SOMMERSKOLE 2017

Sidste chance for tilmelding til kurserne med opstart mandag den 21. aug.

På CBS Executive Sommerskole 2017 har vi samlet et bredt og spændende udbud af relevante kurser inden for strategi og forretningsudvikling, organisation og ledelse samt økonomi. Kurserne skal udvikle dig og din organisation med nye kompetencer og bedre værktøjer til at nå nye mål. Det er på Sommerskole, at dine ambitioner bliver afløst af nye, fordi du pludselig kan se tingene i et nyt perspektiv. Sommerskolekurserne samler over 300 ledere og specialister og løber over 5 dage i august i uge 33 eller 34, 2017.

Tilmeld dig i dag og start mandag

Se vores kurser

Derfor tager Anja på Sommerskole

Anja Hermansen har gennem ni år arbejdet som leder i Arbejdsskadestyrelsen. I forbindelse med statsudflytningen er Anjas afdeling blevet en del af ATP. Anja fortæller, at kulturen i ATP generelt er mere fokuseret på at skabe og dokumentere resultater. Der er årsagen til, at Anja deltager på kurset Resultatorienteret Lederskab på CBS Executive Sommerskole.

Derfor tager Ulrik på Sommerskole

Ulrik Borgen arbejder som chef for forretningsprojektlederne i Danske Spil. Sammen med sine kolleger har han ansvaret for at implementere Danske Licens Spils 2020-strategi. Derfor deltager Ulrik på kurset Succesfuld Strategiimplementering på CBS Executive Sommerskole.

Derfor tager Nicklas på Sommerskole

Nicklas Munck arbejder som Product Manager hos DLG. DLG’s 2021-strategi har fokus på at styrke kerneforretningen, og i den sammenhæng har Nicklas nu brug for en øget forståelse for værdiansættelsen af de aktiviteter, som DLG skal investere i eller frasælge for at kunne matche kravene i fremtidens landbrug. Derfor deltager Nicklas på kurset Corporate Finance på CBS Executive Sommerskole

Derfor tager Tine på Sommerskole

Tine Skak er Kvalitets- og patientsikkerhedschef på et større hospital i Region Hovedstaden. Sammen med sine kolleger arbejder hun med implementeringen af Sundhedsplatformen. Den nye platform bevirker, at al personale skal foretage markante ændringer i deres arbejdsgange. Dette er også ledelsesmæssigt en stor udfordring. Derfor tager Tine kurset Perspektiver på Forandringsledelse på CBS Executive Sommerskole.