Startdato 17. aug. 2020
Deltagergebyr, eks. moms. DKK 23.900
Varighed 5 dage
Undervisningssprog Dansk
Kursus & uddannelser

Strategi og Forretningsudvikling som Drivkraft for Fornyelse

Tilmeldingsfristen er overskredet, men du kan stadig tilmelde dig, så længe der er ledige pladser

Hvordan realiserer du en ny kurs?

Strategi og Forretningsudvikling som Drivkraft for Fornyelse

Genopfind og forny virksomheden

CBS Executive Sommerskole 2020: Opdatering om håndtering af Corona-virus

Bliv opdateret på de nyeste tilgange til strategiudvikling og få en status på anvendelsen af de mest gængse værktøjer og modeller.

Du kommer til at arbejde med forskellige strategiske modeller, som du får mulighed for at relatere til din egen organisation. Herigennem får du en øget indsigt i de strategiske udfordringer og muligheder, som virksomheder og organisationer står over for i dag.

"Et godt og velforberedt forløb med undervisere, der brænder for det, de laver og er dygtige formidlere. Der var god kobling mellem det teoretiske, det praktiske og det empiriske. Det, der gjorde størst indtryk på mig var, at vi på tværs af virksomheder egentlig står med de samme udfordringer. Og at der ikke er én model og én løsning i forhold til at udvikle og eksekvere på strategier. Jeg har fået mange flere perspektiver på arbejdet med eksekvering af min virksomheds strategi", Britt Skovdal Rasmussen, programleder, Metroselskabet I/S (deltager i 2019).

Er du interesseret i dette kursus, kunne dette kursus også være relevant for dig: Agilitet, Innovation og Forretningsudvikling

Kurset blev i 2019 evalueret til 4,47 på en skala, hvor 5 er bedst og svarer til meget tilfredsstillende.

 

Læs hele teksten Vis mindre

Indhold i forløbet

Kurset stiller skarpt på, hvordan strategi og forretningsudvikling kan fungere som drivkræfter for fornyelse. Gennem teoretiske og praktiske øvelser vil du opleve, hvordan målrettet arbejde med strategi kan styrke værdiskabelsen.

Få indblik i hvordan ”next generation companies” arbejder strategisk, og hvad vi kan lære af dem. Bliv inspireret til hvordan forretningsudvikling kan gennemføres i forhold til produkter, services og servitization og i relation til kunder, konkurrenter og andre centrale interessenter. Få demonstreret hvordan en virksomhed kan identificere strategiske og ressourcemæssige styrkepositioner, og hvordan dens ressourcekonfiguration kan optimeres og give strategisk retning.

Undervisningen er en kombination af indlæg, diskussioner, gruppedrøftelser, praktiske øvelser og case-arbejde, der bl.a. er baseret på deltagernes egne cases.

Download detaljeret beskrivelse af kurset i pdf øverst på denne side.

Læs hele teksten Vis mindre

Det får du

Du opnår forståelse for, hvordan virksomheder kan arbejde med strategi og forretningsudvikling på flere niveauer, for at udvikle og styrke deres aktiviteter. Du får indsigt i de nyeste teoretiske tilgange til strategiudvikling, status på de klassiske værktøjer og modeller samt inspiration til nye modeller.

Du opnår også indsigt i den strategiske værktøjskasse i form af analysemodeller, forretningsmodeller og innovationsprincipper og indsigt i, hvordan strategieksekvering kan styrkes og gennemføres i praksis.

Kurset giver dig konkrete eksempler på, hvordan forskellige typer af virksomheder arbejder med fornyelse og strategiudvikling.

 

 

Læs hele teksten Vis mindre

Deltagerprofil

Kurset henvender sig til ledere, specialister og konsulenter, som arbejder med strategi og forretningsudvikling i praksis.

Kurset er for dem som ønsker en faglig opdatering inden for strategi samt en fornyelse af den strategiske værktøjskasse i relation til strategi- og forretningsudvikling og strategieksekvering.

Læs hele teksten Vis mindre

Steder

CBS Campus Dalgas Have, 2000 Frederiksberg
Åben i Google Maps
Group

Datoer

Tilmeldingsfrist:
20. maj. 2020
Stadig åben for tilmelding
Tilføj til kalender 2020-05-20 00:00:00 2020-05-20 23:59:59 Europe/Copenhagen Strategi og Forretningsudvikling som Drivkraft for Fornyelse Vi illustrerer både i teori og praksis, hvordan strategisk tænkning og strategi kan bruges som en løftestang til en markant udvikling og fornyelse af virksomheden. De nyeste modeller og værktøjer bliver inddraget som inspirationskilder til strategiarbejdet. Gennem fokus på strategieksekvering får du de håndtag, som skal sikre strategiens realisering og værdi. CBS-Executive CBS-Executive
Timer pr. dag: 7.5

5 dage i uge 34 fra 17. - 21. august 2020
Mandag - torsdag kl. 9.00 - 16.30
Fredag kl. 9.00 - 15.30

Kontakt mig

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Lyder det som noget for dig?
Book din plads

Download materiale

Tilmelding

Strategi og Forretningsudvikling som Drivkraft for Fornyelse

  • Personlige oplysninger

  • Date Format: DD slash MM slash YYYY
  • Kontaktinfo

  • Firmaoplysninger

  • Vilkår og betingelser

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Efter tilmelding modtager du bekræftelse og yderligere information på e-mail inden for 5 arbejdsdage. Betaling sker vha faktura, der udsendes på e-mail eller via EAN-nummer.

Kursusfakta

Kontakt

Undervisningssprog
Dansk
Startdato
17. aug. 2020
Varighed
5 dage
Steder
CBS Campus Dalgas Have, 2000 Frederiksberg
Deltagergebyr, eks. moms.
DKK 23.900
Programkoordinator Zhenya Avdeeva