Startdato
Pris, ekskl. moms.DKK 19.000,00
Varighed3 dage
Sprogdansk

Strategisk Regnskabsforståelse - Vinter

VinterskoleManagement & LeadershipStrategy & Business DevelopmentÅben for tilmelding
Styrk din regnskabsmæssige kunnen på 3 dage. Opnå øget indsigt i måling og tolkning af finansielle nøgletal, der er centrale for en virksomheds værdiskabelse, samt grundlæggende viden om budgettering og værdimåling.

Mere information

Sted

CBS Executive Fonden, Porcelænshaven 22, 2000 Frederiksberg
Åben i Google maps

Tilmeldingsfrist

Husk at tilmelde dig senest:
Tilføj til kalender

Målgruppe

 • Senior Leaders
 • Managers
 • Executives

Kontakt os

Fakultet

Det siger vores deltagere

 • ”Kurset var strikket sammen som et reelt kursus/uddannelse med indhold! Og refleksion. Mange kurser ender med at blive kaffepauser og networking som primært driver. Men her får man ”bang for the buck” både på læringssiden men bestemt også på det sociale.”

  Jesper Alslev Andersen,
  CFO/CIO, Billund Airport
 • ”Thomas Plenborg er en fremragende underviser, som formår at skabe et læringsrum, der både er trygt og ambitiøst, og hvor han lynhurtigt tilpasser indholdet.”

  Signe Groth-Brodersen,
  uddannelseschef, Dansk Psykolog Forening
 • ”Virkelig godt. Meget inspirerende undervisning og Thomas Plenborg formår virkelig at koble teori med erfaringer fra den virkelige verden. Det var både med til at gøre kurset interessant og fremhæve relevansen.”

  Simon Kirketerp,
  investorredaktør, Dagbladet Børsen
 • ”Fantastisk godt kursus. Mængden og niveauet af pre-reading var lidt intimiderende, men ELSKER Thomas Plenborg og hans undervisning. Det er verdensklasse. Thomas var også grunden til at jeg valgte netop dette kursus. Jeg har også været på bestyrelsesuddannelsen, så vidste hvad jeg gik ind til.”

  Sanne Lønskov,
  adm. direktør, N’age
 • ”Det var helt eminent. Jeg har ikke oplevet at have så dygtig og engagerende underviser som Thomas Plenborg før. Det har været helt tydeligt at mærke, at han brænder for det, han underviser, og at han underviser, fordi han synes det er sjovt. Det var en fornøjelse at deltage.”

  Emil Stig Pedersen,
  souschef, Dagbladet Børsen
 • ”Fremragende. Thomas Plenborg er en blændende underviser, der formår at få folk med i et - for mange - svært tilgængeligt stof. Vil man opnå eller forbedre sin strategiske regnskabsforståelse, skal man ønske sig Thomas Plenborg som underviser.” 

  Astrid Hald Jørgensen,
  kommerciel direktør, Politiken - deltager på Strategisk Regnskabsforståelse
 • ”Kurset blev bygget pædagogisk op fra de basale byggeklodser i regnskabet og hen mod værdiansættelse, og de vigtigste ting blev trukket frem og prioriteret, uden at vi gik tabt i detaljerne.”

  Ulrikke Ekelund,
  direktør, PensionDanmark A/S
 • ”Thomas Plenborg er en af de bedste formidlere jeg længe har mødt. Rigtig god til at give sig tid til at forklare og svare på spørgsmål. Også dygtig til at samle op og gentage ting.”

  Christian G. Houghton,
  EVP, ALK-Abelló A/S

Har du brug for hjælp?
Tag fat i en af vores medarbejdere

Vi står klar til at hjælpe dig videre

Kontakt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Få Inspiration, viden og perspektiver på din lederudvikling - og hold dig opdateret på seneste forskning, trends og tendenser inden for leadership