Startdato 14. aug. 2017
Deltagergebyr, eks. moms. DKK 23.300
Varighed 5 dage
Undervisningssprog Dansk

Strategisk Performance Management

Hvad rummer de nye tanker om performance management? 

Performance Management og organisationernes værdiskabelse

Få indsigt i hvad de nye tanker om performance management rummer. Kurset gør dig i stand til at sammentænke og udvikle en organisations målstyring, evalueringspraksisser og belønningsstrategier.

Vi reflekterer over balancegangene mellem bagudrettede performancemålinger og fremadrettet udvikling, når performance managementsystemer skal designes henimod at sikre værdiskabelsen i den enkelte organisation.

Indhold i forløbet

Dette kursus bygger på tværdisciplinær forskning, der nedbryder traditionelle faggrænser mellem økonomi, sociologi og psykologi. Herigennem udvikles et analyseapparat, der kan bruges til at forstå både den ”hårde” og den ”bløde” del af Performance Management og sammentænke forskellige dele af organisationers målinger og evaluering. For eksempel drejer diskussionen om måling sig ikke kun om måling af resultater, men også om kvalitative vurderinger af adfærd.

Kursets analyseramme giver også vigtige perspektiver til at forstå, hvilke former performance management kan indtage, og hvornår performance management bliver ”for meget” og ødelæggende, i stedet for at være understøttende for innovation og værdiskabelse i organisationen.

Download detaljeret beskrivelse af kurset i pdf øverst på denne side.

Det får du

På kurset vil deltagerne styrke deres kompetencer inden for en række områder, blandt andet:

Design af præstationsmålings- og incitamentsystemer, håndtering af balancen mellem bløde og hårde aspekter af performance management, strategiimplementering gennem performance management, udvikling af tillidsskabende relationer mellem ledelse og medarbejdere samt performance management som værdiskabelse.

 

Undervisere

Allan Hansen: Professor (mso), Institut for Produktion og Erhvervsøkonomi, CBS.
Ivar Friis: Lektor, Institut for Produktion og Erhvervsøkonomi, CBS. Ivar Friis er tilknyttet Institut for Produktion og Erhvervsøkonomi. Han forsker og underviser i økonomistyring med udgangspunkt i økonomisk og sociologisk teori. Han er interesseret i problemstillinger vedrørende udvikling af systemer til beslutningstagen og systemer, der er beregnet til at styre virksomhedens ansatte med.

Deltagerprofil

Kurset henvender sig til HR-konsulenter og ledere, reward and compensation managers, business og financial controllers, økonomichefer, forretningskonsulenter og business analysts fra både den offentlige og private sektor.

Datoer

11. aug. 2017
Tilmeldingsfrist
Tilføj til kalender 2017-08-11 00:00:00 2017-08-11 23:59:59 Europe/Copenhagen Strategisk Performance Management Få indsigt i hvad de nye tanker om performance management rummer. Kurset gør dig i stand til at sammentænke og udvikle en organisations målstyring, evalueringspraksisser og belønningsstrategier. Vi reflekterer over balancegangene mellem bagudrettede performancemålinger og fremadrettet udvikling CBS-Executive CBS-Executive
8
Timer pr. dag

Uge 33 2017
Mandag d. 14. august kl. 9.00 - 17.00
Tirsdag d. 15. august kl. 9.00 - 17.00
Onsdag d. 16. august kl. 9.00 - 17.00
Torsdag d. 17. august kl. 9.00 - 17.00
Fredag d. 18. august kl. 9.00 - 16.00

Steder

CBS Campus Dalgas Have, 2000 Frederiksberg

Åben i Google Maps

Kontakt

Kontakt mig

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Tilmelding

Strategisk Performance Management

  • Personlige oplysninger

  • Kontakt info

  • Firmaoplysninger

  • Parkering

    Når programlektioner afholdes hos CBS Executive i Porcelænshaven, tilbydes deltagerne parkering i nærliggende parkeringskælder til kr. 80 pr. dag. Parkeringsgebyret bliver faktureret sammen med kursusdeltagelsen.
  • Vilkår og betingelser

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Efter tilmelding modtager du bekræftelse og yderligere information på e-mail. Betaling sker vha girokort, der ligeledes udsendes på e-mail.

Kursus fakta

Deltagergebyr, eks. moms.
DKK 23.300
Startdato
14. aug. 2017
Varighed
5 dage
Steder
CBS Campus Dalgas Have, 2000 Frederiksberg
Undervisningssprog
Dansk

Kontakt

Kim Pedersen

Programdirektør

Louise Rygaard Jonas

Programdirektør

Lisa Carbuhn Jensen

Programkoordinator