CBS Executive Fondens Sounding Board bidrager til strategisk indsats

Lige siden udviklingen af vores strategi ’Where Leadership Means Business’ tilbage i 2021 har vores Sounding Board bidraget til at validere nye uddannelser og tiltag, før de introduceres til vores kunder.

Anne Marie Jess Hansen

CEO, PhD

Introduktion

Vi er meget taknemmelige for fortsat at kunne trække på vores Sounding Board og denne værdifulde gruppe af ledere, som repræsenterer et bredt udsnit af toneangivende organisationer.

Den primære opgave for CBS Executive Fondens Sounding Board i 2024 bliver at bidrage med viden og input til vores nye strategiske indsats ’Build Sustainable Leadership & Transformation Program Portfolio’.

”Sammen skal vi blandt andet sætte barren for en ambitiøs uddannelse inden for bæredygtig ledelse og transformation. Fundamentet er, at ledere og virksomheder agerer ’Net Positive’, dvs. at virksomheden og lederen giver mere tilbage, end de tager. Uddannelsen bygges ud fra tre unikke designprincipper; nordisk etos, tværfaglighed og med digitale værktøjer og processer som løftestang for bæredygtig forretningstransformation.”
Anne Marie Jess Hansen, CEO, CBS Executive Fonden
Om CBS Executive Fondens Sounding Board

Det er berigende for os at trække på vores kompetente og erfarne Sounding Board-medlemmer i designet af vores kommende uddannelse.

Tak til vores engagerede medlemmer:

Ane Apel, HR-direktør, Kemp & Lauritzen
Elisabeth Milton, Former SVP Global HR, Falck
Ida Bratting Kongsted, adm. direktør, VL
Ingrid Reumert, SVP, Global Stakeholder Relations, Ørsted
Karsten Breum, CPO, Danske Bank
Kim Leck Fischer, HR-uddannelse og udviklingschef, Region Sjælland
Lene Groth, CHRO, Stark Group
Maria Pejter, Head of Human Resources, A.P. Møller Holding
Morten Enggaard Rasmussen, EVP People Stakeholder Relations, Novonesis
Pernille Fritz Vilhelmsen, CPCO, Hempel
Tine Moe Svendsen, CHRO, DSB

Få seneste nyheder

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få Inspiration, viden og perspektiver på din lederudvikling - og hold dig opdateret på seneste forskning, trends og tendenser inden for leadership