Dato 26. mar. 2020
Deltagergebyr, eks. moms. Gratis

Webinar om salgsudvikling

Event/Sales Enablement Model

Gratis

Webinar om salgsudvikling

Det er ikke længere muligt at tilmelde sig dette webinar. Hvis du er interesseret i lignende webinarer eller kurser, kan du tilmelde dig vores interesseliste øverst på denne side.

Salgsudvikling med basis i virksomhedens strategi er stadig en udfordring for danske virksomheder. Vær med i en gennemgang af den eneste forskningsbaserede Sales Enablement Model (udviklet og testet i DK). Sales Enablement handler om at skabe sammenhæng mellem strategi, organisation, kunder, produkter/ydelser, teknologi og medarbejdere. Modellen hjælper dig til at påbegynde salgsudviklingen i din egen organisation. Webinaret henvender sig til alle med strategisk ansvar for salg, ledelse og salgsudvikling.

Tilmeld dig øverst på denne side, hvorefter du vil modtage et link til deltagelse i webinaret.

Webinaret varer 1 time.

Karina Burgdorff Jensen er også aktuel med sommerskolekurset Strategisk Salgsledelse, hvor hun underviser sammen med Christian Schönström-Lund . Her sætter de fokus på at skabe sammenhæng mellem virksomhedens strategi og salg og opnå større gennemslagskraft hos kunderne.

Læs hele teksten Vis mindre

Pris

Det er gratis at deltage i webinaret - dog er tilmelding nødvendig. Efter tilmelding vil du modtage et link til deltagelse i webinaret, som afholdes den 26. marts kl. 15.

Steder

CBS Executive Fonden

Webinaret afholdes online

Åben i Google Maps
Group

Datoer

Tilmeldingsfrist
22. mar. 2020
Tilføj til kalender 2020-03-22 00:00:00 2020-03-22 23:59:59 Europe/Copenhagen Webinar om salgsudvikling Salgsudvikling med basis i virksomhedens strategi er stadig en udfordring for danske virksomheder. Vær med i en gennemgang af den eneste forskningsbaserede Sales Enablement Model (Udviklet og testet i DK). Sales Enablement handler om at skabe sammenhæng mellem strategi, organisation, kunder, produkter/ydelser, teknologi og medarbejdere. Modellen hjælper dig til at påbegynde salgsudviklingen i din egen organisation. Webinaret henvender sig til alle med strategisk ansvar for salg, ledelse og salgsudvikling. CBS-Executive CBS-Executive
Varighed:
Kl. 15.00 - 16.00

Webinaret afholdes online den 26. marts 2020 kl 15.00 - 16.00. Efter tilmelding vil du modtage et link til deltagelse i webinaret.

Kontakt mig

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Download materiale

Interesseret

Webinar om salgsudvikling

  • Personlige oplysninger

  • Date Format: DD slash MM slash YYYY
  • Kontakt info

  • Firmaoplysninger

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Vi kontakter dig, så snart der er flere informationer.

Event-fakta

Kontakt

Dato
26. mar. 2020
Varighed
Kl. 15.00 - 16.00
Steder
CBS Executive Fonden
Deltagergebyr, eks. moms.
Gratis
Programkoordinator Zhenya Avdeeva