Nyhed

Tom Jacobsgaard fratræder som Direktør for CBS Bestyrelsesuddannelserne

5. juli 2022

Tom Jacobsgaard fratræder som Direktør for CBS Bestyrelsesuddannelserne

Direktør for CBS Bestyrelsesuddannelserne, Tom Jacobsgaard, CBS Executive Fonden, har valgt at drosle ned og fratræder sin stilling med udgangen af juli.

”Jeg vil gerne takke Tom for den store indsats, han i næsten 10 år har gjort for at videreuddanne danske ledere og bestyrelsesmedlemmer i regi af CBS Executive Fonden. Derfor er jeg også glad for, at Fonden fortsat får mulighed for at trække på Toms viden og sammen med Tom kan bidrage til at professionalisere arbejdet i danske bestyrelser,” siger Fondens bestyrelsesformand Eva Zeuthen Bentsen.

Tom Jacobsgaard har mange års erfaring som bestyrelsesformand og –medlem, og var i 2013 med til at grundlægge CBS Bestyrelsesuddannelserne. Herudover er Tom Jacobsgaard direktør i Bestyrelsesforeningen, der blev stiftet på non-profit basis i 2013 sammen med CBS, erhvervsorganisationer og virksomheder. Foreningens formål er at arbejde for en opkvalificering af bestyrelsesarbejdet i Danmark. I 2021 tiltrådte Tom Jacobsgaard desuden som adjungeret professor ved CBS i bestyrelsesarbejde.

Tine Roed tiltræder pr. 1. august 2022 som ny Direktør for CBS Bestyrelsesuddannelserne. Tine har en mangeårig karriere som bestyrelsesmedlem og er bl.a. bestyrelsesformand for Multimanager Invest, Nykredit Alpha og Nykredit Core AIF-SIKAV og er desuden bestyrelsesmedlem i William Demant Fonden, William Demant Invest, Sparinvest, Nykredit Invest, Nykredit Private Banking Elite samt Alpha SICAV-RAIF. Tine var den første formand i Bestyrelsesforeningen, næstformand i TV2 fra 2007-12 og medlem af direktionen i DI fra 2007-2019. Tine er tillige seniorrådgiver på fondsprojektet på Center for Corporate Governance, CBS.

CBS Bestyrelsesuddannelsernes ambition er at være fagligt førende, på internationalt niveau, og at være forrest i udvikling af kompetencer og praksis i og omkring bestyrelseslokalerne – i danske selskaber og virksomheder og i nordiske og internationale selskaber.

Kontaktperson
Bestyrelsesformand, Eva Zeuthen Bentsen, tlf. +45 20 86 03 25

 

Luk besvarelse Alle kurser og uddannelser
spinner
Finder dine anbefalede kurser

Hvad søger du kurser inden for?

Board Leadership
Management & Leadership
Strategy & Business Development

Hvad er din nuværende rolle?

Mellemleder
Specialist & Projektleder
Topleder

Hvad er dit mål?

Faglig opdatering
Kompetenceudvikling
Personlig udvikling
Vælg en eller flere

Hvor lang tid vil du sætte af?

2-4 dage
5-7 dage
8+ dage
Vælg en eller flere