Startdato 23. aug. 2021
Deltagergebyr, eks. moms. DKK 25.000
Varighed 5 dage
Undervisningssprog Dansk
Kursus & uddannelser

Succesfuld Strategiimplementering

Præsenter en robust og realistisk implementeringsplan

SUCCESFULD STRATEGIIMPLEMENTERING

Find din egen vej

Hvordan sikrer du, at den strategiske plan bliver forankret i organisationen og ikke bare bliver til 'flotte ord på papiret'? Hvad skal du fokusere på i implementeringsprocessen, og hvor i processen går det typisk galt?

Få perspektiver og værktøjer til at analysere, designe og gennemføre en robust og realistisk implementeringsplan, der tager højde for kompleksiteten af forandringsprocessen og sikrer, at den når helt ud til den enkelte medarbejder.

Kurset blev i 2020 evalueret til 4,67 på en skala op til 5.

Læs hele teksten Vis mindre
One-Minute Masterclass: Strategiimplementering

Indhold i forløbet

På kurset får du fagligt input til at finde din egen vej i det store udbud af værktøjer og teorier inden for området.

Vi introducerer dig til tre perspektiver på implementeringsprocessen og diskuterer de begrænsninger og muligheder, som det enkelte perspektiv indebærer, når implementeringsprocesser tilrettelægges og eksekveres. Vi ser på, hvordan de tre perspektiver kan eksistere samtidigt på forskellige niveauer i organisationer, og hvordan de til tider modarbejder hinanden. Dette er et paradoks og en præmis, som stiller store krav til ledere og projektledere med ansvar for at få strategien til at leve i organisationen.

De tre strategiperspektiver bliver bragt i samspil gennem case-analyser, og i løbet af kursusugen får vi besøg af eksterne praktikere fra hhv. en privat og en offentlig organisation, der begge har stor erfaring med strategiimplementering. Desuden vil I blive præsenteret for et konkret implementeringssimulator/spil, som efterfølgende afprøves og diskuteres.

Læs hele teksten Vis mindre
Derfor tager Ulrik fra Danske Licens Spil på Sommerskole

Det får du

Efter at have deltaget på kurset vil du kende til relevante komponenter i en strategiimplementeringsplan og -proces, samt kende konkrete værktøjer til at analysere, designe og gennemføre succesfuld strategiimplementering.

Du vil kunne præsentere konkrete forslag til en robust og realistisk strategiimplementering i din egen organisation.

Du vil have arbejdet med case-opgaver og via diskussioner og idéudveksling i små grupper, vil du have haft mulighed for at overføre og anvende dine indsigter i relation til dit eget strategiarbejde.

 

Læs hele teksten Vis mindre

Deltagerprofil

Kurset henvender sig til ledere og specialister med interesse for strategi og implementeringsprocesser, som ønsker at blive bedre til at tilrettelægge og gennemføre ændringsprocesser.

Læs hele teksten Vis mindre

Steder

CBS Campus, Dalgas Have (Frederiksberg)
Åben i Google Maps
Group

Datoer

Tilmeldingsfrist:
20. maj. 2021
Tilføj til kalender 2021-05-20 00:00:00 2021-05-20 23:59:59 Europe/Copenhagen Succesfuld Strategiimplementering Få perspektiver og værktøjer til at kunne præsentere en robust og realistisk strategi-implementeringsplan, der tager højde for kompleksiteten af forandringsprocessen og sikrer, at den når helt ud til den enkelte medarbejder. CBS-Executive CBS-Executive
Timer pr. dag: 7.5

Den 23. - 27. august 2021
Mandag - torsdag kl. 9.00 - 16.30
Fredag kl. 9.00 - 15.30

Kontakt mig

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Lyder det som noget for dig?
Book din plads

Download materiale

Tilmelding

Succesfuld Strategiimplementering

  • Personlige oplysninger

  • Date Format: DD slash MM slash YYYY
  • Kontaktinfo

  • Firmaoplysninger

  • Vilkår og betingelser

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Efter tilmelding modtager du bekræftelse og yderligere information på e-mail inden for 5 arbejdsdage. Betaling sker vha faktura, der udsendes på e-mail eller via EAN-nummer.

Kursusfakta

Kontakt

Undervisningssprog
Dansk
Startdato
23. aug. 2021
Varighed
5 dage
Steder
CBS Campus, Dalgas Have (Frederiksberg)
Deltagergebyr, eks. moms.
DKK 25.000