Sommerskole
Strategi og forretningsudvikling
Nyhedsbrev
Bæredygtighed

Strategisk potentiale i bæredygtig forretningsudvikling

Strategisk potentiale i bæredygtig forretningsudvikling

Vores forretningsmodeller er under konstant påvirkning udefra, hvilket de fleste oplever i stor stil på nuværende tidspunkt. Ikke alene coronakrisen, men også klimakrisen og kravene om bæredygtige forretningsmodeller vil præge vores virksomheder fremadrettet.

Der er stor uvished og usikkerhed forbundet med bæredygtig udvikling, og rigtig meget vi (endnu) ikke ved på dette område. Det betyder samtidig, at der er et stort strategisk potentiale forbundet med bæredygtighed – og med at tænke og udvikle forretning på mere bæredygtige måder, fortæller Steen Vallentin, Associate Professor, PhD, Academic Co-Director of CBS Sustainability, som også underviser på CBS Executive Sommerskole på kurset Bæredygtighed, Strategi og Forretningsudvikling.

Bæredygtighed stiller krav om innovation, nytænkning, forbedring af eksisterende teknologier og deres anvendelse og udvikling af nye teknologiske løsninger. For virksomhedernes vedkommende drejer det sig om udvikling af nye forretningsmodeller og om at mindske de negative miljømæssige konsekvenser af eksisterende forretningsaktiviteter.

Læs hele nyhedsbrevet

 

Luk besvarelse Alle kurser og uddannelser
spinner
Finder dine anbefalede kurser

Hvad søger du kurser inden for?

Board Leadership
Management & Leadership
Strategy & Business Development

Hvad er din nuværende rolle?

Mellemleder
Specialist & Projektleder
Topleder

Hvad er dit mål?

Faglig opdatering
Kompetenceudvikling
Personlig udvikling
Vælg en eller flere

Hvor lang tid vil du sætte af?

2-4 dage
5-7 dage
8+ dage
Vælg en eller flere