Politik og Samfund
Nyhedsbrev

CBS Executive lancerer faglige studieture til London, Bruxelles og Kina

13. december 2018

Lær om Danmark i verdenshistoriens brændpunkter

Verden er i opbrud. Et nyt spil mellem stormagterne er begyndt. Den globale økonomi er under omlægning. De internationale organisationer presses. Ny teknologi afgør fremtidens konkurrencebetingelser. Men ingen ved endnu, hvad det vil indebære, og hvilke konsekvenser det vil få. Andet end, at det vil påvirke Danmark mere end andre.

Danmark er et lille land, med en åben økonomi, placeret i et af de mest udsatte geografiske områder. I dag er Danmark verdenskendt for dets evne til at tilpasse sig ved aktivt at deltage i stormagtsspillet, men især kendt for at have skabt en af de mest succesrige samfundsmodeller nogensinde – og for at gøre det under konstant usikre betingelser.

Kan det lade sig gøre igen?

CBS Executive udbyder nu tre unikke faglige studieture under navnet International Executive Programme til henholdsvis Bruxelles (marts), Kina (september) og London (oktober), der bringer danske ledere til verdenshistoriens brændpunkter. Studieturene er for ledere, der ønsker dybere indsigt i, hvem der netop nu skaber fremtidens betingelser for den danske model, og hvorledes udviklingen vil påvirke deres egen organisation eller virksomhed.

 

Læs hele nyhedsbrevet

Luk besvarelse Alle kurser og uddannelser
spinner
Finder dine anbefalede kurser

Hvad søger du kurser inden for?

Board Leadership
Management & Leadership
Strategy & Business Development

Hvad er din nuværende rolle?

Mellemleder
Specialist & Projektleder
Topleder

Hvad er dit mål?

Faglig opdatering
Kompetenceudvikling
Personlig udvikling
Vælg en eller flere

Hvor lang tid vil du sætte af?

2-4 dage
5-7 dage
8+ dage
Vælg en eller flere