Startdato 09. aug. 2019
Deltagergebyr, eks. moms. DKK 28.900
Varighed 5 dage
Undervisningssprog Dansk
Kursus & uddannelser

Studietur til Academy of Management-konferencen

AOM
NOCA logo

Udbydes i samarbejde med NOCA

Rikke Kristine, AAU/CBS og Christian, Mobilize, fortæller om AOM

Fagligt faciliteret studietur til Boston

CBS Executive og NOCA tilbyder nu en faglig faciliteret studietur til Academy of Management-konferencen (AOM), som i 2019 foregår i Boston. Studieturen er en unik mulighed for at blive inspireret af over 1500 mulige sessioner på verdens største ledelseskonference, der tiltrækker over 10.000 forskere indenfor ledelse, organisation og strategi. CBS Executive og NOCA tilbyder denne fagligt faciliterede studietur til danske ledere og specialister, der ønsker en brobygning til den nyeste viden og forskning inden for ledelses- og HRM-temaer, som er relevante for danske virksomheder og organisationer.

 

Læs hele teksten Vis mindre
Henriette, tidl. SVP, Danske Bank, fortæller om AOM-konferencen

Indhold på konferencen

Konferencen er mellem d. 9.-13. august, og her kan du vælge mellem mere end 1500 oplæg, workshops, præsentationer etc., der alle er præget af den nyeste faglige udvikling inden for ledelse, organisation og strategi. Du vælger selv frit, hvilke sessioner du ønsker at deltage i, og vi tilbyder dagligt faciliterede dialoger med andre deltagere om, hvordan denne nye faglige indsigt kan blive til konkrete handlinger i din organisation. I tillæg kan du også vælge vores ekstrapakke på 2 dage med organiserede virksomheds- og universitetsbesøg efterfølgende konferencen, hvor du kan blive inspireret af, hvordan disse organisationer håndterer de udfordringer, vi har drøftet på konferencedagene.

Årets tema er: Understanding the Inclusive Organization

Er du nysgerrig på Gig economy (freelancere og frie agenter), agile organisationer og nye arbejdsformer - så deltag i AOM 2019. Globale tendenser, som befolkningstilvækst, øget migration og længerevarende forventede levetid, har skabt ændringer i arbejdsstyrken, der gør oprettelsen af inkluderende organisationer vigtige for at engagere alle medarbejdere. Men andre tendenser, som f.eks. den løbende teknologiske udvikling og voksende konjunkturøkonomi, stiller spørgsmålstegn ved traditionelle begreb om beskæftigelse og dermed vedligeholdelse af sådanne organisationer. På konferencen får du indsigt i den nyeste forskning omkring disse tematikker og ny inspiration og indsigt i, hvordan din organisation kan imødekomme disse strategiske og operationelle udfordringer og muligheder.

AOM kan være en jungle, med over 10.000 forskere inden for ledelse, organisation og strategi. Med mere end 2000 oplæg, workshops, præsentationer etc., kan det være svært at finde rundt i. Dette er én af grundene til, at du tager med NOCA og CBS executive til AOM.

Introduktionsmødet d. 13. juni 2019 giver dig overblik over programmet for konferencen, debreifing samt virksomhedsbesøgene.
Tilmeld dig online Zoom-møde her

Læs hele teksten Vis mindre
Anne, VP, People & Organization, Novozymes, fortæller om AOM

Det får du

Når du deltager på CBS Executive og NOCAs fagligt faciliterede studietur, får du:

 • Fuld adgang til over 1500 oplæg, workshops, præsentationer mv. over 5 konferencedage
 • En vejledningsguide til, hvordan man bedst organiserer sine konferenceagenda
 • 5 faglige og faciliterede fælles de-briefs hver eftermiddag under ledelse af Rikke Kristine Nielsen, Lektor på Communications Dynamics (CODY), Aalborg University og Christian Tangkjær, Ekstern Lektor på CBS og Partner i Mobilize Strategy Consulting
 • Op til 3 øvrige faciliterede ”rundbordssamtaler” i mindre grupper ud fra definerede temaer af særlig relevans for den enkelte deltager
 • 5 overnatninger inkl. morgenmad på Hotel Boston Marriott Copley Place tæt ved konferencefaciliteterne. Check-ind er torsdag d. 8. august og check-ud er tirsdag d. 13. august.
 • En fælles middag
 • Som tilkøb kan du yderligere vælge at deltage i to dage med organiserede besøg til interessante virksomheder og toneangivende universiteter i Boston-området. Som en del af tilkøbet får du også to yderligere overnatninger med morgenmad (fra tirsdag d. 13. august til torsdag d. 15. august), en fælles middag og lokal transport til besøgene. Læs mere nedenfor.
Læs hele teksten Vis mindre

Virksomhedsbesøg

Som tilkøb til studieturen kan du komme med på virksomhedsbesøg til det verdenskendte universitet MIT.

Her vil deltagerne møde Arne Hessenbruch, partner i ‘Boston Denmark Partnerships’ og underviser på MIT gennem 15 år, som vil fortælle om, hvordan man stimulerer entreprenørskab i lyset af, at fremtidens organisationer ændrer form og karakter. Herudover vil han fortælle om MITs arbejde med omverdenen, og om hvordan danske organisationer kan arbejde mere strategisk med innovation i deres egen praksis.

Efterfølgende vil der være mulighed for Q&A, før Arne vil give os en rundvisning på MIT-campus.

Hvis du tilkøber virksomhedsbesøg, kan du også komme med på besøg hos Teradyne, som er en amerikansk virksomhed, der arbejder med udvikling af elektroniske tests og industriel automation. Herudover arbejder de med robotteknologi og har lige opkøbt 2 fynske robot-virksomheder.

På virksomhedsbesøget hos Teradyne vil vi blive vist rundt i deres faciliteter og opleve, hvordan dansk og amerikansk kultur mødes, hvordan de arbejder med R&D, og hvordan de samarbejder med økosystemet omkring dem.

Læs hele teksten Vis mindre

Datoer

Tilmeldingsfrist:
27. jun. 2019
Stadig åben for tilmelding
Tilføj til kalender 2019-06-27 00:00:00 2019-06-27 23:59:59 Europe/Copenhagen Studietur til Academy of Management-konferencen CBS Executive og NOCA tilbyder nu en faglig faciliteret studietur til Academy of Management konferencen (AOM), som i 2019 foregår i Boston. Studieturen er en unik mulighed for at blive inspireret af over 1500 mulige sessioner på verdens største ledelseskonference, der tiltrækker over 10.000 forskere indenfor ledelse, organisation og strategi. CBS Executive og NOCA tilbyder denne fagligt faciliterede studietur til danske ledere og specialister, der ønsker en brobygning til den nyeste viden og forskning indenfor ledelses- og HRM-temaer, som er relevante for danske virksomheder og organisationer.   CBS-Executive CBS-Executive
Timer pr. dag: 10

Priser (Dette program er momsfritaget):
Prisen på konferencestudieturen fra d. 9.-13. august er DKK 23.900, hvis din virksomhed er medlem af NOCA og DKK 28.900, hvis din virksomhed ikke er medlem af NOCA.
Prisen er inkl. 5 overnatninger og morgenmad på Hotel Boston Marriott Copley Place. Check-ind er torsdag d. 8. august og check-ud er tirsdag d. 13. august.

Tilkøb af 2 dage med virksomhedsbesøg d. 14. og 15. august - merprisen er DKK 5.000. Som en del af tilkøbet får du også to yderligere overnatninger med morgenmad (fra tirsdag d. 13. august til torsdag d. 15. august), en fælles middag og lokal transport til besøgene.

Kontakt mig

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Lyder det som noget for dig?
Book din plads

Download materiale

For at downloade denne pdf, skal du udfylde dit navn, din e-mail og dit telefonnummer – vi vil kontakte dig inden for et par dage, så vi kan være behjælpelige med at finde det rette forløb til dig. Du accepterer samtidig at modtage informationer og tilbud om vores kurser samt andre inspirerende nyhedsbreve fra CBS Executive.

Trin 1 af 2

50%

Tilmelding

Studietur til Academy of Management-konferencen

 • Personlige oplysninger

 • Kontaktinfo

 • Firmaoplysninger

 • Tilvalg

 • Vilkår og betingelser

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Efter tilmelding modtager du bekræftelse og yderligere information på e-mail inden for 3-5 arbejdsdage. Betaling sker via faktura (som fratrækkes evt. rabat og tillægges evt. merpris), der udsendes på e-mail eller via EAN-nummer.

Kursusfakta

Kontakt

Undervisningssprog
Dansk
Startdato
09. aug. 2019
Varighed
5 dage
Steder
Boston
Deltagergebyr, eks. moms.
DKK 28.900
Billede af Kim Pedersen, CBS Executive, Porcelænshaven 22, Frederiksberg
Billede af Pia Maj Hvolby, CBS Executive, Porcelænshaven 22, Frederiksberg