Sommerskole
Mangfoldighed
Innovation
Nyhedsbrev

En uge med ny viden og værktøjer

23. februar 2018

Deltagerne på vores Sommerskole udtaler, at kurserne skaber stor værdi for både dem og deres organisationer. Du får nemlig mulighed for at inddrage egne opgaver og bliver akademisk udfordret med forskningsbaseret undervisning, der er let at omsætte til praksis og til egen hverdag hjemme i din organisation. Underviserne er nogle af CBS’ dygtigste forskere samt rutinerede, eksterne praktikere, der gæsteunderviser i løbet af kurserne for at give dig den rette kombination af teori og praksis. Deltagerne er ambitiøse og har alle stor glæde af at dele erfaringer med andre ledere og specialister fra forskellige brancher og sektorer.

En tidligere deltager udtaler:

“Et inspirerende kursus med god balance af teori i kombination med eksempler fra deltagernes egne erfaringer fra virksomhederne. God opbygning og struktur over temaet, som skabte en let forståelighed, samt gav relevante modeller til brug i egen virksomhed.” – Anette Ravn Jensen, Area director of Sales – Nordics, Rezidor Hotel Group, deltager på Strategi og Forretningsudvikling i 2017

I 2018 præsenterer vi nyheder inden for forhandlingsteknik, innovation og mangfoldighedsledelse med mere. Se vores nye kursusvideoer nederst i denne mail og bliv inspireret af de aktuelle emner.

Læs hele nyhedsbrevet

 

Luk besvarelse Alle kurser og uddannelser
spinner
Finder dine anbefalede kurser

Hvad søger du kurser inden for?

Board Leadership
Management & Leadership
Strategy & Business Development
Nyt fra CBS Executive Fonden

Hvad er din nuværende rolle?

Mellemleder
Specialist & Projektleder
Topleder

Hvad er dit mål?

Faglig opdatering
Kompetenceudvikling
Personlig udvikling
Vælg en eller flere

Hvor lang tid vil du sætte af?

2-4 dage
5-7 dage
8+ dage
Vælg en eller flere