Bæredygtighed
Nyhedsbrev
Sommerskole
Strategi og forretningsudvikling

Strategisk potentiale i bæredygtig forretningsudvikling

Strategisk potentiale i bæredygtig forretningsudvikling

Vores forretningsmodeller er under konstant påvirkning udefra, hvilket de fleste oplever i stor stil på nuværende tidspunkt. Ikke alene coronakrisen, men også klimakrisen og kravene om bæredygtige forretningsmodeller vil præge vores virksomheder fremadrettet.

Der er stor uvished og usikkerhed forbundet med bæredygtig udvikling, og rigtig meget vi (endnu) ikke ved på dette område. Det betyder samtidig, at der er et stort strategisk potentiale forbundet med bæredygtighed – og med at tænke og udvikle forretning på mere bæredygtige måder, fortæller Steen Vallentin, Associate Professor, PhD, Academic Co-Director of CBS Sustainability, som også underviser på CBS Executive Sommerskole på kurset Bæredygtighed, Strategi og Forretningsudvikling.

Bæredygtighed stiller krav om innovation, nytænkning, forbedring af eksisterende teknologier og deres anvendelse og udvikling af nye teknologiske løsninger. For virksomhedernes vedkommende drejer det sig om udvikling af nye forretningsmodeller og om at mindske de negative miljømæssige konsekvenser af eksisterende forretningsaktiviteter.

Læs hele nyhedsbrevet