Startdato 21. aug. 2017
Deltagergebyr, eks. moms. DKK 23.300
Varighed 5 dage
Undervisningssprog Dansk

Strategi og Værdiskabelse - Økonomistyringens Ledelsesværktøjer

Styrk dine kompetencer i økonomisk ledelse

Træf strategiske beslutninger ud fra et økonomisk grundlag

Dette kursus styrker dig i at træffe strategiske og operative beslutninger ud fra et økonomisk grundlag.

Du får indsigt  i, hvordan økonomiske styringsmodeller og -værktøjer i praksis kan implementeres og anvendes til styring og ledelse på afdelings- og virksomhedsniveau.
Du lærer at måle, værdisætte og prioritere indsatsområder i forhold til virksomhedens overordnede målsætninger. På kurset inddrages deltagernes egne cases. 

Indhold i forløbet

Deltagerne får indsigt i, hvordan centrale modeller og værktøjer til strategiimplementering og økonomistyring kan tilpasses og anvendes i relation til virksomhedens styringsbehov, omverdensbetingelser, teknologi, organisatoriske forhold og ressourcer. Kurset vil trække på aktuel forskning inden for ledelsesstyringssystemer gennemført i 120 danske virksomheder.    

Download detaljeret beskrivelse af kurset i pdf øverst på denne side.

Det får du

Efter deltagelse i kurset vil du være i stand til at forstå virksomhedens forretningsgrundlag gennem økonomistyringens værktøjer. Du vil kunne konkretisere, implementere, samt følge op på virksomhedens strategiske målsætninger og mål.

Du vil lære at anvende en række moderne værktøjer til styring og måling af værdiskabelsen internt i virksomheden samt identificere mulighederne for tilpasning af virksomhedens omkostninger og kapacitetsgrundlag til aktivitetsændringer i markedet.

.

 

Undervisere

Carsten Rohde: Professor, Institut for Regnskab og Revision, CBS. Carsten Rohde er tilknyttet Institut for Regnskab og Revision samt Center for Corporate Governance. Hans faglige interesser retter sig mod udvikling, implementering og anvendelse af værktøjer, modeller og systemer inden for regnskab og økonomistyring. Carsten har særligt fokus på værktøjers anvendelsesmuligheder til måling og styring af effektivitet og værdiskabelse.
Michael Andersen: Lektor, Institut for Regnskab og Revision, CBS. Michael Andersen er lektor ved Institut for Regnskab og Revision, hvor hans primære forskningsområder er intern regnskabsvæsen og økonomistyring, særligt med fokus rettet mod analyse, konstruktion og anvendelse af moderne økonomistyringsværktøjer til måling og ledelse af virksomheders økonomiske effektivitet og værdiskabelse.
Thomas Plenborg: Professor, Institut for Regnskab og Revision, CBS. Thomas Plenborg er professor ved institut for Regnskab og Revision. Professor Plenborgs forskningsinteresser inkluderer regnskabsanalyse, kreditanalyse, præstationsbaseret aflønning, værdiansættelse af virksomheder og finansiel rapportering. Professor Plenborg arbejder med forskellige forskningsmetoder/undersøgelsesdesigns og nyder forskning lavet i samarbejdet med erhvervslivet. Udover forskning holder Professor Plenborg af at undervise og har i den sammenhæng modtaget forskellige undervisningspriser.

Deltagerprofil

Kurset er velegnet til alle, både i den offentlige og private sektor, der arbejder med økonomi og planlægning: Chefer og ledere i alle funktioner i en organisation, medarbejdere i økonomi- og finansfunktioner, bestyrelsesmedlemmer, konsulenter, bankansatte og projektledere.

Datoer

18. aug. 2017
Tilmeldingsfrist
Tilføj til kalender 2017-08-18 00:00:00 2017-08-18 23:59:59 Europe/Copenhagen Strategi og Værdiskabelse - Økonomistyringens Ledelsesværktøjer Dette kursus styrker dig i at træffe strategiske og operative beslutninger ud fra et økonomisk grundlag. Du får indsigt i, hvordan økonomiske styringsmodeller og -værktøjer i praksis kan implementeres og anvendes til styring og ledelse på afdelings- og virksomhedsniveau. Du lærer at måle, værdisætte og prioritere indsatsområder i forhold til virksomhedens overordnede målsætninger. CBS-Executive CBS-Executive
8
Timer pr. dag

Uge 34 2017
Mandag d. 21. august kl. 9.00 - 17.00
Tirsdag d. 22. august kl. 9.00 - 17.00
Onsdag d. 23. august kl. 9.00 - 17.00
Torsdag d. 24. august kl. 9.00 - 17.00
Fredag d. 25. august kl. 9.00 - 16.00

Steder

CBS Campus Dalgas Have, 2000 Frederiksberg

Åben i Google Maps

Kontakt

Kontakt mig

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Tilmelding

Strategi og Værdiskabelse - Økonomistyringens Ledelsesværktøjer

  • Personlige oplysninger

  • Kontakt info

  • Firmaoplysninger

  • Parkering

    Når programlektioner afholdes hos CBS Executive i Porcelænshaven, tilbydes deltagerne parkering i nærliggende parkeringskælder til kr. 80 pr. dag. Parkeringsgebyret bliver faktureret sammen med kursusdeltagelsen.
  • Vilkår og betingelser

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Efter tilmelding modtager du bekræftelse og yderligere information på e-mail. Betaling sker vha girokort, der ligeledes udsendes på e-mail.

Kursus fakta

Deltagergebyr, eks. moms.
DKK 23.300
Startdato
21. aug. 2017
Varighed
5 dage
Steder
CBS Campus Dalgas Have, 2000 Frederiksberg
Undervisningssprog
Dansk

Kontakt

Kim Pedersen

Programdirektør

Louise Rygaard Jonas

Programdirektør

Lisa Carbuhn Jensen

Programkoordinator