Startdato 13. aug. 2018
Deltagergebyr, eks. moms. DKK 23.300
Varighed 5 dage
Undervisningssprog Dansk

Resultatorienteret Lederskab

Skab resultater ved at omsætte forretningsindsigt til ledelse af dine medarbejdere

Sæt den strategiske ledelsesopgave på agendaen

Ledelse af selvledende medarbejdere er omdrejningspunktet på dette kursus, der sætter den strategiske ledelsesopgaven på agendaen.

Helt konkret sætter vi fokus på, hvordan du som leder kan skabe resultater ved at omsætte forretningsindsigt til ledelse af dine medarbejdere, så de selv tager ansvar for udvikling, vækst og værdiskabelse i virksomheden. Du vil på kurset skærpe din forståelse for aktuelle ledelsesproblematikker og din egen personlige ledelsesstil.

Kurset blev i 2017 evalueret til 4,82 på en skala, hvor 5 er det bedste og svarer til meget tilfredsstillende.

Indhold i forløbet

Tilgangen vil i høj grad bygge på aktuelle ledelsesproblematikker om ”den selvledende medarbejder”. I praksis arbejder vi med, hvad det kræves for at lede medarbejdere, der allerede leder sig selv – gennem forståelse for kerneforretningen. Vi vil i undervisningen præsentere dig for en række konkrete eksempler og cases, samt introducere ledelsesmodeller, du kan bruge i dit konkrete arbejde med at blive bedre til at lede dine medarbejder til at at opnå resultater. 

Download detaljeret beskrivelse af kurset i PDF øverst på denne side.

Det får du

Dette kursus styrker dine kompetencer inden for ledelse gennem kerneforretningen samt strategisk selvledelse. I teori og praksis kommer du til at arbejde med, hvilke ledelsessystemer og værktøjer der understøtter resultatorienteret ledelse. Du får også skærpet forståelse for egen personlig ledelsesstil.

Undervisere

Anders Raastrup Kristensen: Ekstern lektor på Institut for Ledelse, Politik og Filosofi på CBS, forfatter og foredragsholder. Han har i mere end 10 år forsket og undervist i balance mellem familie- og arbejdsliv, ledelse af selvledende medarbejdere og strategisk ledelse.I 2012 modtog han prisen for årets formidler på CBS og har desuden mange års erfaring med foredrag og undervisning af ledere
Michael Pedersen: Lektor i ledelse og strategisk HRM på Institut for Ledelse, Politik og Filosofi på CBS. Han har stor forskningserfaring inden for fagområder selvledelse, stress og selvledelse, samt ledelse af selvledelse. Han har udgivet en række videnskabelige publikationer og har bl.a. mange års erfaring med kurser for ledere

Deltagerprofil

Du arbejder som leder og ønsker med udgangspunkt i dine egne erfaringer at få en dybere forståelse for ledelsesopgaven, så du kan blive en bedre leder til gavn for medarbejdernes, virksomhedens og din egen resultatskabelse.   

Datoer

18. maj. 2018
Tilmeldingsfrist
Tilføj til kalender 2018-05-18 00:00:00 2018-05-18 23:59:59 Europe/Copenhagen Resultatorienteret Lederskab Dette kursus styrker dine kompetencer inden for ledelse gennem kerneforretningen samt strategisk selvledelse. I teori og praksis kommer du til at arbejde med, hvilke ledelsessystemer og værktøjer der understøtter resultatorienteret ledelse. Du får også skærpet forståelse for egen personlig ledelsesstil. CBS-Executive CBS-Executive
7.5
Timer pr. dag

5 dage i uge 33 fra 13. - 17. august 2018
Mandag kl. 9.00 - 16.30
Tirsdag kl. 9.00 - 16.30
Onsdag kl. 9.00 - 16.30
Torsdag kl. 9.00 - 16.30
Fredag kl. 9.00 - 16.00

Steder

CBS Campus Dalgas Have, 2000 Frederiksberg

Åben i Google Maps

Kontakt

Kontakt mig

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Hent PDF

For at downloade denne pdf, skal du udfylde dit navn, din e-mail og dit telefonnummer – vi vil kontakte dig inden for et par dage, så vi kan være behjælpelige med at finde det rette forløb til dig. Du accepterer samtidig at modtage informationer og tilbud om vores kurser samt andre inspirerende nyhedsbreve fra CBS Executive.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Tilmelding

Resultatorienteret Lederskab

  • Personlige oplysninger

  • Kontaktinfo

  • Firmaoplysninger

  • Vilkår og betingelser

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Efter tilmelding modtager du bekræftelse og yderligere information på e-mail. Betaling sker vha girokort, der ligeledes udsendes på e-mail.

Kursusfakta

Deltagergebyr, eks. moms.
DKK 23.300
Startdato
13. aug. 2018
Varighed
5 dage
Steder
CBS Campus Dalgas Have, 2000 Frederiksberg
Undervisningssprog
Dansk

Kontakt

Kirsten Ryelund

Programdirektør

Zhenya Avdeeva

Programkoordinator