Afholdt
Event

Digital Darwinisme som barriere for strategisk anvendelse af Big Data? Afholdes 18. april 2017

20. marts 2017

Alle taler om Big Data, og hvordan Big Data kan ”disrupte” forretningsmodeller – men overser i virkeligheden et meget centralt spørgsmål: Hvordan kan ledere arbejde med deres kognitive rammer og derved forbedre de organisatoriske forudsætninger for at skabe værdi med Big Data?

Deltag i denne gratis event d. 18. april kl. 16.00-18.00 på Copenhagen Business School og få en appetizer til sommerskolekurset ” STRATEGISK BRUG AF BIG DATA”, som afholdes d. 21.- 25. august 2017. Tilmeld dig eventen her.

Vi ser kort på, hvordan Big Data egentlig defineres. Gardners V3 model er for længst outdatet, og vi introducerer V8-modellen. Når markedet ændres radikalt, og når forstyrrende forretningsmodeller opstår, og/eller ny viden om forbrugerne bliver tilgængelig ved hjælp af Big Data, er det afgørende at identificere din mentale model.

Du får således mulighed for at teste dit Big Data-mindset og se, om det matcher organisationens strategiske mål. Vi viser, hvordan dit mindset som leder påvirker den strategiske dagsorden i din organisation, og hvordan I som organisation interagerer i markedet.

Vi håber, du går fra eventen med svaret på, om løsningerne i din organisation er begrænset af ledelsens kognitive tankesæt

Event faciliteres af Per Østergaard Jacobsen og Professor Torsten Ringberg, CBS.

Tilmelding
Der er begrænsede pladser, og pladserne fordels efter ’first come – first serve’-basis. Tilmelding skal ske senest d. 11. april 2017. Tilmelding er nødvendig og skal ske via dette link

Luk besvarelse Alle kurser og uddannelser
spinner
Finder dine anbefalede kurser

Hvad søger du kurser inden for?

Board Leadership
Management & Leadership
Strategy & Business Development

Hvad er din nuværende rolle?

Mellemleder
Specialist & Projektleder
Topleder

Hvad er dit mål?

Faglig opdatering
Kompetenceudvikling
Personlig udvikling
Vælg en eller flere

Hvor lang tid vil du sætte af?

2-4 dage
5-7 dage
8+ dage
Vælg en eller flere