Sommerskole
Digitalisering
Nyhedsbrev

Fra et analogt til et digitalt mindset

17. april 2018

Den digitale udvikling buldrer afsted, og de virksomheder, der formår at udnytte de nye digitale teknologier, er også dem, der løber med succesen. Men hvad kræver det af dig som leder, hvis du skal bidrage til transformationen af din forretningsmodel?

I denne video giver Jonas Hedman, lektor, ph.d. og underviser på CBS Executive Sommerskole et bud på en skelsættende dato, der kan få afgørende betydning for virksomheder og resten af samfundet. Videoen er den anden i vores nye videoserie One-Minute Masterclass, som giver dig brugbar viden om et aktuelt og relevant emne – påkun ét minut.

Har du lyst til at gå forskningsbaseret til dit arbejde med den digitale transformation, kan du stifte nærmere bekendtskab med Jonas Hedman og en gruppe internationale forskere fra Department of Digitalization på CBS på sommerkurset Digital Transformation in Practice. Jonas Hedman fokuserer i sin forskning blandt andet på, hvordan teknologiske innovationer som open-api, smart money og block chain påvirker sektoren, og på kurset får du indsigt i, hvordan digitale platforme ændrer din forretning.

Læs hele nyhedsbrevet

Luk besvarelse Alle kurser og uddannelser
spinner
Finder dine anbefalede kurser

Hvad søger du kurser inden for?

Board Leadership
Management & Leadership
Strategy & Business Development

Hvad er din nuværende rolle?

Mellemleder
Specialist & Projektleder
Topleder

Hvad er dit mål?

Faglig opdatering
Kompetenceudvikling
Personlig udvikling
Vælg en eller flere

Hvor lang tid vil du sætte af?

2-4 dage
5-7 dage
8+ dage
Vælg en eller flere