Ledelse fungerer bedst, når den er delt

De mest succesfulde organisationer gør oftest op med klassiske hierarkiske måder at organisere sig på for hurtigt at kunne tilpasse sig ændrede markedsforhold og eksterne pres. De implementerer strukturer, der understøtter teams i at være selvstyrende og er i stand til at træffe beslutninger hurtigt og effektivt.

Nina Marie Ingvartsen

Program Manager

INTRODUKTION

Succesfulde organisationer er ikke alene kendetegnet ved en kultur, der fremmer innovation og kontinuerlig læring, men har også en diversitets- og inklusionsunderstøttende agenda, som kan tilføre virksomheden forskellige perspektiver og sikre udvikling og fastholdelse af talent.

CBS Executive Sommerskole 2024 har vi samlet et relevant og interessant udbud af 3-5-dages kurser på både dansk og engelsk. Vores kurser under temaet Future of Work sætter fokus på forandringer, udfordringer og muligheder, der er forbundet med den måde, arbejdspladser organiserer sig på og fungerer på i fremtiden. Her dykker vi ned i nye organiseringsformer som agil og medledelse fra både forskning og best practice – og viden om bedre ledelsesgreb til at kunne navigere i forandringer og inkluderende ledelse.

KURSER: FUTURE OF WORK

FREMTIDENS ORGANISERING
Varighed: 5 dage
Datoer: 12.-16. august 2024
Hvordan organiserer vi fremtidens arbejdsplads? Vi bruger det 21. århundredes internetbaserede forretningsprocesser og det 20. århundredes ledelsesprocesser, som alle er baseret på det 19. århundredes ledelsesprincipper – kan du også få øje på et “gap”? Så kom med ind i fremtiden og lær fra både forskning og praksis om nye organiseringsformer: Tribes, Teal og Medledelse.

Læs mere

Se flere eksempler på kurser under temaet Future of Work nederst i artiklen

Inspiration til lyd
Lyt til podcast McKinsey Talks Talent 'The Future of Middle Management', der sætter fokus på, hvorfor Middle Managers er nøglen til The Future of Work.

Inspiration til læsning
The Art of Active Allyship: 7 Behaviours to Empower You to Push The Pendulum Towards Inclusion At Work
The Art of Active Allyship af Poornima Luthra

”Fungerer super godt med en uge i ”et andet univers”, hvor man kommer helt væk fra hverdagen og får ny luft under vingerne – både på den faglige og relationelle del.”
Anne Marie Muff,, økonomi- og administrationschef, Education Esbjerg

Det er muligt at søge støtte til kompetenceudvikling hos CBS Executive Fonden gennem kompetencefonde for udvalgte grupper af ansatte. Læs mere.

Sommerskolekurser

Få seneste nyheder

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få Inspiration, viden og perspektiver på din lederudvikling - og hold dig opdateret på seneste forskning, trends og tendenser inden for leadership