Startdato TBA
Deltagergebyr, eks. moms. DKK 23.300
Varighed 5 dage
Undervisningssprog Dansk
Kursus & uddannelser

Big Data, digitalisering og kundestrategi

Højaktuel
STRATEGISK BRUG AF BIG DATA

Meningsfyldte kundeoplevelser og kundeloyalitet

Markér din interesse for kurset ved at tilmelde dig vores interesseliste øverst på denne side, og du vil modtage en e-mail, så snart dato, pris og indhold for 2019 er klar.Hvad er Big Data - og hvordan skaber vi værdi i organisationen med de mange data og teknologiinvesteringer? På kurset får du overblik over udviklingen inden for Big Data og kundestrategi. Du får indsigt i, hvordan data gør det muligt at hypersegmentere kunder og skabe relevante og meningsfyldte kundeoplevelser samt kundeloyalitet.Du får mulighed for at teste dit Big Data-mindset og se, om det matcher din organisations strategiske mål - og du forlader kurset med en plan for, hvordan du arbejder videre med Big Data i din egen organisation.Kurset blev i 2018 evalueret til 4,29 på en skala fra 1 til 5, hvor 5 er bedst og svarer til meget tilfredsstillende.
Læs hele teksten Vis mindre

Indhold i forløbet

En succesfuld data-dreven organisation er kendetegnet ved at have en ledelse og en kultur, der er åben for forandringer, og hvor der er sammenhæng mellem ledelsens mindset, organisationskulturen og den understøttende videndeling i organisationen. Disse virksomheder har også en tydeligt formuleret kundestrategi og benytter data som et centralt værktøj. På kurset gennemgår vi derfor eksempler på, hvordan de succesfulde data-drevne virksomheder indsamler, bearbejder og deler data - og proaktivt anvender dem med kunden.

Du får indblik i, hvordan Big Data skaber muligheder for fundamentale ændringer for interaktion med kunderne via de sociale medier. Vi sætter fokus på, hvordan Big Data kan transformere din forretningsmodel ved anvendelse af data til at optimere processer og strukturer langs værdikæden.

Endelig gennemgår vi de væsentligste tendenser og udviklinger inden for Big Data og opdaterer dig på tidens buzzwords: Big Data, Small Data, Digitalisering, Disruption, platforme og kundestrategier.

Download kursusbeskrivelse i pdf øverst på denne side.

Læs hele teksten Vis mindre

Det får du

Du får værktøjer og inspiration til at arbejde både strategisk og taktisk med data i din organisation gennem en kombination af teori/plenumoplæg og -dialog, samt præsentationer fra real-life-cases fra eksterne eksperter.

Du får indblik i, hvordan du kan arbejde kvalitativt fremfor kvantitativt med data, samt forståelse for de udfordringer og faldgrupper, der er i arbejdet med data mere generelt.

Som forberedelse til kurset får du testet dit eget Big Data-mindset. Desuden skal du gennemføre en test af din virksomheds strategiske position, markedsviden og interne forhold. Deltagernes undersøgelser bliver gennemgået på kurset, og du får individuel feedback på, i hvor høj grad dit mindset matcher din virksomheds strategi.

Du forlader kurset med en plan for, hvordan du kan arbejde videre med Big Data i din egen virksomhed/organisation.

 

Læs hele teksten Vis mindre

Deltagerprofil

Kurset henvender sig til ledere og nøglemedarbejdere, som ønsker at arbejde strategisk og taktisk med virksomhedens data - og som vil sikre, at data anvendes proaktivt til at skabe gensidig værdi for såvel virksomheden som for kunden.

Kurset er ledelsesorienteret og ikke et kursus i de mere IT baserede spørgsmål i anvendelsen af konkrete softwaresystemer eller platforme.

Læs hele teksten Vis mindre

Steder

CBS Campus Dalgas Have, 2000 Frederiksberg
Åben i Google Maps
Group

Datoer

Tilmeldingsfrist:
To Be Announced
Timer pr. dag: 7.5

5 dage i uge 33 fra 13. - 17. august 2018
Mandag kl. 9.00 - 16.30
Tirsdag kl. 9.00 - 16.30
Onsdag kl. 9.00 - 16.30
Torsdag kl. 9.00 - 16.30
Fredag kl. 9.00 - 16.00

Datoer for 2019 offentliggøres snarest

Kontakt mig

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Lyder det som noget for dig?
Interesseret

Hent PDF

For at downloade denne pdf, skal du udfylde dit navn, din e-mail og dit telefonnummer – vi vil kontakte dig inden for et par dage, så vi kan være behjælpelige med at finde det rette forløb til dig. Du accepterer samtidig at modtage informationer og tilbud om vores kurser samt andre inspirerende nyhedsbreve fra CBS Executive.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Interesseret

Big Data, digitalisering og kundestrategi

  • Personlige oplysninger

  • Kontakt info

  • Firmaoplysninger

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Vi kontakter dig, så snart der er flere informationer.

Kursusfakta

Kontakt

Undervisningssprog
Dansk
Startdato
TBA
Varighed
5 dage
Steder
CBS Campus Dalgas Have, 2000 Frederiksberg
Deltagergebyr, eks. moms.
DKK 23.300
Billede af Kirsten Ryelund, CBS Executive, Porcelænshaven 22, Frederiksberg
Billede af Zhenya Avdeeva, CBS Executive, Porcelænshaven 22, Frederiksberg