Ledelse
Nyhedsbrev
Bæredygtighed

Bæredygtig forretningsstrategi

3. november 2020

Bæredygtig forretningsstrategi

Hvad kræver det at transformere bæredygtighedsstrategien til en bæredygtig forretningsstrategi? Sæt fokus på de ledelsesmæssige og organisatoriske muligheder og udfordringer, der er forbundet med bæredygtighed på Bæredygtighed, Strategi og Forretningsudvikling. Forløbet henvender sig til ledere og specialister der har behov for at arbejde handlingsorienteret i spændingsfeltet mellem bæredygtighed, CSR og forretningsudvikling.

Kurset blev fuldtegnet på Sommerskole 2020 med mange på venteliste. Vi opretter derfor et ekstra hold allerede i marts 2021 med samme indhold som på sommerskolekurset, blot opdelt i to moduler:

Modul 1: den 8.-10. marts 2021
Modul 2: den 22.-23. marts 2021

Lederskab og vaner
Hvorfor er vaner vigtige for ledelse? Fordi de filtrerer vores handlinger og tanker, og dermed er afgørende for enhver forandringsproces. Forandring af adfærd kræver arbejde direkte med dine medarbejderes vaner, og vanen er det råmateriale, vi konstant må bearbejde for at navigere i en verden i forandring. Få inspiration til dit arbejde med forandringer af vaner på Forandringsledelse: Gentænk Vaner og Rutiner den 12.-13. november 2020. Der er stadig enkelte ledige pladser tilbage. Hurtig tilmelding anbefales. Tilmeld dig her.

LÆS hele nyhedsbrevet

Luk besvarelse Alle kurser og uddannelser
spinner
Finder dine anbefalede kurser

Hvad søger du kurser inden for?

Board Leadership
Management & Leadership
Strategy & Business Development

Hvad er din nuværende rolle?

Mellemleder
Specialist & Projektleder
Topleder

Hvad er dit mål?

Faglig opdatering
Kompetenceudvikling
Personlig udvikling
Vælg en eller flere

Hvor lang tid vil du sætte af?

2-4 dage
5-7 dage
8+ dage
Vælg en eller flere