Nyhedsbrev
Vinterskole

CBS Executive Fonden foretager uddelinger til CBS Stipendiefonden og CBS Start up

24. oktober 2022

CBS Executive Fonden har netop uddelt 500.000 kr. til stipendier til medfinansiering af studerendes deltagerbetaling for Full-time MBA-uddannelsen på CBS samt 500.000 kr. til CBS Startup til uddeling af minimum tre årlige priser i forbindelse med CBS Startup Awards.

CBS Executive Fonden er en erhvervsdrivende fond, som har til formål gennem sine uddannelsesaktiviteter at skabe et økonomisk overskud, som anvendes til løbende uddelinger dels til at støtte udvikling af lederuddannelse og dels til at støtte forskningen inden for fagområder ved Copenhagen Business School.

2021 årsregnskabet blev det bedste i Fondens 30-årige historie, og bestyrelsen vedtog at afsætte en ramme på i alt 10 million kroner til uddelinger fordelt over de næste 5 år. Det er derfor med stor glæde, at CBS Executive Fonden kan meddele, at Fonden gennem en ansøgningsproces og en efterfølgende votering i Fondens bestyrelse i år har uddelt 1 million kroner, som kan understøtte vigtige formål på CBS.

Bestyrelsesformand i CBS Executive Fonden, Eva Zeuthen Bentsen, udtaler: ”Med den nye strategi for CBS Executive Fonden er det ambitionen at blive et nordisk fyrtårn for forskningsbaseret lederudvikling. Vores overskud investerer vi i forskning og udvikling inden for ledelse og lederudvikling. Vi er meget stolte af, at vi på baggrund af 2021-årsregnskabet kan sikre uddelinger i den størrelsesorden”.

 Rektor på CBS Nikolaj Malchow-Møller sætter stor pris på uddelingerne og uddyber: ”Vi er meget taknemmelige for uddelingerne til CBS, og vi ser frem til med uddelingerne at kunne understøtte vigtige grundsten i CBS’ DNA – den internationale ambition på MBA-uddannelsen, som er vigtig i forhold til CBS’ ranking. Og med uddelingen til CBS Startup Awards har vi sikret et boost af start ups med skalerbart potentiale.”

Om uddelingerne
Uddelingen til CBS Stipendiefonden skal understøtte legater til internationale CBS MBA Full-time-studerende. CBS Full-time MBA-uddannelsen bidrager væsentligt til CBS internationaliseringsstrategi bl.a. ved at gøre deltagelse i de prestigefyldte akkrediteringer AMBA og AACSB mulige samt ved at promovere CBS gennem diverse internationale og prestigefyldte rankings. Antallet og kvaliteten af MBA-studerende er afgørende for deltagelse i disse rankings. Derudover gør Full-time MBA’en CBS i stand til at levere højt kvalificeret international arbejdskraft til det danske arbejdsmarked.

Uddelingen til CBS Startup muliggør, at den uafhængige forening fortsat kan uddele minimum tre årlige priser á 75.000 kr. i forbindelse med CBS Startup Awards frem mod 2025. Priserne uddeles ved et årligt event i november på CBS, hvor 6-8 finalister vil levere en kort pitch.

Udvælgelsen af prismodtagere til CBS Startup sker gennem ansøgninger, der grovsorteres i en indledende screeningsproces varetaget af en jury bestående af udvalgt personale fra Copenhagen School of Entrepreneurship (CSE). Bestyrelsen i CBS Startup udvælger herefter de virksomheder, der bedst muligt beviser deres ambition og potentiale ift. at udvikle sig som bæredygtige og skalerbare virksomheder.

Luk besvarelse Alle kurser og uddannelser
spinner
Finder dine anbefalede kurser

Hvad søger du kurser inden for?

Board Leadership
Management & Leadership
Strategy & Business Development
Nyt fra CBS Executive Fonden

Hvad er din nuværende rolle?

Mellemleder
Specialist & Projektleder
Topleder

Hvad er dit mål?

Faglig opdatering
Kompetenceudvikling
Personlig udvikling
Vælg en eller flere

Hvor lang tid vil du sætte af?

2-4 dage
5-7 dage
8+ dage
Vælg en eller flere