Afholdt
Event
Ledelse
High Performance Leadership
Nyhedsbrev

Ny banebrydende uddannelse for virksomhedens mest afgørende ledere præsenteres af High Performance Institute og CBS Executive

Vi skaber træningsbanen

– hvis danske ledere skal blive bedre og udfolde deres fulde potentiale, må de træne mere

Siden 2016 har omtrent 100 travle topledere sat deres mail på autosvar 12 dage om året for at blive dygtigere til det, som er deres job: At lede. Nære medarbejdere vil vide, at de har deltaget i High Performance Leadership-uddannelsen, som er udviklet af CBS Executive og High Performance Institute og bygger på en ledelsesfilosofi, der gør op med management-kulturens vanetænkning, siger nej til resultatmålinger, simple måleskemaer og regnearksledelse.

I stedet siger vi ja til at udfolde det enkelte menneskes potentiale for at skabe præstationer på topniveau gennem et stærkt personligt og inspirerende lederskab med fokus på en klar retning, en motiverende og engagerende ambition og de helt afgørende detaljer.

Det er ikke chefer, der er brug for – det er ledere
High Performance Team Leadership handler ikke om at sætte grænser, måle og kontrollere, men om at støtte, coache, motivere og engagere den enkelte medarbejder til at præstere bedre.

Det kræver ledere, som evner at se et menneskes fulde potentiale. Og som formår at oversætte strategier og resultatmål til meningsfulde udfordringer, der pirrer personlige ambitioner og skærper lysten til at yde sit ypperste.

Det er den slags ledere, der er brug for i fremtidens Danmark. Og ikke bare på topniveau.

Nu også for mellemledere
High Performance Leadership er ikke længere forbeholdt folk fra direktionsgangen. Efter succesen med toplederne, har folkene bag uddannelsen sammensat en helt ny uddannelse specielt for mellemledere, hvor der sættes fokus på træning med udviklingsmodellen ILT – Inspiration, Læring og Træning og ledelsesmodellen Dreams & Details.

Er du interesseret i at høre mere, så kom til en gratis smagsprøvedag den 9. november kl. 09.00 – 11.00.

Tilmeld dig smagsprøvedagen her

Luk besvarelse Alle kurser og uddannelser
spinner
Finder dine anbefalede kurser

Hvad søger du kurser inden for?

Board Leadership
Management & Leadership
Strategy & Business Development
Nyt fra CBS Executive Fonden

Hvad er din nuværende rolle?

Mellemleder
Specialist & Projektleder
Topleder

Hvad er dit mål?

Faglig opdatering
Kompetenceudvikling
Personlig udvikling
Vælg en eller flere

Hvor lang tid vil du sætte af?

2-4 dage
5-7 dage
8+ dage
Vælg en eller flere