Nyhed

Eva Zeuthen Bentsen tiltrådt som bestyrelsesformand

13. april 2021

Konstituering af CBS Executive Fondens bestyrelse

Eva Zeuthen Bentsen er tirsdag den 13. april 2021 officielt tiltrådt som bestyrelsesformand for CBS Executive Fonden på et konstituerende bestyrelsesmøde.

Det er en erfaren leder med en dyb indsigt i CBS, som har sat sig i formandsstolen for CBS Executive Fonden. Eva overtager for Kenneth Plummer, som træder af efter 10 år på posten.

Eva Zeuthen Bentsen er cand.merc. i strategi og ledelse og har en ph.d.-grad fra CBS, hvor hun også har haft posten som leder af Institut for Ledelse, Politik og Filosofi. Hun har været kontorchef i Danske Regioner, hospitalsdirektør i Gentofte og siddet med i Ledelseskommissionen. Nu er hun partner i Zeuthen Storm og sidder desuden i bestyrelserne for Villum Fonden, Synoptik-Fonden og Oxford Research. Eva Zeuthen Bentsen siger om formandsposten: “Jeg glæder mig meget til at komme i gang med opgaven. CBS Executive Fonden har en fagligt unik profil med en portefølje af meget efterspurgte bestyrelsesuddannelser, ledelseskurser og anden kompetenceudvikling, som jeg ser frem til at være med til at videreudvikle” siger hun og tilføjer: ”CBS Executive Fonden bør i tæt samarbejde med CBS være frontløbere inden for livslang læring. Ved at videreudvikle eksisterende tilbud, men også ved at udvikle nye tilbud og modeller. Det kræver dog, at vi bliver endnu bedre til at dyrke de mange synergier med CBS – både med hensyn til aktiviteter og kompetencer”, slutter Eva Zeuthen Bentsen.

Om Eva Zeuthen Bentsen
2018 – i dag Zeuthen Storm, partner
2015 – 2018 Odgers Berndtson, partner
2009 – 2015 Gentofte Hospital, hospitalsdirektør
2005 – 2009 CBS, institutleder
2000 – 2005 Danske Regioner, kontorchef
1997 – 2000 CBS, lektor
Har en ph.d. fra CBS i strategisk ledelse, er uddannet cand. merc. fra CBS og student fra Rungsted Statsskole.

For flere oplysninger, kontakt Eva Zeuthen Bentsen, e-mail: eva@zeuthenstorm.dk, eller CEO for CBS Executive Fonden, Anne Marie Jess Hansen e-mail: am@cbs-executive.dk

Luk besvarelse Alle kurser og uddannelser
spinner
Finder dine anbefalede kurser

Hvad søger du kurser inden for?

Board Leadership
Management & Leadership
Strategy & Business Development
Nyt fra CBS Executive Fonden

Hvad er din nuværende rolle?

Mellemleder
Specialist & Projektleder
Topleder

Hvad er dit mål?

Faglig opdatering
Kompetenceudvikling
Personlig udvikling
Vælg en eller flere

Hvor lang tid vil du sætte af?

2-4 dage
5-7 dage
8+ dage
Vælg en eller flere