Startdato 20. aug. 2018
Deltagergebyr, eks. moms. DKK 23.300
Varighed 5 dage
Undervisningssprog Dansk

Strategi og Værdiskabelse - Økonomistyringens Ledelsesværktøjer

Styrk dine kompetencer i økonomisk ledelse

Træf strategiske beslutninger ud fra et økonomisk grundlag

Dette kursus styrker dig i at træffe strategiske og operative beslutninger ud fra et økonomisk grundlag.

Du får indsigt  i, hvordan økonomiske styringsmodeller og -værktøjer i praksis kan implementeres og anvendes til styring og ledelse på afdelings- og virksomhedsniveau.
Du lærer at måle, værdisætte og prioritere indsatsområder i forhold til virksomhedens overordnede målsætninger. På kurset inddrages deltagernes egne cases. 

Kurset blev i 2017 evalueret til 4,64 på en skala, hvor 5 er det bedste og svarer til meget tilfredsstillende.

Indhold i forløbet

Du får indsigt i, hvordan centrale modeller og værktøjer til strategiimplementering og økonomistyring kan tilpasses og anvendes i relation til virksomhedens styringsbehov, omverdensbetingelser, teknologi, organisatoriske forhold og ressourcer. Kurset vil trække på aktuel forskning inden for ledelsesstyringssystemer gennemført i 120 danske virksomheder.    

Download beskrivelse af kurset i pdf øverst på denne side.

Det får du

Efter deltagelse i kurset vil du være i stand til at forstå virksomhedens forretningsgrundlag gennem økonomistyringens værktøjer. Du vil kunne konkretisere, implementere, samt følge op på virksomhedens strategiske målsætninger og mål.

Du vil lære at anvende en række moderne værktøjer til styring og måling af værdiskabelsen internt i virksomheden samt identificere mulighederne for tilpasning af virksomhedens omkostninger og kapacitetsgrundlag til aktivitetsændringer i markedet.

Du får et eksemplar af bogen ”Virksomhedens økonomistyring” af M. Andersen & C. Rohde.

.

 

Undervisere

Carsten Rohde: Professor, Institut for Regnskab og Revision, CBS. Carsten Rohde er tilknyttet Institut for Regnskab og Revision samt Center for Corporate Governance. Hans faglige interesser retter sig mod udvikling, implementering og anvendelse af værktøjer, modeller og systemer inden for regnskab og økonomistyring.Carsten har særligt fokus på værktøjers anvendelsesmuligheder til måling og styring af effektivitet og værdiskabelse. Han har publiceret flere artikler og bøger om opbygning og anvendelse af såvel traditionelle som moderne økonomistyringsværktøjer og -systemer.Ud over undervisning på Copenhagen Business School og andre videregående uddannelsesinstitutioner afholder Carsten Rohde en lang række kurser og seminarer inden for regnskab og økonomistyring. Herudover arbejder han tæt sammen med danske virksomheder og institutioner som rådgiver samt i forbindelse med konkrete forskningsprojekter i dansk erhvervsliv
Michael Andersen: Michael Andersen er lektor ved Institut for Regnskab og Revision, hvor hans primære forskningsområder er intern regnskabsvæsen og økonomistyring. Han har særligt fokus rettet mod analyse, konstruktion og anvendelse af moderne økonomistyringsværktøjer til måling og ledelse af virksomheders økonomiske effektivitet og værdiskabelse.Michael har omfattende praktisk erfaring og viden inden for virksomheders økonomistyring i bred forstand, dels via sin rolle som virksomhedsrådgiver og dels gennem længerevarende virksomhedssamarbejder. Desuden er han en hyppigt anvendt kursus- og foredragsholder både inden for uddannelsessektoren og i praksis.Gennem sin mangeårige ansættelse ved CBS har Michael Andersen undervist en bred vifte af studerende og erhvervsfolk
Thomas Plenborg: Professor og PhD, Institut for Regnskab og Revision, CBS.Thomas forsker i finansiel rapportering og har specialiseret sig i anvendelsen af regnskabsinformation i forbindelse med værdiansættelse af virksomheder, kreditvurdering og præstationsaflønning. Inden for disse områder har han publiceret en lang række artikler og bøger.Han er bestyrelsesmedlem i flere større danske virksomheder, og rådgiver derudover en række både store og mellemstore virksomheder, ligesom han tilknyttet flere af disse. Endelig har Thomas nydt flere tillidshverv, herunder fungeret som syns- og skønsmand i tvister om værdiansættelse af virksomheder.Thomas er en flittig formidler og underviser, og har modtaget adskillige undervisningspriser. Han arbejder med forskellige forskningsmetoder/undersøgelsesdesigns og nyder forskning lavet i samarbejdet med erhvervslivet.

Deltagerprofil

Kurset er velegnet til alle, både i den offentlige og private sektor, der arbejder med økonomi og planlægning: Chefer og ledere i alle funktioner i en organisation, medarbejdere i økonomi- og finansfunktioner, bestyrelsesmedlemmer, konsulenter, bankansatte og projektledere.

Datoer

18. maj. 2017
Tilmeldingsfrist
Tilføj til kalender 2017-05-18 00:00:00 2017-05-18 23:59:59 Europe/Copenhagen Strategi og Værdiskabelse - Økonomistyringens Ledelsesværktøjer Dette kursus styrker dig i at træffe strategiske og operative beslutninger ud fra et økonomisk grundlag. Du får indsigt i, hvordan økonomiske styringsmodeller og -værktøjer i praksis kan implementeres og anvendes til styring og ledelse på afdelings- og virksomhedsniveau. Du lærer at måle, værdisætte og prioritere indsatsområder i forhold til virksomhedens overordnede målsætninger. CBS-Executive CBS-Executive
7.5
Timer pr. dag

5 dage i uge 34 fra 20. - 24. august 2018
Mandag kl. 9.00 - 16.30
Tirsdag kl. 9.00 - 16.30
Onsdag kl. 9.00 - 16.30
Torsdag kl. 9.00 - 16.30
Fredag kl. 9.00 - 16.00

Steder

CBS Campus Dalgas Have, 2000 Frederiksberg

Åben i Google Maps

Kontakt

Kontakt mig

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Hent PDF

For at downloade denne pdf, skal du udfylde dit navn, din e-mail og dit telefonnummer – vi vil kontakte dig inden for et par dage, så vi kan være behjælpelige med at finde det rette forløb til dig. Du accepterer samtidig at modtage informationer og tilbud om vores kurser samt andre inspirerende nyhedsbreve fra CBS Executive.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Tilmelding

Strategi og Værdiskabelse - Økonomistyringens Ledelsesværktøjer

  • Personlige oplysninger

  • Kontaktinfo

  • Firmaoplysninger

  • Vilkår og betingelser

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Efter tilmelding modtager du bekræftelse og yderligere information på e-mail. Betaling sker vha girokort, der ligeledes udsendes på e-mail.

Kursusfakta

Deltagergebyr, eks. moms.
DKK 23.300
Startdato
20. aug. 2018
Varighed
5 dage
Steder
CBS Campus Dalgas Have, 2000 Frederiksberg
Undervisningssprog
Dansk

Kontakt

Kirsten Ryelund

Programdirektør

Zhenya Avdeeva

Programkoordinator