Startdato 12. aug. 2019
Deltagergebyr, eks. moms. DKK 23.900
Varighed 5 dage
Undervisningssprog Dansk
Kursus & uddannelser

Big og Small Data, Digitalisering og Kundestrategi

STRATEGISK BRUG AF BIG DATA

Strategisk og ledelsesmæssigt arbejde med Big og Small Data

På kurset får du forståelse for, hvordan lederens mindset påvirker den strategiske dagsorden og brugen af teknologi. Du får konkrete værktøjer og viden om det strategiske og taktiske arbejde med data og digitalisering i din organisation. samt indsigt i de strategiske og ledelsesmæssige muligheder, udfordringer og faldgrupper, der er i arbejdet med big og small data.

 

Læs hele teksten Vis mindre

Indhold i forløbet

Big Data er en potentiel værdifuld måde at optimere interne processer og den eksterne interaktion med interessenter (stakeholders). Undersøgelser viser, at de virksomheder, der klarer sig bedst, er dem, hvor dataindsigter indgår centralt i deres strategiske overvejelser.

De succesfulde virksomheder er også kendetegnet ved at have en ledelse og en kultur, der er åben for forandringer og tør nytænke kundeinteraktionen. Det er altså fejlagtigt at tro, at de mest succesfulde Big Data-drevne organisationer kun er drevet af teknologien i sig selv.

På kurset får du de væsentligste tendenser og udviklinger inden for Big Data, og bliver opdateret på tidens buzzwords: Big Data, Small Data, Digitalisering, Disruption, platforme og kundestrategier.

Download og læs mere i kursusbeskrivelsen i pdf øverst på denne side.

Læs hele teksten Vis mindre

Det får du

Du får værktøjer og inspiration til strategisk og taktisk arbejde med data i din organisation gennem en kombination af teoretiske oplæg, dialog, case-arbejde i grupper samt præsentationer og inspiration fra eksterne eksperter.

Kurset giver dig derfor en værktøjskasse til at sikre en værdiskabende forankring og implementering af digitale og datadrevne projekter i organisationen.

Som forberedelse til kurset får du testet dit eget Big Data-mindset. Desuden tester du din virksomheds strategiske position, markedsviden og interne forhold. Dine undersøgelser bliver gennemgået på kurset, og du får individuel feedback på, i hvor høj grad dit mindset matcher din organisations strategi.

Du forlader kurset med en plan for, hvordan du kan arbejde videre med Big og Small Data i din egen organisation.

 

Læs hele teksten Vis mindre

Deltagerprofil

Kurset er for ledere på alle niveauer, der arbejder strategisk og taktisk med organisationens data for at styrke relationen i B2B og/eller B2C interaktioner.

Kurset er ledelsesorienteret og ikke et kursus i de mere IT baserede spørgsmål i anvendelsen af konkrete softwaresystemer eller platforme.

Læs hele teksten Vis mindre

Steder

CBS Campus Dalgas Have, 2000 Frederiksberg
Åben i Google Maps
Group Created with Sketch.

Datoer

Tilmeldingsfrist:
20. maj. 2019
Stadig åben for tilmelding
Tilføj til kalender 2019-05-20 00:00:00 2019-05-20 23:59:59 Europe/Copenhagen Big og Small Data, Digitalisering og Kundestrategi Bliv klogere på det strategiske og ledelsesmæssige arbejde med Big og Small Data, og lær hvordan data identificeres og anvendes til at optimere interne og eksterne processer, samt hele værdikæden. CBS-Executive CBS-Executive
Timer pr. dag: 7.5

Den 12. - 16. august 2019
Mandag - torsdag kl. 9.00 - 16.30
Fredag kl. 9.00 - 15.00 efterfulgt af en reception

Kontakt mig

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Lyder det som noget for dig?
Book din plads

Download materiale

For at downloade denne pdf, skal du udfylde dit navn, din e-mail og dit telefonnummer – vi vil kontakte dig inden for et par dage, så vi kan være behjælpelige med at finde det rette forløb til dig. Du accepterer samtidig at modtage informationer og tilbud om vores kurser samt andre inspirerende nyhedsbreve fra CBS Executive.

Trin 1 af 2

50%

Tilmelding

Big og Small Data, Digitalisering og Kundestrategi

  • Personlige oplysninger

  • Kontaktinfo

  • Firmaoplysninger

  • Vilkår og betingelser

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Efter tilmelding modtager du bekræftelse og yderligere information på e-mail inden for 5 arbejdsdage. Betaling sker vha faktura, der udsendes på e-mail eller via EAN-nummer.

Kursusfakta

Kontakt

Undervisningssprog
Dansk
Startdato
12. aug. 2019
Varighed
5 dage
Steder
CBS Campus Dalgas Have, 2000 Frederiksberg
Deltagergebyr, eks. moms.
DKK 23.900
Billede af Kirsten Ryelund, CBS Executive, Porcelænshaven 22, Frederiksberg
Billede af Lisa Carbuhn Jensen, CBS Executive, Porcelænshaven 22, Frederiksberg
Billede af Zhenya Avdeeva, CBS Executive, Porcelænshaven 22, Frederiksberg