Startdato TBA
Deltagergebyr, eks. moms. DKK 23.900
Varighed 5 dage
Undervisningssprog Dansk
Kursus & uddannelser

Samskabelse og Frivillighed

- Dilemmaer og Muligheder

FRIVILLIGHEDENS VELFÆRDSSTAT

Samskabelse, frivillighed og Velfærd

Dette kursus er lukket for tilmelding. Såfremt du er interesseret i dette kursus, kan du tilmelde dig vores interesseliste øverst på denne side.

Stadig flere virksomheder, frivillige foreninger, private fonde og offentlige organisationer overvejer deres position i forhold til at udbyde velfærdsydelser og involvere sig i frivilligt arbejde.

På kurset får du nuanceret viden på højt fagligt niveau samt inspiration til at håndtere konkrete problemstillinger og egne udfordringer i relation til samskabelse og frivillighed.

Kurset blev i 2018 flot evalueret til 4,80 på en skala, hvor 5 er bedst og svarer til meget tilfredsstillende.

”Jeg oplevede kurset som skræddersyet til min hverdag i en fond med et almennyttigt velgørende formål", Christine Paludan-Müller, Projektchef, Nordea-Fonden, deltager i 2018

”En inspirerende uge, hvor jeg fik megen viden og inspiration takket være undervisernes høje faglige niveau og evne til at formidle og gøre det interessant". Bente Nielsen, Private Banking Direktør, Danske Bank , deltager i 2018

Læs hele teksten Vis mindre

Indhold i forløbet

Vi ser nærmere på samskabelsesprocesser fra særdeles professionelle organisationer til spontane former for selvorganisering. Vi diskuterer bl.a. hvordan fonde, foreninger og sociale bevægelser (re)definerer deres respektive samfundsmæssige roller i disse år.

I private virksomheder er der ligeledes øget interesse for bæredygtighed og ansvarlighed i samfundet. Derfor er frivillighed et begreb, som også virksomhederne i stigende grad fokuserer på fx i den måde, de ønsker at involvere deres ansatte og/eller brande sig på i forhold til kunderne.

Endelig er den statslige og kommunale side af ligningen også genstand for afgørende ny-fortolkning. Hvilke og hvor mange velfærdsopgaver skal og kan frivillige organisationer, foreninger og virksomheder løfte? Hvilke typer samfund vokser ud af en stærkere frivillighedskultur?

Download detaljeret kursusbeskrivelse i pdf øverst på denne side.

Læs hele teksten Vis mindre

Det får du

Efter deltagelse på kurset har du fået nuanceret viden og inspiration til håndtering af konkrete problemstillinger i relation til frivillighed. Du har indsigt i fordele og ulemper ved inddragelse af frivillige organisationer, fonde, virksomheder m.m. i udbuddet af velfærdsydelser.Du har indblik i lederskabets betydning for den samskabende organisation samt indsigt i det dynamiske samspil mellem nationale og internationale processer og deres betydning for den danske velfærdsstat.Kurset veksler mellem oplæg over aktuel forskning, og du vil i løbet af de fem kursusdage også få inspiration fra særligt inviterede praktikere. Du får mulighed for at inddrage udfordringer fra din hverdag og vil i løbet af ugen arbejde med en case-opgave.
Læs hele teksten Vis mindre

Deltagerprofil

Kurset henvender sig til ledere, konsulenter, politiske rådgivere, politikere, undervisere og meningsdannere i private virksomheder og fonde, frivillige foreninger, kommuner samt i øvrige offentlige institutioner.

Læs hele teksten Vis mindre

Steder

CBS Campus Dalgas Have, 2000 Frederiksberg
Åben i Google Maps
Group Created with Sketch.

Datoer

Tilmeldingsfrist:
To Be Announced
Timer pr. dag: 7.5

Dette kursus er lukket for tilmelding.

Kontakt mig

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Lyder det som noget for dig?
Interesseret

Download materiale

Interesseret

Samskabelse og Frivillighed - Dilemmaer og Muligheder

  • Personlige oplysninger

  • Date Format: DD slash MM slash YYYY
  • Kontakt info

  • Firmaoplysninger

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Vi kontakter dig, så snart der er flere informationer.

Kursusfakta

Kontakt

Undervisningssprog
Dansk
Startdato
TBA
Varighed
5 dage
Steder
CBS Campus Dalgas Have, 2000 Frederiksberg
Deltagergebyr, eks. moms.
DKK 23.900
Billede af Kirsten Ryelund, CBS Executive, Porcelænshaven 22, Frederiksberg
Billede af Lisa Carbuhn Jensen, CBS Executive, Porcelænshaven 22, Frederiksberg
Billede af Zhenya Avdeeva, CBS Executive, Porcelænshaven 22, Frederiksberg