Startdato 20. aug. 2018
Deltagergebyr, eks. moms. DKK 23.300
Varighed 5 dage
Undervisningssprog Dansk

Strategi og Forretningsudvikling som Drivkraft for Fornylese

Hvordan realiserer du en ny kurs?

Strategi som løftestang

Markér din interesse for dette kursus ved at klikke på knappen 'Interesseret' øverst på denne side og få tilsendt en e-mail, når der er nyt om dato og indhold på kurset for 2018.

Det illustreres både i teori og praksis, hvordan strategisk tænkning og strategi kan bruges som en løftestang til en markant udvikling og fornyelse af virksomheden.

De nyeste modeller og værktøjer inddrages som inspirationskilder til strategiarbejdet.
Gennem fokus på strategieksekvering opnås det, at du får de håndtag, som skal sikre strategiens realisering og værdi.

Kurset blev i 2017 evalueret til 4,52 på en skala, hvor 5 er det bedste og svarer til meget tilfredsstillende.

Indhold i forløbet

Kurset stiller blandt andet skarpt på hvordan strategi og forretningsudvikling kan fungere som drivkræfter for fornyelse, og hvordan målrettet arbejde med strategi kan være med til at styrke værdiskabelsen.

Få indblik i hvordan ”next generation companies” arbejder strategisk, og hvad vi kan lære af dem, hvordan forretningsudvikling kan gennemføres i forhold til produkter, services og servitization og i relation til kunder, konkurrenter og andre centrale interessenter samt, hvordan en virksomhed kan identificere strategiske og ressourcemæssige styrkepositioner, og hvordan dens ressourcekonfiguration kan optimeres og give strategisk retning.

Download detaljeret beskrivelse af kurset i pdf øverst på denne side.

Det får du

Du opnår forståelse for, hvordan virksomheder kan arbejde med strategi og forretningsudvikling på flere niveauer for at udvikle og styrke deres aktiviteter og får indsigt i de nyeste tilgange til strategiudvikling, status på de klassiske værktøjer og modeller samt inspiration til nye modeller. 

Du opnår også indsigt i den strategiske værktøjskasse i form af analysemodeller, forretningsmodeller og innovationsprincipper og indsigt i, hvordan strategieksekvering kan styrkes og gennemføres i praksis.

Kurset giver dig konkrete eksempler på, hvordan forskellige typer af virksomheder arbejder med fornyelse og strategiudvikling

 

Undervisere

Flemming Poulfelt: Professor, Ph.D., Department of Management, Politics and Philosophy, CBS. Flemming specialiserer sig i strategi og ledelse, og er forfatter og medforfatter til flere bøger og har publiceret i danske og internationale tidsskrifter. Flemming har erfaring fra flere bestyrelsesposter, hvor han også fungerer som ekstern konsulent.
Søren Henning Jensen: Lektor, ph.d. Department of Management, Politics and Philosophy, CBS.

Deltagerprofil

Kurset henvender sig til ledere, stabsmedarbejdere og konsulenter, som arbejder med strategi og forretningsudvikling i praksis og som ønsker en faglig opdatering inden for strategi samt en fornyelse af den strategiske værktøjskasse i relation til strategi- og forretningsudvikling og strategieksekvering.

Datoer

01. maj. 2018
Tilmeldingsfrist
Tilføj til kalender 2018-05-01 00:00:00 2018-05-01 23:59:59 Europe/Copenhagen Strategi og Forretningsudvikling som Drivkraft for Fornyelse Det illustreres både i teori og praksis, hvordan strategisk tænkning og strategi kan bruges som en løftestang til en markant udvikling og fornyelse af virksomheden. De nyeste modeller og værktøjer inddrages som inspirationskilder til strategiarbejdet. Gennem fokus på strategieksekvering opnås det, at du får de håndtag, som skal sikre strategiens realisering og værdi. CBS-Executive CBS-Executive
8
Timer pr. dag

5 dage i uge 34 i august 2018
Mandag kl. 9.00 - 17.00
Tirsdag kl. 9.00 - 17.00
Onsdag kl. 9.00 - 17.00
Torsdag kl. 9.00 - 17.00
Fredag kl. 9.00 - 16.00

Steder

CBS Campus Dalgas Have, 2000 Frederiksberg

Åben i Google Maps

Kontakt

Kontakt mig

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Interesseret

Strategi og Forretningsudvikling som Drivkraft for Fornyelse

  • Personlige oplysninger

  • Kontakt info

  • Firmaoplysninger

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Vi kontakter dig, så snart der er flere informationer.

Kursusfakta

Deltagergebyr, eks. moms.
DKK 23.300
Startdato
20. aug. 2018
Varighed
5 dage
Steder
CBS Campus Dalgas Have, 2000 Frederiksberg
Undervisningssprog
Dansk

Kontakt

Kirsten Ryelund

Programdirektør

Louise Rygaard Jonas

Programdirektør

Lisa Carbuhn Jensen

Programkoordinator