Gruppediskussion på CBS Executive Sommerskole

Sommerskole - en uge med ny viden og værktøjer

På Sommerskolen tilbyder vi ledere og specialister en uge med et bredt udbud af relevante kurser inden for Forretningsudvikling, Strategi og Innovation, Ledelse og Organisation, Politik og Samfund, Digitalisering samt Finansiering og Økonomi
Send dine medarbejdere på Sommerskole

{{labels.headline}}

CBS_executive_fonden

Mangler du flere programmer?

Største delen af CBS Executives kurser bliver udført på dansk. Klik nedenfor for at se dem alle.

Sommerskole hos CBS Executive Fonden

Vi glæder os til at byde såvel nye som tidligere deltagere velkommen på CBS Executive Sommerskole 2023.

På CBS Executive Sommerskole har vi samlet et bredt og spændende udbud af aktuelle kurser inden for Forretningsudvikling, Strategi og Innovation, Ledelse og Organisation, Politik og Samfund, Digitalisering samt Finansiering og Økonomi, som sikrer, at du kan forblive relevant i din rolle som leder.

Kurserne er udviklet med det formål, at de skal udvikle dig og din organisation med nye kompetencer og bedre værktøjer, så du kan ruste dig til at møde de ledelsesudfordringer, der præger vores tids ledelsesagenda.

Se vores kurser

Sommerskole kurser for dig med ambitioner

Et kendetegn for deltagerne på CBS Executive Sommerskole er, at de er ledere med ambitioner, der vil styrke egne kompetencer og sikre at holde sig opdateret på udvikling og tendenser inden for ledelse.

Det kompetenceløft, deltagerne oplever på CBS Executive Sommerskole, sammenholdt med deres ambitioner, kan i høj grad være med til at påvirke de organisationer, de er ansat i.

Organisationerne vil derfor, på både kort og længere sigt, få gavn af medarbejderens nye kompetencer.

Vores sommerskole er derfor ikke kun værdifuld for dig som deltager, men i høj grad også for hele din organisation, når du vender tilbage med en rygsæk fyldt med nye og finpudsede kompetencer og indsigt.

Du vil på kurset få perspektiver, værktøjer samt redskaber, der er implementerbare i den dagligdag, du og dig og din organisation.

Uanset hvilket sommerskolekursus, du finder interessant og relevant, vil du ligeledes kunne udvide dit netværk og blive klogere på andres udfordringer og erfaringer på tværs af både brancher og sektorer.

 

Bliv mødt af spændende udfordringer på sommerskolen

På CBS Executive Sommerskole bliver du udfordret af ligesindede deltagere med sammenlignelige problemstillinger af vores undervisere og forskere, der besidder excellente kompetencer inden for hvert deres felt. Samt af erfarne praktikere fra erhvervslivet.

På Sommerskolen vil du få en overordnet indsigt i de væsentligste teorier, relevante værktøjer, metoder og øvelser. Du vil også få muligheden for at inddrage udfordringer, cases og eksempler fra din egen hverdag.

Hvorfor deltage på sommerskole?

CBS Executive Sommerskole er for dig, der ønsker at få dine nuværende ambitioner afløst af nye, fordi du pludselig ser tingene i et nyt perspektiv.

Sommerskolen er værdifuld for dig, der leder efter nye kompetencer og ønsker at få baggagen fyldt op med ny og spændende viden, du kan bruge i dit videre arbejdsliv og karriere, og som du gerne vil implementere i din hverdag, når du vender tilbage i virksomheden - fordi du ønsker at forblive relevant i din rolle som leder.

Kurset vil i sidste ende ikke kun løfte dig som leder eller specialist - det vil give dig mulighed for også at løfte din organisation. Måske tager kurset dig ud af din komfortzone og udfordrer dig. Måske du vil opleve et boost af nye ideer, eller pludselig oplever du at se tingene på en ny måde.

Vores kurser er meget populære, da du får mulighed for at få relevant og forskningsbaseret viden og konkrete metoder, der kan implementeres, når du er tilbage i din organisation.

Sommerskolen samler hvert år op mod 300 ledere og specialister, og kurserne løber over 5 dage i august (uge 33 eller 34).

Se vores sommerskolekurser

Få en forsmag på Beslutningsprocesser og kunstig intelligens

Lyt til vores podcast "#1 Beslutningsprocesser og kunstig intelligens"

Produceret af Elektronista Media.
Vært Christiane Vejlø.
Gæster: Anita Schøll Brede (norsk) administrerende direktør og medstifter af Iris.ai og ekstern lektor på Institut for Strategy and Innovation på CBS, Anders Mcilquham-Schmidt.

Læs hele teksten Vis mindre

Få en forsmag på kurset Behavioral Economics

Lyt til vores podcast "#2 Behavioral Economics".

Produceret og redigeret af: Elektronista Media
Vært: Christiane Vejlø
Gæster: Økonom og forsker i adfærds- og eksperimentel økonomi på Københavns Universitet, og underviser på CBS Executive Sommerskole, Toke Reinholt Fosgaard og specialist i forbrugeradfærd hos Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen, Andreas Maaløe Jespersen. 

Læs hele teksten Vis mindre

Få en forsmag på kurset Resultatorienteret Ledelse

Lyt til vores podcast "#3 Resultatorienteret Ledelse - og en fire dages arbejdsuge"

Produceret og redigeret af: Elektronista Media
Vært: Christiane Vejlø
Gæster: Michael Pedersen, lektor, CBS og Henrik Stenmann, CEO, IIH Nordic

Læs hele teksten Vis mindre
VI ER BLEVET BEDRE TIL AT STILLE RELEVANTE SPØRGSMÅL

"Vi er blevet bedre til at stille relevante spørgsmål"

Malene Hald Pedersen og Michael Obling, VP Human Resources & VP S&P & Chartering, Team Tankers deltog begge på kurset Strategi & Værdiskabelse, Økonomistyringens Ledelsesværktøjer på CBS Executive Sommerskole.

For dem var det naturligt at vælge CBS Executive Fonden som udbyder, da kursusudbuddet er relevant og passer mange virksomheder: ”Vores base for at sidde der var vidt forskellig. Vi havde brug for noget generelt, andre havde brug for et brush up – jeg synes, de rammer mange ting på sømmet.”

Hør hele Malene og Michaels historie her.

Læs hele teksten Vis mindre
DET ER VIGTIGT FOR MIG AT HOLDE MIG SKARP

"Det er vigtigt for mig at holde mig skarp"

Torben Kjær, Head of Document & Records Management, Ørsted deltog på kurset Perspektiver på Forandringsledelse på CBS Executive Sommerskole.

For Torben var inspirationen og perspektivet fra underviserne og de øvrige deltagere afgørende: ”Personligt, da jeg forlod CBS Executive Sommerskole sidste sommer og kom hjem til egen organisation, så følte jeg egentlig, at jeg havde fået sådan en vitaminindsprøjtning – et energiboost – som gjorde, at jeg kom hjem og havde nogle idéer og tanker … Jeg følte, at jeg havde nogle ting, jeg kunne bidrage med”.

Hør hele Torbens fortælling her.

Læs hele teksten Vis mindre
JEG FØLTE MIG HELT FYLDT OP MED NY VIDEN OG VÆRKTØJER

"Jeg følte mig fyldt med ny viden og nye værktøjer"

Christina Elling Skarving, konsulent, BUPL, deltog på kurset Interessevaretagelse: Stakeholderrelationer og Lobbyisme på CBS Executive Sommerskole.

Christina fortæller, at kurset har gjort en stor forskel i hverdagen, og hun har fået værktøjer, som hun bruger dagligt i sit arbejde: ”Det har virkelig løftet mit arbejde til et nyt niveau.”

Hør hele Christinas historie og se, hvordan hun reagerer, når vi sætter hende på en uventet test ud i den teori, som hun har gennemgået på kurset …

Læs hele teksten Vis mindre
KURSET HAVDE GODE OG KONKRETE ØVELSER

"Kurset havde gode og konkrete øvelser, som jeg har kunnet bruge i praksis"

Karsten Lollike, Corporate Vice President, Novo Nordisk deltog på kurset Retorisk Lederskab på CBS Executive Sommerskole.

Karsten var glad for formatet med en uges intensivt kursus – og indholdet har givet ham redskaber, som han kan bruge i sin hverdag som leder: ”Det er jo gennem kommunikation, at mange af ens budskaber som chef kommer ud til medarbejderne. Jeg synes, man kan lære rigtig meget – specielt også på det her kursus, hvor der var rigtig meget praktik.”

Hør hele Karstens historie her.

Læs hele teksten Vis mindre