Ledige stillinger

CBS Bestyrelsesuddannelserne søger kursuskoordinator

29. maj 2019

Kursuskoordinator til administration og gennemførelse af kurser

Hos CBS Bestyrelsesuddannelserne er vi ambitiøse og passionerede omkring udvikling og gennemførelse af bestyrelsesuddannelser af højeste relevans og kvalitet – i Danmark såvel som internationalt. CBS Bestyrelsesuddannelserne er en del af CBS Executive Fonden og Copenhagen Business School med kontor og undervisningslokaler på CBS Porcelænshaven Campus og et undervisningsteam på 160 bestående af CBS-professorer og ledende bestyrelsesformænd, direktører og nøglepersoner fra Dansk Erhvervsliv.

CBS Bestyrelsesuddannelserne søger en kursuskoordinator til administrative opgaver og som støttefunktion til gennemførelse af kurser og uddannelser. Vi har 90 undervisningsdage om året fordelt på 18 uddannelser og 600 deltagere.

Vi forestiller os, at du er på vej til en videregående uddannelse og ønsker 1 ”gap year”, hvor du får relevant erhvervserfaring i et udviklende miljø.

Stillingen:

Du får titel af Programme Assistant og har ansvar for den praktiske del af kursusgennemførelsen, fra planlægning til evaluering, i tæt samarbejde med programchefer og direktører, der har det overordnede ansvar for de forskellige bestyrelsesuddannelser. Du har ansvaret for, at vores kurser og uddannelser gennemføres top professionelt. Det er derfor meget vigtigt, at du arbejder omhyggeligt, struktureret, er god til at planlægge og har et energisk og smittende humør.

Dine primære opgaver vil være alsidige, herunder:

 • Oprettelse og vedligeholdelse af kursusportal samt opdateringer på web
 • Planlægning, koordinering og varetagelse af al kursuslogistik (kursusmaterialer, forplejning, lokaler)
 • Kontakt med kursusdeltagere, undervisere o.a.
 • Registrering af kontaktdata i vores nye CRM-system
 • Bearbejdelse af slides i PowerPoint fra faculty og foretagelse af research til cases
 • Udarbejdelse af programbeskrivelser og markedsføringsmateriale
 • Kommunikation og markedsføring på sociale medier og hjemmesider
 • Design og iværksættelse af kursusevalueringer samt databearbejdning i Excel

Der vil være mange ad-hoc opgaver, som er med til at sikre en optimalt fungerende kursusgennemførelse Vi arbejder som et team og hjælper hinanden på tværs.

Din person:

Du er serviceorienteret, trives med koordinering og administrative opgaver. Du er vant til at arbejde selvstændigt og stiller høje krav til kvalitet.

Du er udadvendt, tillidsskabende og troværdig. Du er omhyggelig med dit arbejde, har fokus på detaljerne uden at miste overblikket. Du sætter pris på en afvekslende hverdag, har et højt energiniveau og kan lide at have mange bolde i luften.

Vi forestiller os, at du har lyst til at være en del af et større team, som arbejder professionelt og dedikeret med at udvikle og gennemføre bestyrelsesuddannelser på højt internationalt niveau.

Du er godt inde i brugen af MS-Office-pakken herunder PowerPoint og Excel. Du har i det hele taget interesse for den digitale verden og flair for at lære nyt. Du er stærk i skriftlig og mundtlig dansk og har et solidt kendskab til engelsk (skrift og tale).

Vi tilbyder:

 • Et fagligt spændende og dynamisk miljø, hvor det akademiske møder erhvervslivet.
 • Et kollegialt fællesskab både hos os selv og i samarbejdet med CBS og CBS Executive, der er mange samarbejdsflader til både deltagere, faculty på CBS og øvrige samarbejdspartnere.
 • 37 timers arbejde/uge – fleksibilitet fordres, herunder aften- og lørdagsarbejde af og til.
 • Lyse kontorer med udsigt til Frederiksberg Have.
 • Parkerings- og cykelkælder.

Send ansøgning og cv pr. mail til programdirektør Anette Clausen mail: ac@cbs-executive.dk så hurtigt som muligt. Samtaler afholdes løbende. Tiltrædelse hurtigst muligt.

Har du spørgsmål til jobbet, er du meget velkommen til at kontakte programdirektør Anette Clausen på tlf. 3013 8873 eller 3815 6058.

CBS Bestyrelsesuddannelserne er en del af CBS Executive Fonden og søstervirksomhed til Bestyrelsesforeningen, der er stiftet af bl.a. CBS, DI, Dansk Erhverv, DVCA, EY, Kromann Reumert og PensionDanmark. Bestyrelsesforeningen har 800 medlemmer og er det fagligt og erfaringsmæssigt førende forum for udvikling af bestyrelsesarbejde som profession og fagområde med best practice, undervisnings- og forskning. CBS Bestyrelsesuddannelserne er Danmarks ledende udbyder af bestyrelsesuddannelser med en alumne på flere end 2.000 bestyrelsesmedlemmer og erhvervsledere.

cbsbestyrelsesuddannelserne.dk
bestyrelsesforeningen.dk
LinkedIn  Twitter