Startdato 20. aug. 2018
Deltagergebyr, eks. moms. DKK 23.300
Varighed 5 dage
Undervisningssprog Dansk

Strategi og Forretningsudvikling som Drivkraft for Fornyelse

Hvordan realiserer du en ny kurs?

Genopfind og forny virksomheden

Udvikling og fornyelse af lederens tankesæt er en nødvendighed, hvis I ønsker at være en del af ”next generation companies”.

Det illustreres både i teori og praksis, hvordan strategisk tænkning og strategi kan bruges som en løftestang til en markant udvikling og fornyelse af forretningen.

De nyeste teoretiske modeller og værktøjer inddrages som inspirationskilder til strategiarbejdet.
 
Gennem fokus på strategieksekvering opnås det, at du får de håndtag, som skal sikre strategiens realisering og værdi.

Kurset blev i 2017 evalueret til 4,52 på en skala, hvor 5 er det bedste og svarer til meget tilfredsstillende.

Indhold i forløbet

Kurset stiller blandt andet skarpt på hvordan strategi og forretningsudvikling kan fungere som drivkræfter for fornyelse. Gennem teoretiske og praktiske øvelser vil du opleve, hvordan målrettet arbejde med strategi kan være med til at styrke værdiskabelsen.

Få indblik i hvordan ”next generation companies” arbejder strategisk, og hvad vi kan lære af dem. Bliv inspireret til hvordan forretningsudvikling kan gennemføres i forhold til produkter, services og servitization og i relation til kunder, konkurrenter og andre centrale interessenter. Få demonstreret hvordan en virksomhed kan identificere strategiske og ressourcemæssige styrkepositioner, og hvordan dens ressourcekonfiguration kan optimeres og give strategisk retning.

Download detaljeret beskrivelse af kurset i pdf øverst på denne side.

MED FORRETNINGSUDVIKLING OG STRATEGI OPNÅR DU

Du opnår forståelse for, hvordan virksomheder kan arbejde med strategi og forretningsudvikling på flere niveauer, for at udvikle og styrke deres aktiviteter. Du får indsigt i de nyeste teoretiske tilgange til strategiudvikling, status på de klassiske værktøjer og modeller samt inspiration til nye modeller. 

Du opnår også indsigt i den strategiske værktøjskasse i form af analysemodeller, forretningsmodeller og innovationsprincipper og indsigt i, hvordan strategieksekvering kan styrkes og gennemføres i praksis. 

Kurset giver dig konkrete eksempler på, hvordan forskellige typer af virksomheder arbejder med fornyelse og strategiudvikling.

 

Undervisere

Flemming Poulfelt: Professor, Ph.D., Department of Management, Politics and Philosophy, CBS.Flemming specialiserer sig i strategi og ledelse, og er forfatter og medforfatter til flere bøger og har publiceret i danske og internationale tidsskrifter. Flemming har mange års erfaring med undervisning af ledere. Desuden har han erfaring fra flere bestyrelsesposter og fungerer også som ekstern konsulent.
Søren Henning Jensen: Lektor, ph.d. Department of Management, Politics and Philosophy, CBS.

Deltagerprofil

Kurset henvender sig til ledere, stabsmedarbejdere og konsulenter, som arbejder med strategi og forretningsudvikling i praksis og som ønsker en faglig opdatering inden for strategi samt en fornyelse af den strategiske værktøjskasse i relation til strategi- og forretningsudvikling og strategieksekvering.

Datoer

18. maj. 2018
Tilmeldingsfrist
Tilføj til kalender 2018-05-18 00:00:00 2018-05-18 23:59:59 Europe/Copenhagen Strategi og Forretningsudvikling som Drivkraft for Fornyelse Det illustreres både i teori og praksis, hvordan strategisk tænkning og strategi kan bruges som en løftestang til en markant udvikling og fornyelse af virksomheden. De nyeste modeller og værktøjer inddrages som inspirationskilder til strategiarbejdet. Gennem fokus på strategieksekvering opnås det, at du får de håndtag, som skal sikre strategiens realisering og værdi. CBS-Executive CBS-Executive
7.5
Timer pr. dag

5 dage i uge 34 fra 20. - 24. august 2018
Mandag kl. 9.00 - 16.30
Tirsdag kl. 9.00 - 16.30
Onsdag kl. 9.00 - 16.30
Torsdag kl. 9.00 - 16.30
Fredag kl. 9.00 - 16.00

Steder

CBS Campus Dalgas Have, 2000 Frederiksberg

Åben i Google Maps

Kontakt

Kontakt mig

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Hent PDF

For at downloade denne pdf, skal du udfylde dit navn, din e-mail og dit telefonnummer – vi vil kontakte dig inden for et par dage, så vi kan være behjælpelige med at finde det rette forløb til dig. Du accepterer samtidig at modtage informationer og tilbud om vores kurser samt andre inspirerende nyhedsbreve fra CBS Executive.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Tilmelding

Strategi og Forretningsudvikling som Drivkraft for Fornyelse

  • Personlige oplysninger

  • Kontaktinfo

  • Firmaoplysninger

  • Vilkår og betingelser

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Efter tilmelding modtager du bekræftelse og yderligere information på e-mail. Betaling sker vha girokort, der ligeledes udsendes på e-mail.

Kursusfakta

Deltagergebyr, eks. moms.
DKK 23.300
Startdato
20. aug. 2018
Varighed
5 dage
Steder
CBS Campus Dalgas Have, 2000 Frederiksberg
Undervisningssprog
Dansk

Kontakt

Kirsten Ryelund

Programdirektør

Zhenya Avdeeva

Programkoordinator