En uge med ny viden og værktøjer
På sommerskolen tilbyder vi en uge med et bredt udbud af relevante kurser inden for Innovation og Forretningsudvikling, Strategi og Organisation, Ledelse, Interessevaretagelse, Politik og Samfund, Kommunikation samt Digitalisering

{{labels.headline}}

Need more programmes?

90% of all CBS Executive programmes are conducted in Danish. Please click below to see them all.

Intensiv læring med fokus på perspektiv, faglighed og relevans

Gennem 20 år har CBS Executive hver sommer samlet flere hundrede ledere og specialister på de populære sommerskolekurser, der løber over 3-5 dage i august på CBS.

Et kendetegn for deltagerne på CBS Executive Sommerskole er, at de har ambitioner. De ønsker at styrke egne kompetencer og forventer et kompetenceløft.  Sammenholdt med deres ambitioner kan kurserne i høj grad være med til at påvirke de organisationer, de er ansat i, og de vil derfor, på både kort og lang sigt, få gavn af medarbejderens nye kompetencer.

På Sommerskolen bliver du som deltager udfordret af andre deltagere fra forskellige brancher og sektorer med sammenlignelige problemstillinger. Du vil opleve undervisere, der inden for hver deres felt besidder excellente kompetencer.

Du får mulighed for at inddrage egne opgaver og bliver akademisk udfordret med teori, der er let at omsætte til praksis - og til egen hverdag. Det er derfor på Sommerskolen, at dine nuværende ambitioner bliver afløst af nye, fordi du pludselig ser tingene i et nyt perspektiv

"Vi er blevet bedre til at stille relevante spørgsmål"

Malene Hald Pedersen og Michael Obling, VP Human Resources & VP S&P & Chartering, Team Tankers deltog begge på kurset Strategi & Værdiskabelse, Økonomistyringens Ledelsesværktøjer i 2017. For dem var det naturligt at vælge CBS Executive som udbyder, da kursusudbuddet er relevant og passer mange virksomheder: ”Vores base for at sidde der var vidt forskellig. Vi havde brug for noget generelt andre havde brug for et brush up – jeg synes, de rammer mange ting på sømmet.” Hør hele Malene og Michaels historie her.

Læs hele teksten Vis mindre

"Det er vigtigt for mig at holde mig skarp"

Torben Kjær, Head of Document & Records Management, Ørsted deltog på kurset Perspektiver på Forandringsledelse i 2017. For Torben var inspirationen og perspektivet fra underviserne og de øvrige deltagere afgørende: ”Personligt, da jeg forlod CBS Executive Sommerskole sidste sommer og kom hjem til egen organisation, så følte jeg egentlig, at jeg havde fået sådan en vitaminindsprøjtning – et energiboost – som gjorde at jeg kom hjem og havde nogle idéer og tanker … Jeg følte, at jeg havde nogle ting, jeg kunne bidrage med”. Hør hele Torbens fortælling her.

Læs hele teksten Vis mindre

"Jeg følte mig fyldt med ny viden og nye værktøjer"

Christina Elling Skarving, konsulent, BUPL, deltog på kurset Interessevaretagelse: Stakeholderrelationer og Lobbyisme i 2017. Christina fortæller, at kurset har gjort en stor forskel i hverdagen, og hun har fået værktøjer, som hun bruger dagligt i sit arbejde: ”Det har virkelig løftet mit arbejde til et nyt niveau.” 
Hør hele Christinas historie og se, hvordan hun reagerer, når vi sætter hende på en uventet test udi i den teori, som hun har gennemgået på kurset …

Læs hele teksten Vis mindre

"Kurset havde gode og konkrete øvelser, som jeg har kunnet bruge i praksis"

Karsten Lollike, Corporate Vice President, Novo Nordisk deltog på kurset Retorisk Lederskab i 2017.  Karsten var glad for formatet med en uges intensivt kursus – og indholdet har givet ham redskaber, som han kan bruge i sin hverdag som leder: ”Det er jo gennem kommunikation, at mange af ens budskaber som chef kommer ud til medarbejderne. Jeg synes, man kan lære rigtig meget – specielt også på det her kursus, hvor der var rigtig meget praktik.” Hør hele Karstens historie her.

Læs hele teksten Vis mindre
DERFOR TAGER ULRIK PÅ SOMMERSKOLE

Ulrik Borgen arbejder som chef for forretningsprojektlederne i Danske Spil. Sammen med sine kolleger har han ansvaret for at implementere Danske Licens Spils 2020-strategi. Derfor deltager Ulrik på kurset Succesfuld Strategiimplementering på CBS Executive Sommerskole.

DERFOR TAGER ANJA PÅ SOMMERSKOLE

Anja Hermansen har gennem ni år arbejdet som leder i Arbejdsskadestyrelsen. I forbindelse med statsudflytningen er Anjas afdeling blevet en del af ATP. Anja fortæller, at kulturen i ATP generelt er mere fokuseret på at skabe og dokumentere resultater. Der er årsagen til, at Anja deltager på kurset Resultatorienteret Lederskab på CBS Executive Sommerskole.