Sommerskole
Nyhedsbrev
Strategi

Strategiske redskaber i turbulente tider

Strategiske redskaber i turbulente tider

De seneste måneder har været rigtig krævende for både private virksomheder, offentlige og frivillige organisationer. Strategiarbejdet har i høj grad handlet om at iværksætte nøddrift, sikre forsyningskæder og arbejdspladser. Arbejdet har været karakteriseret ved at være agilt med blik for det kaotiske. Tiden har ikke været til omfattende og langvarige analyse-, formulerings- og implementeringsprocesser.
Perioden giver anledning til at overveje, hvordan verden ser ud på den anden side af krisen, og i hvilken udstrækning de nuværende markeds- og organisationsstrategier bør revideres. Krisen giver også anledning til at reflektere over, hvordan strategisk ledelse kan bedrives i grupper og på det personlige plan.

På sommerkurset Succesfuld Strategiimplementering tager ekstern lektor Steffen Löfvall, lektor Niels Thyge Thygesen m.fl. fat i, hvad der skal til for at formulere og implementere robuste strategier i turbulente tider. Aktuelt forholder kurset sig til, hvordan strategiarbejdet kan tilrettelægges under hensynstagen til COVID-19.

Med praktikeroplæg og teoretiske vinkler ser de nærmere på, hvilke strategiredskaber der med fordel kan anvendes i 2020-22. De ser også nærmere på, hvordan der skabes handlekraft, mening og følgeskab, når nye strategier implementeres effektivt, agilt og hurtigt.

LÆS Hele nyhedsbrevet

Luk besvarelse Alle kurser og uddannelser
spinner
Finder dine anbefalede kurser

Hvad søger du kurser inden for?

Board Leadership
Management & Leadership
Strategy & Business Development

Hvad er din nuværende rolle?

Specialist & Projektleder
Topleder
Mellemleder

Hvad er dit mål?

Kompetenceudvikling
Personlig udvikling
Faglig opdatering
Vælg en eller flere

Hvor lang tid vil du sætte af?

5-7 dage
8+ dage
2-4 dage
Vælg en eller flere