationen.

Sommerskolekurserne finder sted i sommerperioden, hvor de fleste har mulighed for at sætte tid af til kompetenceudvikling.

”CBS Executive Sommerskole plejer at være på højt niveau. Denne gang var ingen undtagelse.”
Christian H. Vesterager, direktør, Patriotisk Selskab
”Det levede til fulde op til forventningerne – som var høje fra tidligere deltagelse på CBS Executive Sommerskole.”
Per Qvist-Sørensen, afdelingsleder, LB Forsikring
”Jeg synes, CBS Executive Sommerskole byder på et højt fagligt niveau med en god kombination af teori og praksis. Dertil kommer det netværk, der skabes blandt deltagerne. En god og koncentreret afviklingsform, hvor man kan gå i en boble, fungerer godt for mig.”
Marianne Quistgaard Iversen, HR-direktør, EWII A/S

Det er muligt at søge støtte til kompetenceudvikling hos CBS Executive Fonden gennem kompetencefonde for udvalgte grupper af ansatte. Læs mere.

Sommerskolekurser

Få seneste nyheder

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få Inspiration, viden og perspektiver på din lederudvikling - og hold dig opdateret på seneste forskning, trends og tendenser inden for leadership