Startdato TBA
Deltagergebyr, eks. moms. DKK 23.300
Varighed 5 dage
Undervisningssprog Dansk
Kursus & uddannelser

Strategisk Performance Management

Lær at bruge præstationsmålinger og belønningssystemer til udvikling af organisationen

STRATEGISK PERFORMANCE MANAGEMENT

Performance Management og organisationernes værdiskabelse

Markér din interesse for kurset ved at tilmelde dig vores interesseliste øverst på denne side, og du vil modtage en e-mail, så snart dato, pris og indhold for 2019 er klar.

Vi sætter fokus på potentialet i anvendelsen af mål og målinger i både strategisk og ledelsesmæssig sammenhæng og udvikler dine kompetencer inden for design af performance management-systemer og processer. Kurset gør dig i stand til at sammentænke og udvikle en organisations målstyring, evalueringspraksisser og belønningsstrategier.

Kurset blev i 2018 evalueret til 4,00 på en skala, hvor 5 er bedst og svarer til meget tilfredsstillende.

Læs hele teksten Vis mindre

Indhold i forløbet

Kurset bygger på tværdisciplinær forskning, der nedbryder de traditionelle faggrænser mellem økonomi, sociologi og psykologi. Vi tager udgangspunkt i den strategiske rolle, som præstationsmål, målinger og evalueringer har i organisationer. Eksemplerne på præstationsmålinger er mange, de rummer store potentialer, men kan også give problemer.

Vi kortlægger en række af de mest centrale designvalg omkring performance managementsystemer og -processer, og diskuterer de ledelsesmæssige effekter og udfordringer, der er knyttet hertil. Diskussionen omfavner dilemmaer i spændingsfeltet mellem HRM og økonomiske styringsmodeller og -værktøjer, der hver har deres bud på, hvordan mål, målinger og feedback virker i organisationer.

Kursets analyseramme giver vigtige perspektiver til at forstå, hvornår performance management bliver ”for meget” og ødelæggende, i stedet for at være understøttende for innovation og værdiskabelse i organisationen. For eksempel skal resultatmål suppleres med kvalitative vurderinger af adfærd. Motivation er heller ikke alene et spørgsmål om bonus eller forfremmelse, men også om arbejdsglæde og indre motivation, social anerkendelse og omdømme.

Du vil indgå i diskussioner af en række ledelsesmæssige overvejelser, der også bør indgå i designprocessen af performance management fx vedr. motivation og resultatløn, samt koblingen mellem organisationens strategi og performance management. Endelig vil vi også komme ind på de nye strømninger indenfor feltet.

Download kursusbeskrivelsen i pdf øverst på denne side.

Læs hele teksten Vis mindre

Det får du

Du vil styrke dine kompetencer inden for en række områder, blandt andet vil du:
 • få overblik over de forskellige design, man kan vælge mellem, når man tilrettelægger performance management organisationer
 • få indsigt i de mekanismer, som er afgørende for fordele og ulemper ved de forskellige principper
 • kunne håndtere balancen mellem bløde og hårde aspekter af performance management, herunder hvad er gode mål, målinger og feedback-processer
 • kunne designe præstationsmålings- og incitamentsystemer, der understøtter de forretningsmæssige og organisatoriske målsætninger
 • kunne identificere og udvikle de ledelseskompetencer, der er behov for
 • få viden om adfærdsmæssige aspekter som: Er det fornuftigt at bruge sammenligninger og benchmarking i performance management, og hvordan? Er adfærdsmål centrale i performance management-systemer og i givet fald, hvordan? Er gennemsigtighed og transparens gennem målinger og evalueringer altid godt? Hvordan kan performance management understøtte innovation, kreativitet og læring, eller er det en hindring herfor?
 • få et sprog og en begrebsramme, der går på tværs af faggrupper
 • Blive opdateret på de nye tanker og ideer indenfor performance management
  
Læs hele teksten Vis mindre

Deltagerprofil

Kurset henvender sig til HR-ansvarlige og ledere, reward and compensation managers, business og financial controllers, økonomichefer, forretningskonsulenter og business analysts fra både den offentlige og private sektor.

Læs hele teksten Vis mindre

Steder

CBS Campus Dalgas Have, 2000 Frederiksberg
Åben i Google Maps
Group

Datoer

Tilmeldingsfrist:
To Be Announced
Timer pr. dag: 7.5

5 dage i uge 33 fra 13. - 17. august 2018
Mandag kl. 9.00 - 16.30
Tirsdag kl. 9.00 - 16.30
Onsdag kl. 9.00 - 16.30
Torsdag kl. 9.00 - 16.30
Fredag kl. 9.00 - 16.00

Datoer for 2019 offentliggøres snarest

Kontakt mig

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Lyder det som noget for dig?
Interesseret

Hent PDF

For at downloade denne pdf, skal du udfylde dit navn, din e-mail og dit telefonnummer – vi vil kontakte dig inden for et par dage, så vi kan være behjælpelige med at finde det rette forløb til dig. Du accepterer samtidig at modtage informationer og tilbud om vores kurser samt andre inspirerende nyhedsbreve fra CBS Executive.
 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Interesseret

Strategisk Performance Management

 • Personlige oplysninger

 • Kontakt info

 • Firmaoplysninger

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Vi kontakter dig, så snart der er flere informationer.

Kursusfakta

Kontakt

Undervisningssprog
Dansk
Startdato
TBA
Varighed
5 dage
Steder
CBS Campus Dalgas Have, 2000 Frederiksberg
Deltagergebyr, eks. moms.
DKK 23.300
Billede af Kirsten Ryelund, CBS Executive, Porcelænshaven 22, Frederiksberg
Billede af Zhenya Avdeeva, CBS Executive, Porcelænshaven 22, Frederiksberg