High Performance Leadership
Nyhedsbrev

Lær at håndtere store og nye udfordringer

9. marts 2022

Lær at håndtere store og nye udfordringer

Aldrig har der været mere brug for et stærkt og modigt lederskab som i netop disse år. Krig i Europa. Pandemi. Nedlukning og genåbning. En ny virkelighed og konstant uvished møder os som virksomheder, private som offentlige, organisationer, institutioner, styrelser, kommuner, medarbejdere og ledere.

På High Performance Team Leadership 2022 får du inspiration, læring og træning i, hvordan du kan håndtere hverdagens nye og store udfordringer. Det er tid til at genopfinde og styrke lederskabet. Især for organisationens mest afgørende leder – High Performance Team Lederen – som skal sikre, at medarbejderne skaber værdi til gavn for virksomheden og samfundet. På High Performance Team Leadership har vi blikket skarpt rettet på et leder-mindset som skaber, mening, engagement, psykologisk tryghed og vedbliver at skabe store præstationer. Her er High Performance Team Lederen helt afgørende.

Uddannelsen henter inspiration fra nogle af de mest markante ledere inden for sporten, kunsten og erhvervslivet, der sammen med videnskaben skaber læring, som sikrer glæde og mening i hverdagen. Derfor vil du på High Performance Team Leadership møde masser af praktik, der sammen med teori skaber en helhed og den røde tråd.

Læs hele nyhedsbrevet

Luk besvarelse Alle kurser og uddannelser
spinner
Finder dine anbefalede kurser

Hvad søger du kurser inden for?

Board Leadership
Management & Leadership
Strategy & Business Development

Hvad er din nuværende rolle?

Mellemleder
Specialist & Projektleder
Topleder

Hvad er dit mål?

Faglig opdatering
Kompetenceudvikling
Personlig udvikling
Vælg en eller flere

Hvor lang tid vil du sætte af?

2-4 dage
5-7 dage
8+ dage
Vælg en eller flere