Ledelse
Nyhedsbrev

Tænk længere end løsning

28. oktober 2020

Tænk længere end løsning

Mange virksomheder står i dag i en situation, hvor det kan være fristende at lede efter en simpel og universel løsning på de udfordringer, de står over for – et quick fix. Men virkeligheden er desværre ikke altid så enkel og kalder til tider på refleksion før konklusion.

Med et skræddersyet kompetenceudviklingsforløb fra CBS Executive Fonden tilbyder vi ikke én løsning på ét problem. Vi gør organisationer i stand til at løse problemer på egen hånd – nu og i fremtiden.

Udvikling er indviklet
Skræddersyede uddannelser kan hjælpe jer, når kompetence- og ledelsesudvikling skal understøtte jeres strategi, og når en større gruppe ledere eller medarbejdere fra samme organisation har behov for et fælles kompetenceløft, et fælles ’sprog’ og metoder eller har behov for at arbejde på en virksomhedsspecifik, strategisk opgave. Ved at skræddersy et uddannelsesforløb fokuseres der på jeres virksomhed og jeres specifikke udfordringer, behov og industri. Læs mere om skræddersyede virksomhedsforløb.

CBS Executive Fonden skræddersyr toplederprogram til BL – Danmarks Almene Boliger
I 2019 indgik CBS Executive Fonden og BL et samarbejde omkring udviklingen og implementeringen af et toplederprogram i regi af BL Lederakademi. Forløbet er på 6 moduldage og er målrettet topledere i de danske almene boligorganisationer og -administrationer.

Det overordnede formål med det skræddersyede forløb for BL’s topledere er at styrke toplederens kompetencer i forhold til at:

  • Forstå organisationen som aktør i samfundsdebatten og sætte dagsorden
  • Opnå helhedstænkning og -forståelse
  • Fokusere og prioritere egen indsats i forhold til udviklingen af organisationen

Fokus på modulerne har været på strategisk ledelse, det personlige lederskab, herunder kommunikation, forretningsudvikling og værdiskabelse samt eksekvering af forandringer og strategiske initiativer i egen organisation og som proaktiv aktør i samfundet. Via teoretisk viden og eksemplificering ved konkrete cases og udfordringer har BL opnået et fælles sprog og en værktøjskasse, der styrker lederne i det daglige tværgående arbejde i spændfeltet mellem den interne og eksterne ledelsesopgave.

LÆS hele nyhedsbrevet

Luk besvarelse Alle kurser og uddannelser
spinner
Finder dine anbefalede kurser

Hvad søger du kurser inden for?

Board Leadership
Management & Leadership
Strategy & Business Development

Hvad er din nuværende rolle?

Mellemleder
Specialist & Projektleder
Topleder

Hvad er dit mål?

Faglig opdatering
Kompetenceudvikling
Personlig udvikling
Vælg en eller flere

Hvor lang tid vil du sætte af?

2-4 dage
5-7 dage
8+ dage
Vælg en eller flere