Nyhedsbrev
Politik og Samfund

CBS Executive lancerer faglige studieture til London, Bruxelles og Kina

13. december 2018

Lær om Danmark i verdenshistoriens brændpunkter

Verden er i opbrud. Et nyt spil mellem stormagterne er begyndt. Den globale økonomi er under omlægning. De internationale organisationer presses. Ny teknologi afgør fremtidens konkurrencebetingelser. Men ingen ved endnu, hvad det vil indebære, og hvilke konsekvenser det vil få. Andet end, at det vil påvirke Danmark mere end andre.

Danmark er et lille land, med en åben økonomi, placeret i et af de mest udsatte geografiske områder. I dag er Danmark verdenskendt for dets evne til at tilpasse sig ved aktivt at deltage i stormagtsspillet, men især kendt for at have skabt en af de mest succesrige samfundsmodeller nogensinde – og for at gøre det under konstant usikre betingelser.

Kan det lade sig gøre igen?

CBS Executive udbyder nu tre unikke faglige studieture under navnet International Executive Programme til henholdsvis Bruxelles (marts), Kina (september) og London (oktober), der bringer danske ledere til verdenshistoriens brændpunkter. Studieturene er for ledere, der ønsker dybere indsigt i, hvem der netop nu skaber fremtidens betingelser for den danske model, og hvorledes udviklingen vil påvirke deres egen organisation eller virksomhed.

 

Læs hele nyhedsbrevet