Rundt om den strategiske agenda i 2023

Vi har indtil videre undgået en dybere økonomisk krise, energikrisen viste sig mindre kulsort end frygtet og inflationen er for nedadgående. Der ligger dog fortsat en vis usikkerhed forude, og der er næppe nogle organisationer, som tænker, at hele 2023 bliver 'piece of cake'.

Nina Marie Ingvartsen

Program Manager

Introduktion

Vi er nu knap halvvejs gennem 2023, som mange nok ville mene har udviklet sig mere positivt end forventet. Vi har indtil videre undgået en dybere økonomisk krise,  energikrisen viste sig mindre kulsort end frygtet og inflationen er for nedadgående.  Der ligger dog fortsat en vis usikkerhed forude, og der er næppe nogle organisationer, som tænker, at næste halvår bliver 'piece of cake'. Rent strategisk er der masser af udfordringer – og ikke mindst muligheder – at  tage fat på. AI, digital transformation, bæredygtighed, innovation, tiltrækning og fastholdelse af talent for blot at nævne nogle af dem.

”ESG bliver en del af erhvervslivets bæredygtige forretningsmodel, fordi ESG er forudsætningen for at erhvervslivet kan tiltrække talent, investorer og grøn finansiering. ESG handler derfor også om, at erhvervslivet bliver ved med at være en relevant leverandør eller partner.”
Anne Mette Erlandsson Christiansen, ekstern lektor, CBS & Market Director, Rambøll Management Consulting

Et at de helt store temaer, som sender ringe gennem hele erhvervslivet er ESG, fortæller Anne Mette Erlandsson Christiansen, som er ekstern lektor på CBS og Market Director hos Rambøll Management Consulting.

Vil du lære mere?

CBS Executive Sommerskole  tilbyder kurser, der på forskellig vis giver forskningsbaseret indsigt og anvendelige redskaber i dit strategiarbejde i alt fra ESG til strategiimplementering. Du har også mulighed for at blive en del af vores strateginetværk.

Brug for mere inspiration?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få Inspiration, viden og perspektiver på din lederudvikling - og hold dig opdateret på seneste forskning, trends og tendenser inden for leadership