CBS Executive Sommerskole FAQ

Få svar på praktiske spørgsmål vedrørende Sommerskolen

FAQ

Hvad er CBS Executive Sommerskole?

CBS Executive Sommerskole er en samlet betegnelse for en række kurser, der foregår hver sommer i uge 33 og 34 på CBS. Sommerskolen er designet til at skulle udvikle dig og din organisation med nye værktøjer og kompetencer til at nå nye mål og højder.

CBS Executive Sommerskole har en lang stolt historie med flere hundrede deltagere hvert år.

Undervisningen bygger på forskningsbaseret og aktuel viden og metoder, som kan implementeres i din organisation, når kurset er overstået. Det gennemgående høje akademiske niveau gør, at udbyttet for den enkelte deltager bliver rigtig stort. Sommerskolekurserne har en typisk længde på 3 eller 5 dage.

Hvornår foregår det?

CBS Executive Sommerskole finder sted i traditionens tro i uge 33 og 34.
Det vil fremgå af det specifikke kursus hvilken uge undervisningen foregår i. Se mere på www.sommerskole.dk

Hvor foregår det?

CBS Executive Sommerskole foregår på CBS Campus i Dalgas Have, som ligger på Frederiksberg.
Der er derfor et dynamisk og aktivt studiemiljø rundt i bygningen. Dette er med til at skabe et godt miljø, som flere Sommerskole-deltagere nyder.

Adressen til CBS Campus er følgende: Dalgas Have 15, 2000 Frederiksberg.

Hvem underviser?

Det er primært forskere fra CBS og øvrige universiteter i Danmark, som underviser på Sommerskolens kurser. Flere kurser inviterer dygtige og erfarne praktikere, som gæsteforelæsere.

Hvem deltager?

Sommerskole er åben for alle; både fra private virksomheder, offentlige organisationer samt fra foreninger, fonde og NGO’er. Dette skaber en høj diversitet i undervisningen med god dynamik i klasselokalerne.

Hvor meget tid skal jeg regne med til forberedelse?

Forberedelsestiden varierer meget fra kursus til kursus. Derfor er det vigtigt, at du i god tid finder ud af, hvor mange tekster, bilag etc., som der er tildelt det enkelte kursus. Sæt tid af til forberedelse inden kursusstart. Du får i god tid forud for kurset tilsendt et link til relevante forskningsartikler og tekster, som du også efter kurset vil kunne orientere dig i. Dele af forberedelsesmaterialet kan være på engelsk.

Hvad skal jeg have med?

Bærbar computer, åbent sind og læringsivrighed – det er den bedste cocktail for det største udbytte!

Der vil blive udleveret blok og papir

Hvad koster det?

Prisen afhænger af kursets længde. Prisen fremgår af det specifikke kursus. Se mere på www.sommerskole.dk

Kan jeg få tilskud?

Find info om dette gennem vores hjemmeside: Kompetenceudviklingsfonde | CBS Executive Fonden (cbs-executive.dk)

Hvordan tilmelder jeg mig?

Du kan tilmelde dig kurset på www.sommerskole.dk

Her kan du vælge det kursus, som du gerne vil deltage i. Når du har tilmeldt dig, vil du modtage en bekræftelsesmail med vores handelsbetingelser.

Hvordan betaler jeg?

Når du tilmelder dig det ønskede kursus på sommerskole.dk, bliver du via vores tilmeldingsformular bedt om oplysninger med henblik på faktureringen.

Hvordan afbestiller jeg?

Skriv til info@cbs-executive.dk, eller ring til CBS Executive Fonden på 38 15 60 00.

Bemærk at afbestilling kun er mulig frem til tilmeldingsfristen den 1. juni.

Herefter vil du blive faktureret det fulde beløb. Du er til gengæld velkommen til at lade pladsen overgå til en kollega efter aftale med den kursusansvarlige.

Er der eksamen?

Nej, der er ikke eksamener på nogle af kurserne på CBS Executive Sommerskole.

Får jeg ECTS-point?

Du får ingen ECTS-point for at deltage på et sommerskolekursus. Derimod får du et digitalt diplom, som du kan dele på sociale medier såsom LinkedIn, og som du kan bruge i forbindelse med jobsøgning. Dertil kan det også tilføjes til dit CV. Vær opmærksom på, at du skal være aktivt deltagende alle dage for at modtage et elektronisk kursusbevis.

Hvornår er tilmeldingsfristen?

Tilmeldingsfristen er den 1. juni. Men da flere af kurserne plejer at blive fyldt op, anbefaler vi hurtig tilmelding. Fristen ligger i starten af juni, da CBS Executive Fonden ønsker at give dig forberedelsesmaterialet i god tid.

Hvordan bliver kurserne vurderet af deltagerne?

CBS Executive Sommerskole blev i 2021 gennemsnitligt vurderet til at ligge på 4,7 ud af 5 på en skala, hvor 5 er det højeste og 1 er det laveste.

Parkering og transport

Med metro: Der er metro til døren (Lindevang Metro St. – se kort næste side). Tag Vanløse linjen til Lindevang Station fra Københavns centrum (turen tager ca. 7 minutter og metroen går hvert 3.-5. minut).

Med bus: Bus 34 kører til/fra Bernhard Bangs Allé hvert 15. minut i dagtimerne. Bus 9A kører hvert 15. minut langs Peter Bangs Vej – 10 minutters gang fra Dalgas Have. Bus 4A kører ca. hvert 10. minut langs Nordre Fasanvej (stå af ved Føtex/Fasanvej Metro) - 7 minutters gang fra Dalgas Have. Hold dig orienteret om eventuelle ændringer via Rejseplanen.dk.

Med bil: Der er et begrænset antal parkeringspladser ved Dalgas Have i et mindre afgrænset område, hvor også ansatte på CBS og studerende parkerer. Parkeringspladsen ligger parallelt med metrobanen på bagsiden af bygningen (se markering på kort nedenfor).

 

Der er indkørsel fra både Dalgas Boulevard og Stæhr Johansens Vej. VIGTIGT! Det kræver tilladelse at parkere i dette område. Har du fundet en ledig parkeringsplads i det afgrænsede område, kan du hente en gratis parkeringstilladelse ved kursusregistreringen på dag 1. Manglende parkeringstilladelse samt parkering UDEN for dette område udløser automatisk bøde fra Frederiksberg Kommune. Parkeringstilladelsen gælder derfor IKKE uden for det afmærkede område, dvs. heller IKKE for enderne af bygningen, som er forbeholdt beboerne i området. Selvom du har fået udleveret en p-tilladelse, er det ikke en garanti for, at du kan finde ledige p-pladser i det afgrænsede område alle kursusdage.

Forplejning

Forplejning under kurset er inkluderet. Der vil være let morgenmad efterfulgt af frokost senere på dagen. Til frokost er der mulighed for at vælge vegetarisk – man skal blot huske at lave en forespørgsel senest en uge inden kursets startdato.

Hvornår åbner bygningen?

Bygningen på CBS Campus i Dalgas Have har åbent i hverdagene fra kl. 7.30 – 21.00.

Fandt du ikke det, du søgte?

Fortæl os, hvad du ønsker at få svar på. Du kan enten skrive til info@cbs-executive.dk, eller ringe til CBS Executive Fonden på 38 15 60 00. Det er også muligt at kontakte os på Instagram, Facebook og LinkedIn.

En anden FAQ lige efter den første

Kan man indsætte to efter hinanden?

Ja, så får de denne afstand mellem den forrige og denne.

Luk besvarelse Alle kurser og uddannelser
spinner
Finder dine anbefalede kurser

Hvad søger du kurser inden for?

Board Leadership
Management & Leadership
Strategy & Business Development
Nyt fra CBS Executive Fonden

Hvad er din nuværende rolle?

Mellemleder
Specialist & Projektleder
Topleder

Hvad er dit mål?

Faglig opdatering
Kompetenceudvikling
Personlig udvikling
Vælg en eller flere

Hvor lang tid vil du sætte af?

2-4 dage
5-7 dage
8+ dage
Vælg en eller flere