Startdato TBA
Deltagergebyr, eks. moms. DKK 23.300
Varighed 5 dage
Undervisningssprog Dansk

Strategi og Værdiskabelse - Økonomistyringens Ledelsesværktøjer

Styrk dine kompetencer i økonomisk ledelse

Træf strategiske beslutninger ud fra et økonomisk grundlag

Markér din interesse for dette kursus ved at klikke på knappen 'Interesseret' øverst på denne side og få tilsendt en e-mail, når der er nyt om dato og indhold på kurset for 2018.

Dette kursus styrker dig i at træffe strategiske og operative beslutninger ud fra et økonomisk grundlag.

Du får indsigt  i, hvordan økonomiske styringsmodeller og -værktøjer i praksis kan implementeres og anvendes til styring og ledelse på afdelings- og virksomhedsniveau.
Du lærer at måle, værdisætte og prioritere indsatsområder i forhold til virksomhedens overordnede målsætninger. På kurset inddrages deltagernes egne cases. 

Kurset blev i 2017 evalueret til 4,64 på en skala, hvor 5 er det bedste og svarer til meget tilfredsstillende.

Indhold i forløbet

Deltagerne får indsigt i, hvordan centrale modeller og værktøjer til strategiimplementering og økonomistyring kan tilpasses og anvendes i relation til virksomhedens styringsbehov, omverdensbetingelser, teknologi, organisatoriske forhold og ressourcer. Kurset vil trække på aktuel forskning inden for ledelsesstyringssystemer gennemført i 120 danske virksomheder.    

Download detaljeret beskrivelse af kurset i pdf øverst på denne side.

Det får du

Efter deltagelse i kurset vil du være i stand til at forstå virksomhedens forretningsgrundlag gennem økonomistyringens værktøjer. Du vil kunne konkretisere, implementere, samt følge op på virksomhedens strategiske målsætninger og mål.

Du vil lære at anvende en række moderne værktøjer til styring og måling af værdiskabelsen internt i virksomheden samt identificere mulighederne for tilpasning af virksomhedens omkostninger og kapacitetsgrundlag til aktivitetsændringer i markedet.

.

 

Undervisere

Carsten Rohde: Professor, Institut for Regnskab og Revision, CBS. Carsten Rohde er tilknyttet Institut for Regnskab og Revision samt Center for Corporate Governance. Hans faglige interesser retter sig mod udvikling, implementering og anvendelse af værktøjer, modeller og systemer inden for regnskab og økonomistyring. Carsten har særligt fokus på værktøjers anvendelsesmuligheder til måling og styring af effektivitet og værdiskabelse.
Michael Andersen: Lektor, Institut for Regnskab og Revision, CBS. Michael Andersen er lektor ved Institut for Regnskab og Revision, hvor hans primære forskningsområder er intern regnskabsvæsen og økonomistyring, særligt med fokus rettet mod analyse, konstruktion og anvendelse af moderne økonomistyringsværktøjer til måling og ledelse af virksomheders økonomiske effektivitet og værdiskabelse.
Thomas Plenborg: Professor, Institut for Regnskab og Revision, CBS. Thomas Plenborg er professor ved institut for Regnskab og Revision. Professor Plenborgs forskningsinteresser inkluderer regnskabsanalyse, kreditanalyse, præstationsbaseret aflønning, værdiansættelse af virksomheder og finansiel rapportering. Professor Plenborg arbejder med forskellige forskningsmetoder/undersøgelsesdesigns og nyder forskning lavet i samarbejdet med erhvervslivet. Udover forskning holder Professor Plenborg af at undervise og har i den sammenhæng modtaget forskellige undervisningspriser.

Deltagerprofil

Kurset er velegnet til alle, både i den offentlige og private sektor, der arbejder med økonomi og planlægning: Chefer og ledere i alle funktioner i en organisation, medarbejdere i økonomi- og finansfunktioner, bestyrelsesmedlemmer, konsulenter, bankansatte og projektledere.

Datoer

To Be Announced
Tilmeldingsfrist
8
Timer pr. dag

5 dage i august 2018 (uge 33 ELLER uge 34)
Mandag kl. 9.00 - 17.00
Tirsdag kl. 9.00 - 17.00
Onsdag kl. 9.00 - 17.00
Torsdag kl. 9.00 - 17.00
Fredag kl. 9.00 - 16.00

Steder

CBS Campus Dalgas Have, 2000 Frederiksberg

Åben i Google Maps

Kontakt

Kontakt mig

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Interesseret

Strategi og Værdiskabelse - Økonomistyringens Ledelsesværktøjer

  • Personlige oplysninger

  • Kontakt info

  • Firmaoplysninger

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Vi kontakter dig, så snart der er flere informationer.

Kursusfakta

Deltagergebyr, eks. moms.
DKK 23.300
Startdato
TBA
Varighed
5 dage
Steder
CBS Campus Dalgas Have, 2000 Frederiksberg
Undervisningssprog
Dansk

Kontakt

Kirsten Ryelund

Programdirektør

Louise Rygaard Jonas

Programdirektør

Lisa Carbuhn Jensen

Programkoordinator