Nyhed

CBS Executive Fonden ansætter ny Program Director

5. november 2021

Ny Program Director til CBS Executive Fonden

CBS Executive Fonden har ansat Susie A. Ruff som Program Director. Susie har i de seneste syv år været CEO og Executive Advisor i sin egen virksomhed RUFF & CO. Business Innovation. Her har hun arbejdet som rådgiver og coach inden for market strategy, market access, innovation leadership, management og forretningsudvikling af virksomheder på globale markeder med fokus på Healthcare.

Susie har tidligere været Head of Innovation and Research samt Director of Healthcare Innovation Centre i Region Hovedstaden. Herudover har Susie gjort karriere i Udenrigsministeriet og Trade Council både i Danmark og internationalt. Desuden har Susie stået i spidsen for design og innovation i Dansk Design Center.
Susie er også ekstern lektor på CBS, hvor hun er tilknyttet Institut for Strategi og Innovation på MSc in Innovation in Healthcare. Susie er selv uddannet MSc. in International Economics and Business Administration fra CBS og har blandt andet suppleret med Advanced Management Program in Health Innovation for Executives (AMP) på Imperial College, IESE og CBS samt programmer på Stanford University.

Vores nye Program Director onboarder CBS Executive Fonden den 22. november og kommer til at drive både skræddersyet leadership-programmer og åbne programmer med fokus på både danske og internationale leder.