Startdato 30. jul. 2021
Deltagergebyr, eks. moms. 29.500 - 35.500
Varighed 5-7 dage
Undervisningssprog Dansk
Kursus & uddannelser

Studietur til Academy of Management-konferencen

AOM
NOCA logo

Udbydes i samarbejde med NOCA

Rikke Kristine, AAU/CBS og Christian, Mobilize, fortæller om AOM

Fagligt faciliteret studietur til Philadelphia

CBS Executive og NOCA tilbyder nu en faglig faciliteret studietur til Academy of Management-konferencen (AOM), som i 2021 foregår i Philadelphia, Pennsylvania. Studieturen er en unik mulighed for at blive inspireret af over 2000 mulige sessioner på verdens største ledelseskonference, der tiltrækker over 12.000 forskere indenfor ledelse, organisation og strategi.

Det er et tilbud til danske ledere og specialister, der ønsker en brobygning til den nyeste viden og forskning inden for ledelses- og HRM-temaer, som er relevante for danske virksomheder og organisationer.
I videoen kan du se Christian og Rikke fortælle om, hvad du kunne forvente af AOM konferencen sidste år i Boston. 2020 konferencen i Vancouver blev jo aflyst på grund af COVID-19. Det savnede vi.

Læs hele teksten Vis mindre
Henriette, tidl. SVP, Danske Bank, fortæller om AOM-konferencen

Indhold på konferencen

Konferencen er mellem d. 30. juli - 03. august 2021, og her kan du vælge mellem mere end 2000 oplæg, workshops, præsentationer etc., der alle er præget af den nyeste faglige udvikling inden for ledelse, organisation og strategi. Du vælger selv frit, hvilke sessioner du ønsker at deltage i, og vi tilbyder dagligt faciliterede dialoger med andre deltagere om, hvordan denne nye faglige indsigt kan blive til konkrete handlinger i din organisation. Derudover har vi 2 dage med organiserede virksomhedsbesøg lige efter konferencen, hvor du kan blive inspireret af, hvordan disse organisationer bl.a. håndterer de udfordringer, vi har drøftet på konferencedagene. (Du kan fravælge virksomhedsturene, men de fleste vælger begge dele)

Læs hele teksten Vis mindre
Anne, VP, People & Organization, Novozymes, fortæller om AOM

Det får du

Når du deltager på CBS Executive og NOCAs studietur, får du:

 • Fuld adgang til over 2000 oplæg, workshops, præsentationer mv. over 5 konferencedage. Derudover 2 dage med virksomhedsbesøg.
 • En vejledningsguide til, hvordan man bedst organiserer sine konferenceagenda
 • 5 faglige og faciliterede fælles de-briefs hver eftermiddag under ledelse af Rikke Kristine Nielsen, Lektor på Communications Dynamics (CODY), Aalborg University og Christian Tangkjær, Ekstern Lektor på CBS og Partner i Mobilize Strategy Consulting
 • 7 overnatninger inkl. morgenmad på hotel tæt ved konferencefaciliteterne. Check-ind er torsdag d. 29. juli og check-ud er torsdag d. 05. august. (Du kan fravælge virksomhedsbesøgene, så er det kun 5 overnatninger med check-ud tirsdag d. 03. august)
 • En fælles middag under konferencen og en under virksomhedsbesøgene
 • Vi afslutter som nævnt med organiserede besøg til 3 interessante virksomheder Philadelphia-området.
Læs hele teksten Vis mindre

Deltagerprofil

Ledere og specialister fra alle sektorer.

Læs hele teksten Vis mindre

Steder

Datoer

Tilmeldingsfrist:
18. jun. 2021
Tilføj til kalender 2021-06-18 00:00:00 2021-06-18 23:59:59 Europe/Copenhagen Studietur til Academy of Management-konferencen CBS Executive og NOCA tilbyder nu en faglig faciliteret studietur til Academy of Management konferencen (AOM), som i 2021 foregår i Philadelphia, Pennsylvania. Studieturen er en unik mulighed for at blive inspireret af over 1500 mulige sessioner på verdens største ledelseskonference, der tiltrækker over 10.000 forskere indenfor ledelse, organisation og strategi. CBS Executive og NOCA tilbyder denne fagligt faciliterede studietur til danske ledere og specialister, der ønsker en brobygning til den nyeste viden og forskning indenfor ledelses- og HRM-temaer, som er relevante for danske virksomheder og organisationer.   CBS-Executive CBS-Executive
Timer pr. dag: 10

Priser for 2021 forventes at være det samme som i 2020 (Dette program er momsfritaget) dvs.:
Prisen på konferencestudieturen 2021 fra d. 30. juli - 3. august er DKK 24.500, hvis din virksomhed er medlem af NOCA og DKK 29.500, hvis din virksomhed ikke er medlem af NOCA.
Prisen er inkl. 5 overnatninger og morgenmad på hotel. Check-ind er torsdag d. 29. juli og check-ud er tirsdag d. 3. august.

Tilkøb af 2 dage med virksomhedsbesøg d. 4. og 5. august - merprisen er DKK 6.000. Som en del af tilkøbet får du også to yderligere overnatninger med morgenmad, en fælles middag og lokal transport til besøgene.

Hvis du tilmelder dig AOM 2021 inden 7. august 2020, får du dette års halvdagsseminar med i prisen.

Kontakt mig

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Lyder det som noget for dig?
Book din plads

Download materiale

Tilmelding

Studietur til Academy of Management-konferencen

 • Personlige oplysninger

 • Date Format: DD slash MM slash YYYY
 • Kontaktinfo

 • Firmaoplysninger

 • Tilvalg

 • Vilkår og betingelser

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Efter tilmelding modtager du bekræftelse og yderligere information på e-mail inden for 3-5 arbejdsdage. Betaling sker via faktura (som fratrækkes evt. rabat og tillægges evt. merpris), der udsendes på e-mail eller via EAN-nummer.

Kursusfakta

Kontakt

Undervisningssprog
Dansk
Startdato
30. jul. 2021
Varighed
5-7 dage
Steder
Philadelphia
Deltagergebyr, eks. moms.
29.500 - 35.500
Programdirektør Peter Stolt
Program Manager Pia Maj Hvolby