SOMMERSKOLE PÅ CBS EXECUTIVE

VI GLÆDER OS TIL AT BYDE SÅVEL NYE SOM TIDLIGERE DELTAGERE VELKOMMEN PÅ CBS EXECUTIVE SOMMERSKOLE I 2018

På CBS Executive Sommerskole har vi samlet et bredt og spændende udbud af relevante kurser inden for Innovation og Forretningsudvikling, Strategi og Organisation, Ledelse, Offentlig Ledelse, Økonomi og Finansiering, Digitalisering samt Mangfoldighed. Kurserne skal udvikle dig og din organisation med nye kompetencer og bedre værktøjer, til at nå nye mål.

Et kendetegn for deltagerne på CBS Executive Sommerskole er, at de har ambitioner. De ønsker at styrke egne kompetencer. Deltagernes kompetenceløft sammenholdt med deres ambitioner, kan i høj grad være med til at påvirke de organisationer, de er ansat i. Organisationerne vil derfor, på både kort og længere sigt, få gavn af medarbejderens nye kompetencer.

På Sommerskolen bliver du udfordret af andre deltagere med sammenlignelige problemstillinger, og du vil blive udfordret af vores undervisere, der inden for hver deres felt, besidder excellente kompetencer. Det er derfor på Sommerskolen, at dine nuværende ambitioner bliver afløst af nye, fordi du pludselig ser tingene i et nyt perspektiv.

Sommerskolekurserne samler ca. 300 ledere og specialister og løber over 3-5 dage i uge 33 eller 34, 2018.

Derfor tager Anja på Sommerskole

Anja Hermansen har gennem ni år arbejdet som leder i Arbejdsskadestyrelsen. I forbindelse med statsudflytningen er Anjas afdeling blevet en del af ATP. Anja fortæller, at kulturen i ATP generelt er mere fokuseret på at skabe og dokumentere resultater. Det er årsagen til, at Anja deltager på kurset Resultatorienteret Lederskab på CBS Executive Sommerskole.

Derfor tager Ulrik på Sommerskole

Ulrik Borgen arbejder som chef for forretningsprojektlederne i Danske Spil. Sammen med sine kolleger har han ansvaret for at implementere Danske Licens Spils 2020-strategi. Derfor deltager Ulrik på kurset Succesfuld Strategiimplementering på CBS Executive Sommerskole.

Se vores kurser