CBS Executive Talks - #3 Resultatsorienteret ledelse - og en fire dages arbejdsuge

CBS Executive Talks er en podcastserie med fokus på aktuelle emner og tendenser inden for ledelse. CBS Executive Talks holder dig opdateret på den seneste forskning og giver dig inspiration til, hvordan du kan forblive relevant i din rolle som leder. Forskeren og praktikeren mødes i studiet til en samtale om et ledelsesrelateret emne, som du har mulighed for at fordybe dig yderligere i på et af CBS Executive Fondens mange ledelseskurser eller konferencer. Formålet er at give dig værktøjer og metoder til at handle og agere på baggrund af forskningsbaserede principper i en foranderlig og kompleks verden, der stiller høje krav til dig som leder.

Christiane Vejlø

Bestyrelsesmedlem

Introduktion

I denne episode af CBS Executive Talks får du en introduktion til resultatorienteret lederskab med podcasten #3 Resultatorienteret Ledelse – og en Fire Dages Arbejdsuge.

"Vi synes, det er enormt væsentligt, at man har det, som man inden for strategilitteraturen, kalder for et 'udefra-ind perspektiv'. Man opsøger dem, som skal have værdi ud af den aktivitet, man laver som organisation, for at finde ud af, hvad de synes, der er vigtigt og væsentligt og er kvaliteter ved det, man laver som virksomhed. Og så ud fra det så skabe et resultat, som man kan stile efter - på det høje plan"
Henrik Stenmann, CEO, IIH Nordic

Hvordan får man defineret de rigtige mål og dermed også kriterierne for at opnå succes med resultatorienteret ledelse? Resultatorienteret ledelse handler om at forme sin ledelse efter, hvilket resultat eller værdi der skal skabes undervejs. Det kan betyde, at arbejdsgange i virksomheden skal ændres, og medarbejderne skal i gang med en omstillingsproces. Og hvordan gør man så det i praksis? Jo det bliver du meget klogere på, hvis du lytter med i denne udgave af CBS Executive Talks. Lektor på CBS, Michael Pedersen, og CEO for IIH Nordic, Henrik Stenmann, giver både baggrund og cases i programmet. F.eks. kan du høre, hvordan IIH Nordic lykkedes med at indføre en 4 dages arbejdsuge.

Du kan høre episoden på Spreaker og Spotify

Produceret og redigeret af: Elektronista Media
Vært: Christiane Vejlø
Gæster: Michael Pedersen, lektor, CBS og Henrik Stenmann, CEO, IIH Nordic

Lyt også til episoderne #1 Beslutningsprocessor og Kunstig Intelligens og #2 Adfærdsøkonomi og Nudging i Praksis 

Brug for mere inspiration?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få Inspiration, viden og perspektiver på din lederudvikling - og hold dig opdateret på seneste forskning, trends og tendenser inden for leadership.