Ledelse og Organisation

Den Statslige Kompetencefond

Søg støtte til din kompetenceudvikling

 

Update: Den Statslige Kompetencefond lukker den 2. december kl. 23.59 for ansøgninger til Akademiker-fondspuljen. Nye midler bliver tilført den 2. marts 2021 kl. 10.00. 

Hvis du er ansat i staten, er det muligt at søge støtte til kompetenceudvikling hos CBS Executive via Den Statslige Kompetencefond.

Tirsdag d. 1. december 2020 bliver der tilført midler til alle Den Statslige Kompetencefonds fondspuljer. Akademikernes og HK-Stats fondspuljer vil igen være åbne. Dermed har alle medarbejdere omfattet af statslige overenskomster atter mulighed for at søge om støtte til kompetenceudvikling. Planlægger du at ansøge Akademikerens eller HK Stats fondspulje, så kan du allerede nu gøre din ansøgning klar. Det er dog vigtigt, at din leder ikke godkender ansøgningen, inden puljen igen er åben d. 1 december 2020 kl. 10. Læs mere her.

Den Statslige Kompetencefond er en fond, som blev aftalt ved OK18 og som rummer 172,3 millioner kroner. Den erstatter Fonden til Udvikling af Statens Arbejdspladser (FUSA) og Kompetencefonden. Hver ansøger kan som udgangspunkt søge om 25.000 kroner pr. år.

Du kan ikke søge, hvis du på ansøgningstidspunktet er i en opsagt stilling.

Læs mere hos Den Statslige Kompetencefond

LÆS MERE