Medarbejder

Susie A. Ruff

Susie A. Ruff

Susie er ansat som Program Director hos CBS Executive Fonden pr. 22. november 2021. Susie har tidligere været CEO og Executive Advisor i sin egen virksomhed RUFF & CO. Business Innovation. Her har hun arbejdet som rådgiver og coach inden for market strategy, market access, innovation leadership, management og forretningsudvikling af virksomheder på globale markeder med fokus på Healthcare.

Susie har tidligere været Head of Innovation and Research samt Director of Healthcare Innovation Centre i Region Hovedstaden. Herudover har Susie gjort karriere i Udenrigsministeriet og Trade Council både i Danmark og internationalt. Desuden har Susie stået i spidsen for design og innovation i Dansk Design Center.

Susie er også ekstern lektor på CBS, hvor hun er tilknyttet Institut for Strategi og Innovation på MSc in Innovation in Healthcare. Susie er selv uddannet MSc. in International Economics and Business Administration fra CBS og har blandt andet suppleret med Advanced Management Program in Health Innovation for Executives (AMP) på Imperial College, IESE og CBS samt programmer på Stanford University.

Susie driver både skræddersyet leadership-programmer og åbne programmer med fokus på både danske og internationale leder.