CBS Executive Talks - #1 Beslutningsprocesser og kunstig intelligens

CBS Executive Talks er en podcastserie med fokus på aktuelle emner og tendenser inden for ledelse. CBS Executive Talks holder dig opdateret på den seneste forskning og giver dig inspiration til, hvordan du kan forblive relevant i din rolle som leder. Forskeren og praktikeren mødes i studiet til en samtale om et ledelsesrelateret emne, som du har mulighed for at fordybe dig yderligere i på et af CBS Executive Fondens mange ledelseskurser eller konferencer. Formålet er at give dig værktøjer og metoder til at handle og agere på baggrund af forskningsbaserede principper i en foranderlig og kompleks verden, der stiller høje krav til dig som leder.

Christiane Vejlø

Bestyrelsesmedlem

Introduktion

I første episode af podcastserien  CBS Executive Talks får du en indblik i emnet  AI med podcasten  #1 Beslutningsprocesser og Kunstig Intelligens, som også berøres på vores sommerskolekursus Exploring AI for organizational and societal innovation.

"Drømmen om den perfekte plan forhindrer den gode plan i at komme ud i livet, fordi der altid er noget nyt omkring hjørnet - og næste hjørne og næste hjørne - og så er situationen forpasset og tiden er gået. Så må man vurdere, hvornår har man gjort nok til, at man har et solidt fundament."
Anders McIlquham-Schmidt, Ekstern lektor på Institut for Strategy and Innovation på CBS

Den stigende mængde af fake news og misinformation stiller store krav til mellemledere, topledere og bestyrelsesmedlemmer, når vigtige beslutninger skal træffes. Underbyggede beslutninger er afgørende både for forretningen, men også for den enkelte leder, der gerne vil stå stærkt og troværdigt i en verden, hvor alt ikke altid er, som det ser ud ved første øjekast. I denne podcast får du et indblik i, hvad Evidence-based Management egentlig handler om, og hvordan kunstig intelligens spiller en vigtig rolle, når rigtige baggrundsdata for vigtige beslutninger skal findes frem.

Du kan høre episoden på Spreaker og Spotify.

Produceret og redigeret af: Elektronista Media
Vært: Christiane Vejlø
Gæster: Anita Schøll Brede (norsk) administrerende direktør og medstifter af Iris.ai og ekstern lektor på Institut for Strategy and Innovation på CBS, Anders McIlquham-Schmidt.

Lyt også til episoderne #2 Adfærdsøkonomi og Nudging i Praksis og #3 Resultatorienteret Ledelse og en Fire Dages Arbejdsuge


Måske er episoden HR i fokus også noget for dig.

Brug for mere inspiration?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få Inspiration, viden og perspektiver på din lederudvikling - og hold dig opdateret på seneste forskning, trends og tendenser inden for leadership