Startdato 21. aug. 2017
Deltagergebyr, eks. moms. DKK 23.300
Varighed 5 dage
Undervisningssprog Dansk

Succesfuld Strategiimplementering

Præsenter en robust og realistisk implementeringsplan

Find din egen vej

Du får perspektiver og værktøjer til at analysere, designe og gennemføre en succesfuld strategiimplementering i din organisation.

Med dette afsæt vil du kunne præsentere en robust og realistisk implementeringsplan, der tager højde for kompleksiteten af forandringsprocessen og sikrer, at den når helt ud til den enkelte medarbejder. 

Indhold i forløbet

Dette kursus giver dig fagligt input til at finde din egen vej i det store udbud af værktøjer og teorier inden for området.

Vi introducerer dig til tre perspektiver på strategiimplementeringsprocessen: Det funktionelle, det processuelle og det symbolske perspektiv. Vi diskuterer de begrænsninger og muligheder, som det enkelte perspektiv indebærer, når implementeringsprocesser tilrettelægges og eksekveres.

Endvidere ser vi på, hvordan de tre perspektiver kan eksistere samtidigt på forskellige niveauer i organisationer, og hvordan de til tider modarbejder hinanden.

Det får du

Efter at have deltaget på kurset vil du kende til relevante komponenter i en strategiimplementeringsplan og -proces, konkrete værktøjer til at analysere, designe og gennemføre succesfuld strategiimplementering.

Du vil og kunne præsentere konkrete forslag til en robust og realistisk strategiimplementering i din egen organisation.

.

 

Undervisere

Claus Nygaard: Professor og ph.d. Institute for Learning in Higher Education og cph:learning. Claus Nygaard har siden 1995 udviklet og afholdt lederuddannelse for danske og udenlandske virksomheder. Han har modtaget FUHUs undervisningspris som bedste underviser på CBS. Har modtaget flere internationale priser for forskning og formidling. Har publiceret i førende journals indenfor Public Sector Management, International Management and Organisation, Evaluering og Assessment, samt Higher Education. Speciale i procesmetoder: praksis-baseret læring, action-reflection-learning-forløb, identitet og læring, high impact learning, personlig udvikling gennem reflekteret sammenknytning af akademi og empiri. Claus blev i 2009 professor i Management Education på CBS.
Steffen Löfvall: Chefkonsulent og erhvervs-ph.d, cph:learning og CBS Steffen Löfvall har bred erfaring inden for strategi, organisation og ledelse. Han har arbejdet som forsker og konsulent i flere førende private og offentlige virksomheder. Steffen har siden 1997 udviklet og afholdt lederuddannelse for danske og udenlandske virksomheder.

Deltagerprofil

Dette kursus henvender sig til alle private og offentlige ledere, projektledere og ansatte, der interesserer sig for strategi og implementeringsprocesser, og som ønsker at blive bedre til at tilrettelægge og gennemføre ændringsprocesser.

Datoer

18. aug. 2017
Tilmeldingsfrist
Tilføj til kalender 2017-08-18 00:00:00 2017-08-18 23:59:59 Europe/Copenhagen Succesfuld Strategiimplementering Du får perspektiver og værktøjer til at analysere, designe og gennemføre en succesfuld strategiimplementering i din organisation. Med dette afsæt vil du kunne præsentere en robust og realistisk implementeringsplan, der tager højde for kompleksiteten af forandringsprocessen og sikrer, at den når helt ud til den enkelte medarbejder. CBS-Executive CBS-Executive
8
Timer pr. dag

Uge 34 2017
Mandag d. 21. august kl. 9.00 - 17.00
Tirsdag d. 22. august kl. 9.00 - 17.00
Onsdag d. 23. august kl. 9.00 - 17.00
Torsdag d. 24. august kl. 9.00 - 17.00
Fredag d. 25. august kl. 9.00 - 16.00

Steder

CBS Campus Dalgas Have (Frederiksberg)

Åben i Google Maps

Kontakt

Kontakt mig

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Tilmelding

Succesfuld Strategiimplementering

  • Personlige oplysninger

  • Kontakt info

  • Firmaoplysninger

  • Parkering

    Når programlektioner afholdes hos CBS Executive i Porcelænshaven, tilbydes deltagerne parkering i nærliggende parkeringskælder til kr. 80 pr. dag. Parkeringsgebyret bliver faktureret sammen med kursusdeltagelsen.
  • Vilkår og betingelser

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Efter tilmelding modtager du bekræftelse og yderligere information på e-mail. Betaling sker vha girokort, der ligeledes udsendes på e-mail.

Kursus fakta

Deltagergebyr, eks. moms.
DKK 23.300
Startdato
21. aug. 2017
Varighed
5 dage
Steder
CBS Campus Dalgas Have (Frederiksberg)
Undervisningssprog
Dansk

Kontakt

Kim Pedersen

Programdirektør

Louise Rygaard Jonas

Programdirektør

Lisa Carbuhn Jensen

Programkoordinator