Startdato 13. aug. 2018
Deltagergebyr, eks. moms. DKK 23.300
Varighed 5 dage
Undervisningssprog Dansk

DISRUPT DIT MINDSET

 Big Data, digitalisering og kundestrategi

Meningsfyldte kundeoplevelser og kundeloyalitet

Med et overblik over udviklingen inden for Big Data og kundestrategi, får du viden om, hvordan data gør det muligt at hypersegmentere kunder, skabe relevante og meningsfyldte kundeoplevelser samt kundeloyalitet.

Vi diskuterer også, hvordan Big Data skaber muligheder for fundamentale ændringer for interaktion med kunderne via de sociale medier. Du vil udvikle konkrete metoder til at arbejde med Big Data i egen organisation.

Kurset blev i 2017 evalueret til 4,75 på en skala, hvor 5 er det bedste og svarer til meget tilfredsstillende.

Indhold i forløbet

Undersøgelser viser, at de virksomheder, der klarer sig bedst er dem, der har en tydeligt formuleret kundestrategi og benytter data som et centralt værktøj. De har en strategisk tilgang til indsamling, bearbejdning, deling og proaktiv anvendelse af data i alle virksomhedens kontaktpunkter med kunderne.

Disse virksomheder er også kendetegnet ved at have en ledelse og en kultur, der er åben for forandringer. Big Data kan benyttes til at skabe ny forståelse for og en gensidigt værdiskabende relationer med kunderne (effekt) samt forbedre interne processer (effektivitet)

Download detaljeret beskrivelse af kurset i pdf øverst på denne side.

Det får du

Du får et opdateret overblik over de væsentligste trends og udviklinger inden for data og Big Data.

Gennem en kombination af teori og action learning med real-life eksempler får du værktøjer og inspiration til at arbejde med data, både strategisk og taktisk i din virksomhed, ligesom vi gennemgår de udfordringer og faldgrupper, der er i arbejdet med data mere generelt.

.

 

Undervisere

Per Østergaard Jacobsen: Ekstern lektor & projektleder Department of Marketing, CBS og CEO i Efficiens.
Torsten Ringberg: Professor, Institut for Afsætningsøkonomi, CBS.

Deltagerprofil

Kurset er for dig, som ønsker at arbejde strategisk og taktisk med din virksomheds data og sikre, at data anvendes proaktivt til at skabe gensidig værdi, for såvel virksomheden, som for kunden. Kurset er ledelsesorienteret og ikke et kursus i de mere IT baserede spørgsmål i anvendelsen af konkrete softwaresystemer eller platforme.

Datoer

18. maj. 2018
Tilmeldingsfrist
Tilføj til kalender 2018-05-18 00:00:00 2018-05-18 23:59:59 Europe/Copenhagen DISRUPT DIT MINDSET: Big Data, digitalisering og kundestrategi Med et overblik over udviklingen inden for Big Data og kundestrategi, får du viden om, hvordan data gør det muligt at hypersegmentere kunder, skabe relevante og meningsfyldte kundeoplevelser samt kundeloyalitet. Vi diskuterer også, hvordan Big Data skaber muligheder for fundamentale ændringer for interaktion med kunderne via de sociale medier. CBS-Executive CBS-Executive
7.5
Timer pr. dag

5 dage i uge 33 fra 13. - 17. august 2018
Mandag kl. 9.00 - 16.30
Tirsdag kl. 9.00 - 16.30
Onsdag kl. 9.00 - 16.30
Torsdag kl. 9.00 - 16.30
Fredag kl. 9.00 - 16.00

Steder

CBS Campus Dalgas Have, 2000 Frederiksberg

Åben i Google Maps

Kontakt

Kontakt mig

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Hent PDF

For at downloade denne pdf, skal du udfylde dit navn, din e-mail og dit telefonnummer – vi vil kontakte dig inden for et par dage, så vi kan være behjælpelige med at finde det rette forløb til dig. Du accepterer samtidig at modtage informationer og tilbud om vores kurser samt andre inspirerende nyhedsbreve fra CBS Executive.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Tilmelding

DISRUPT DIT MINDSET: Big Data, digitalisering og kundestrategi

  • Personlige oplysninger

  • Kontaktinfo

  • Firmaoplysninger

  • Vilkår og betingelser

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Efter tilmelding modtager du bekræftelse og yderligere information på e-mail. Betaling sker vha girokort, der ligeledes udsendes på e-mail.

Kursusfakta

Deltagergebyr, eks. moms.
DKK 23.300
Startdato
13. aug. 2018
Varighed
5 dage
Steder
CBS Campus Dalgas Have, 2000 Frederiksberg
Undervisningssprog
Dansk

Kontakt

Kirsten Ryelund

Programdirektør

Zhenya Avdeeva

Programkoordinator