SOMMERSKOLE 2017

På CBS Executive Sommerskole 2017 har vi samlet et bredt og spændende udbud af relevante kurser inden for strategi og forretningsudvikling, organisation og ledelse samt økonomi. Kurserne skal udvikle dig og din organisation med nye kompetencer og bedre værktøjer til at nå nye mål. Det er på Sommerskole, at dine ambitioner bliver afløst af nye, fordi du pludselig kan se tingene i et nyt perspektiv.

Sommerskolekurserne samler over 300 ledere og specialister og løber over 3-5 dage i uge 24, 33 eller 34, 2017.

Se vores kurser

Derfor tager Anja på Sommerskole

Anja Hermansen har gennem ni år arbejdet som leder i Arbejdsskadestyrelsen. I forbindelse med statsudflytningen er Anjas afdeling blevet en del af ATP. Anja fortæller, at kulturen i ATP generelt er mere fokuseret på at skabe og dokumentere resultater. Der er årsagen til, at Anja deltager på kurset Resultatorienteret Lederskab på CBS Executive Sommerskole.

Derfor tager Ulrik på Sommerskole

Ulrik Borgen arbejder som chef for forretningsprojektlederne i Danske Spil. Sammen med sine kolleger har han ansvaret for at implementere Danske Licens Spils 2020-strategi. Derfor deltager Ulrik på kurset Succesfuld Strategiimplementering på CBS Executive Sommerskole.