Startdato 12. aug. 2019
Deltagergebyr, eks. moms. DKK 23.900
Varighed 5 dage
Undervisningssprog Dansk
Kursus & uddannelser

Strategisk Performance Management

Fleksibel og nuanceret brug af performance information til organisationsudvikling

STRATEGISK PERFORMANCE MANAGEMENT

Nye perspektiver på Performance Management

Vi sætter fokus på potentialet i anvendelsen af KPI'er og evalueringer i organisationer, hvor krav til fleksibilitet, samarbejde og læring er centrale.

På kurset får du overblik over de forskellige præstationsledelsessystemer og de nyeste tanker om Performance Management. Du udvikler de nødvendige ledelseskompetencer til at anvende mål, målinger og evalueringer uden at mindske medarbejderengagement, motivation og kreativitet.

 

Læs hele teksten Vis mindre

Indhold i forløbet

KPI'er, målinger og præstationsevalueringer fremstår i dag som helt centrale for strategiimplementering, procesforbedringer og personaleledelse i organisationer. Samtidig skaber de ofte store problemer i forhold til at skabe engagement, innovation og vidensudvikling. Dette dilemma kræver en fleksibel og nuanceret brug af præstationsledelsessystemer og -processer som et moderne ledelsesværktøj.

På kurset tager vi udgangspunkt i de forskellige roller som præstationsmål, målinger og evalueringer har i organisationer i forhold til at skabe incitamenter, dialog og beslutningsgrundlag. Det er afsættet for bedre at kunne forstå hvilke kpi'er, målinger og evalueringer, der er behov for i den enkelte organisation.

Download og læs mere i kursusbeskrivelsen i pdf øverst på denne side.

 

 

Læs hele teksten Vis mindre

Det får du

Du vil styrke dine kompetencer inden for en række områder, blandt andet vil du:

 • få overblik over de forskellige design, man kan vælge mellem, når man tilrettelægger performance management i organisationer
 • få indsigt i de mekanismer, som er afgørende for fordele og ulemper ved de forskellige principper
 • kunne håndtere balancen mellem bløde og hårde aspekter af performance management, herunder hvad er gode mål, målinger og feedback-processer
 • kunne designe performance managementsystemer og -processer, der understøtter de forretningsmæssige og organisatoriske målsætninger
 • kunne identificere og udvikle de ledelseskompetencer, der er behov for
 • få viden om adfærdsmæssige aspekter som: Er det fornuftigt at bruge sammenligninger og benchmarking i performance management, og hvordan? Er adfærdsmål centrale i performance management-systemer og i givet fald, hvordan? Er gennemsigtighed og transparens gennem målinger og evalueringer altid godt? Hvordan kan performance management understøtte innovation, kreativitet og læring, eller er det en hindring herfor?
 • få et sprog og en begrebsramme, der går på tværs af faggrupper
 • blive opdateret på de nye tanker og ideer indenfor performance management

Vi lægger vægt på deltagernes involvering og aktive læring gennem en kombination af dialogforelæsninger, analyser af deltagernes egne performance managementsystemer og -processer, case-diskussioner og gruppearbejde.

Du vil bl.a. indgå i diskussioner af en række ledelsesmæssige overvejelser, der også bør indgå i designprocessen af performance management fx vedr. motivation og resultatløn, samt koblingen mellem organisationens strategi og performance management.

 

Læs hele teksten Vis mindre

Deltagerprofil

Kurset henvender sig til HR-chefer og -konsulenter, økonomichefer, forretningskonsulenter, ledere og andre, der ønsker indsigt i mulighederne og udfordringerne med målinger og evalueringer.

Læs hele teksten Vis mindre

Steder

CBS Campus Dalgas Have, 2000 Frederiksberg
Åben i Google Maps
Group

Datoer

Tilmeldingsfrist:
20. maj. 2019
Tilføj til kalender 2019-05-20 00:00:00 2019-05-20 23:59:59 Europe/Copenhagen Strategisk Performance Management Kurset sætter fokus på potentialet i anvendelsen af fleksibel og nuanceret brug af KPI'er og evalueringer uden at mindske medarbejderengagement, motivation og kreativitet. CBS-Executive CBS-Executive
Timer pr. dag: 7.5

Den 12. - 16. august 2019

Mandag - torsdag kl. 9.00 - 16.30
Fredag kl. 9.00 - 15.00 efterfulgt af reception

Kontakt mig

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Lyder det som noget for dig?
Book din plads

Hent PDF

For at downloade denne pdf, skal du udfylde dit navn, din e-mail og dit telefonnummer – vi vil kontakte dig inden for et par dage, så vi kan være behjælpelige med at finde det rette forløb til dig. Du accepterer samtidig at modtage informationer og tilbud om vores kurser samt andre inspirerende nyhedsbreve fra CBS Executive.
 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Tilmelding

Strategisk Performance Management

 • Personlige oplysninger

 • Kontaktinfo

 • Firmaoplysninger

 • Vilkår og betingelser

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Efter tilmelding modtager du bekræftelse og yderligere information på e-mail inden for 3-5 arbejdsdage. Betaling sker vha faktura, der udsendes på e-mail eller via EAN-nummer.

Kursusfakta

Kontakt

Undervisningssprog
Dansk
Startdato
12. aug. 2019
Varighed
5 dage
Steder
CBS Campus Dalgas Have, 2000 Frederiksberg
Deltagergebyr, eks. moms.
DKK 23.900
Billede af Kirsten Ryelund, CBS Executive, Porcelænshaven 22, Frederiksberg
Billede af Lisa Carbuhn Jensen, CBS Executive, Porcelænshaven 22, Frederiksberg