Startdato 13. aug. 2018
Deltagergebyr, eks. moms. DKK 23.300
Varighed 5 dage
Undervisningssprog Dansk
Kursus & uddannelser

Strategisk Performance Management

KLASSIKER

Hvad rummer de nye tanker om performance management? 

Performance Management og organisationernes værdiskabelse

Få indsigt i hvad de nye tanker om performance management rummer. Kurset gør dig i stand til at sammentænke og udvikle en organisations målstyring, evalueringspraksisser og belønningsstrategier.

Vi reflekterer over balancegangene mellem bagudrettede performancemålinger og fremadrettet udvikling, når performance managementsystemer skal designes henimod at sikre værdiskabelsen i den enkelte organisation.

Kurset blev i 2017 evalueret til 4,91 på en skala, hvor 5 er det bedste og svarer til meget tilfredsstillende.

Læs hele teksten Vis mindre

Indhold i forløbet

Dette kursus bygger på tværdisciplinær forskning, der nedbryder traditionelle faggrænser mellem økonomi, sociologi og psykologi. Herigennem udvikles et analyseapparat, der kan bruges til at forstå både den ”hårde” og den ”bløde” del af Performance Management og sammentænke forskellige dele af organisationers målinger og evaluering. For eksempel drejer diskussionen om måling sig ikke kun om måling af resultater, men også om kvalitative vurderinger af adfærd.

Kursets analyseramme giver også vigtige perspektiver til at forstå, hvilke former performance management kan indtage, og hvornår performance management bliver ”for meget” og ødelæggende, i stedet for at være understøttende for innovation og værdiskabelse i organisationen.

Download detaljeret beskrivelse af kurset i pdf øverst på denne side.

Læs hele teksten Vis mindre

Det får du

På kurset vil deltagerne styrke deres kompetencer inden for en række områder, blandt andet:

Design af præstationsmålings- og incitamentsystemer, håndtering af balancen mellem bløde og hårde aspekter af performance management, strategiimplementering gennem performance management, udvikling af tillidsskabende relationer mellem ledelse og medarbejdere samt performance management som værdiskabelse.

Læs hele teksten Vis mindre

Deltagerprofil

Kurset henvender sig til HR-konsulenter og ledere, reward and compensation managers, business og financial controllers, økonomichefer, forretningskonsulenter og business analysts fra både den offentlige og private sektor.

Læs hele teksten Vis mindre

Steder

CBS Campus Dalgas Have, 2000 Frederiksberg
Åben i Google Maps
Group

Datoer

Tilmeldingsfrist:
18. maj. 2018
Tilføj til kalender 2018-05-18 00:00:00 2018-05-18 23:59:59 Europe/Copenhagen Strategisk Performance Management Få indsigt i hvad de nye tanker om performance management rummer. Kurset gør dig i stand til at sammentænke og udvikle en organisations målstyring, evalueringspraksisser og belønningsstrategier. Vi reflekterer over balancegangene mellem bagudrettede performancemålinger og fremadrettet udvikling CBS-Executive CBS-Executive
Timer pr. dag: 7.5

5 dage i uge 33 fra 13. - 17. august 2018
Mandag kl. 9.00 - 16.30
Tirsdag kl. 9.00 - 16.30
Onsdag kl. 9.00 - 16.30
Torsdag kl. 9.00 - 16.30
Fredag kl. 9.00 - 16.00

Kontakt mig

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Lyder det som noget for dig?
Book din plads

Hent PDF

For at downloade denne pdf, skal du udfylde dit navn, din e-mail og dit telefonnummer – vi vil kontakte dig inden for et par dage, så vi kan være behjælpelige med at finde det rette forløb til dig. Du accepterer samtidig at modtage informationer og tilbud om vores kurser samt andre inspirerende nyhedsbreve fra CBS Executive.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Tilmelding

Strategisk Performance Management

  • Personlige oplysninger

  • Kontaktinfo

  • Firmaoplysninger

  • Vilkår og betingelser

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Efter tilmelding modtager du bekræftelse og yderligere information på e-mail i løbet af et par arbejdsdage. Betaling sker via faktura, der ligeledes udsendes på e-mail.

Kursusfakta

Kontakt

Undervisningssprog
Dansk
Startdato
13. aug. 2018
Varighed
5 dage
Steder
CBS Campus Dalgas Have, 2000 Frederiksberg
Deltagergebyr, eks. moms.
DKK 23.300