Artikler og nyheder

Vi udvikler morgendagens ledere

Where practice meets research

De udfordringer, som ledere står over for i dag, er komplekse og kræver handlinger, som rækker ud over kortsigtede løsninger. Det er vores overbevisning, at du som leder må omfavne udvikling og dyrke livslang læring.

Hos CBS Executive tilbyder vi førsteklasses livslange læringsmuligheder, som kombinerer forskning med erfaringer fra førende praktikere for at skabe bæredygtige forandringer hos mennesker og i organisationer. Gennem vores uddannelsesportefølje og skræddersyede læringsforløb udvikler vi morgendagens ledere og organisationer med ambitionen om at være det nordiske fyrtårn for excellent executive uddannelse.

Læs mere om vores kurser og uddannelser

Strategiske temaer

Få et overblik over de strategiske temaer, som CBS Executíve investerer i

  • Sustainable leadership

    Bæredygtig ledelse bygger på tillid og ansvar. Nye ledere skal være omstillingsparate, agile og hurtigt kunne tage nye arbejdsmetoder og data ind og være gode til at uddelegere ansvar og have tillid til, at deres ansatte gør det, der er godt for virksomheden.

    Læs mere
  • Future of work

    Hvordan former vi fremtidens arbejderplads? Få inspiration til at skabe større medarbejderengagement, øget kreativitet og innovation

    Læs mere
  • Tech leadership

    Er du klar til at være på forkant med teknologien? Få inspiration til, hvordan du som leder eller topleder kan træffe bedre beslutninger med kunstig intelligens

    Læs mere

Nyeste kursus

AI- og Datadrevet Lederskab - nyt

SommerskoleÅben for tilmelding
5 dage·12.8.2024·9.00 - 16.30DKK 28.000,00
Alle taler om data og kunstig intelligens, men hvordan kan du udnytte de nye muligheder til at forbedre dit lederskab og din beslutningskompetence? På kurset kortlægger vi forskellige mindsets og typer i forhold til datadreven ledelse, gennemgår datadrevne ledelsesprocesser og ser på gode og mindre gode erfaringer med datadreven ledelse. Vi har din lederrolle i fokus og undersøger, hvad data kan bidrage med – snarere end at dykke ned i specifikke værktøjer eller software.
læs mere
02/ 0402/ 04

Det siger vores deltagere

  • Dannie Kjeldgaard
  • Karen Rønberg
  • Ole Brondbjerg
  • Astrid Hald Jørgensen

Karen Rønberg

Customer Service Director, Metro Service A/S¨- deltager på SELA

"Grundlæggende synes jeg, at det har været det bedste ledelsesudviklingsforløb, jeg nogensinde har deltaget i. Arbejdet i Action Learning har fungeret virkelig godt, og jeg har følt mig både underholdt, omfavnet og udfordret af mine gruppemedlemmer og vores fantastiske proceskonsulent ..."

Fremhævede kurser & uddannelser

Se alle kurser

Vores arbejde

CBS Executive Education

Norden er et forbillede for mange med bæredygtige løsninger på de udfordringer, vi står over for i det moderne samfund. Den nordiske tilgang til samarbejde, bæredygtighed, transparens og langsigtede perspektiver inspirerer også mange i det globale erhvervsliv.

I CBS Executive Fonden er det vores ambition at blive det nordiske fyrtårn for excellent executive education.

Læs mere om vores kurser og uddannelser

Brug for hjælp?
Tag fat i en af vores medarbejdere

Vi står klar til at hjælpe dig videre

Kontakt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Få inspiration, viden og perspektiver på din lederudvikling - og hold dig opdateret på seneste forskning, trends og tendenser inden for leadership