Nyhed

Eva Zeuthen Bentsen ny bestyrelsesformand

30. september 2020

CBS Executive Fonden får ny bestyrelsesformand

Eva Zeuthen Bentsen er valgt til ny bestyrelsesformand for CBS Executive Fonden.

Det er en alsidig leder med en dyb indsigt i CBS, som sætter sig i formandsstolen for CBS Executive Fonden, når den nuværende formand, Kenneth Plummer, efter 10 år på posten stopper i bestyrelsen til foråret.

Eva Zeuthen Bentsen er cand.merc. i strategi og ledelse og har en ph.d.-grad fra CBS, hvor hun også har haft posten som leder af Institut for Ledelse, Politik og Filosofi. Hun har været kontorchef i Danske Regioner, hospitalsdirektør i Gentofte og siddet med i Ledelseskommissionen. De sidste fire år har hun rekrutteret og udviklet ledere og sidder desuden i bestyrelserne for Villum Fonden, CBS Executive Fonden og Synoptik-Fonden. Eva Zeuthen Bentsen siger om formandsposten: “Jeg glæder mig meget til at komme i gang med opgaven. CBS Executive Fonden har en fagligt unik profil med en portefølje af spændende lederkurser, som jeg ser frem til at være med til at videreudvikle” siger hun og tilføjer: ”CBS Executive Fonden bør i tæt samarbejde med CBS være frontløbere inden for livslang læring. Ved at videreudvikle eksisterende tilbud, men også ved at udvikle nye tilbud og modeller. Det kræver dog, at vi bliver endnu bedre til at dyrke de mange synergier med CBS – både med hensyn til aktiviteter og kompetencer”, slutter Eva Zeuthen Bentsen.

Kenneth Plummer er afgående formand for bestyrelsen og siger, at det har været vigtigt at finde en ny formand, som både kender CBS og CBS Executive Fonden godt. “Vi er meget glade for, at Eva har sagt ja til at påtage sig opgaven. Hun kender forretningen rigtigt godt som bestyrelsesmedlem i CBS Executive Fonden gennem de seneste to år og fra sin tid på CBS. Eva har gennem sin karriere været tæt på mange af de ledelses- og bestyrelsesudfordringer, som CBS Executive Fondens udbud af kurser og uddannelsesforløb skal matche”, siger Kenneth Plummer. Ud over Eva Zeuthen Bentsen og Kenneth Plummer sidder CBS’ rektor, Nikolaj Malchow-Møller, i bestyrelsen sammen med Christiane Vejlø, David Hellemann, og Elise Hauge.

Om Eva Zeuthen Bentsen
2018 – i dag Zeuthen Storm, partner
2015 – 2018 Odgers Berndtson, partner
2009 – 2015 Gentofte Hospital, hospitalsdirektør
2005 – 2009 CBS, institutleder
2000 – 2005 Danske Regioner, kontorchef
1997 – 2000 CBS, lektor
Har en ph.d. fra CBS i strategisk ledelse, er uddannet cand. merc. fra CBS og student fra Rungsted Statsskole.

For flere oplysninger kontakt Eva Zeuthen Bentsen, e-mail: eva@zeuthenstorm.dk, eller adm. direktør Søren Houman, e-mail: sh@cbs-executive.dk

Foto: Emil Monty

Luk besvarelse Alle kurser og uddannelser
spinner
Finder dine anbefalede kurser

Hvad søger du kurser inden for?

Board Leadership
Management & Leadership
Strategy & Business Development

Hvad er din nuværende rolle?

Mellemleder
Specialist & Projektleder
Topleder

Hvad er dit mål?

Faglig opdatering
Kompetenceudvikling
Personlig udvikling
Vælg en eller flere

Hvor lang tid vil du sætte af?

2-4 dage
5-7 dage
8+ dage
Vælg en eller flere