Startdato 10. aug. 2020
Deltagergebyr, eks. moms. DKK 23.900
Varighed 5 dage
Undervisningssprog Dansk
Kursus & uddannelser

Storytelling som Ledelsesværktøj – Fra Strategi til Virkelighed

Tilmeldingsfristen er overskredet, men du kan stadig tilmelde dig, så længe der er ledige pladser

Den bedste historie vinder

CBS Executive Sommerskole 2020: Opdatering om håndtering af Corona-virus

Kan organisationens strategi bruges til andet end at ligge under den reol, der rokker? Er du den, der skal have strategien vakt til live i din del af organisationen, have de andre med ombord og omsat den til virkelighed? Vi vil forsyne dig med viden og redskaber, der hjælper dig til at kanalisere strategien effektivt ud til dine medarbejdere, engagere dem og skabe fornyelse.

De historier, vi fortæller, påvirker verden omkring os. Den bedste fortæller og den bedste historie vinder. Lær at broadcaste emotionelt, på en måde der skaber mening for dine medarbejdere og giver dem retning.

Kurset blev i 2019 evalueret til 4,71 på en skala, hvor 5 er bedst og svarer til meget tilfredsstillende.

Læs hele teksten Vis mindre

Indhold i forløbet

Virkeliggørelse af strategi kræver effektive historier. Med afsæt i de ledelsesmæssige udfordringer med at virkeliggøre strategien, vil du på kurset lære OM fortælling, og du vil lære AT fortælle.

Du får filosofiske og teoretiske perspektiver på strategiimplementering og fortællinger, ligesom du bliver introduceret til fortælling i ledelsesmæssig praksis. På systematisk vis får du træning i at blive bedre til at mestre fortællingens kunst.

Vi gør læringen virkelighedsnær og kobler dine egne strategiske og ledelsesmæssige intentioner ind i fortællingerne. Du får med andre ord din egen ledelse og din egen organisation med ind i rummet. Det bliver interessant og det bliver sjovt!

Undervisningen er en kombination af indlæg, praktiske øvelser, case-arbejde, dialog og feedback. Vi inddrager deltagernes egne erfaringer og strategiske udfordringer, og i løbet af kursusugen får du inspiration fra Per Helge Sørensen, historiefortæller og komiker, som bl.a. er kendt fra showet ’DJØF med løg(n)’

Download detaljeret beskrivelse af kurset i pdf øverst på denne side.

Læs hele teksten Vis mindre

Det får du

Kurset styrker dig i din strategiske ledelse, fordi du efter kurset går hjem med din strategifortælling, som du kan gøre virksom i din organisation. Det bliver tydeligt, hvad der er kernen i strategien, hvad dine budskaber er, og hvordan du kan vække mening og motivation i organisationen.

Du bliver kort sagt bedre til at tale, til at blive hørt og til at engagere mennesker omkring dig, så strategien kan blive til virkelighed.

Læs hele teksten Vis mindre

Deltagerprofil

Kurset henvender sig først og fremmest til ledere, som på forskellige organisatoriske niveauer har medansvar for at få organisationens strategi til at leve og sætte sig spor.

Er du interesseret i at læse om andre kurser, der kan styrke dit lederskab, har vi her samlet et overblik over vores lederuddannelser og kurser.

Læs hele teksten Vis mindre

Steder

CBS Campus Dalgas Have, 2000 Frederiksberg
Åben i Google Maps
Group

Datoer

Tilmeldingsfrist:
20. maj. 2020
Stadig åben for tilmelding
Tilføj til kalender 2020-05-20 00:00:00 2020-05-20 23:59:59 Europe/Copenhagen Storytelling som Ledelsesværktøj – Fra Strategi til Virkelighed Få viden og redskaber, der hjælper dig til at kanalisere strategien effektivt ud til dine medarbejdere og engagerer dem. Vi vil introducere til fortælling i ledelsesmæssig praksis og sørge for, at du på systematisk vis træner og bliver bedre til at mestre fortællingens kunst. CBS-Executive CBS-Executive
Timer pr. dag: 7.5

5 dage i uge 33 fra 10. - 14. august 2020
Mandag - torsdag kl. 9.00 - 16.30
Fredag kl. 9.00 - 15.30 efterfulgt af en reception

Kontakt mig

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Lyder det som noget for dig?
Book din plads

Download materiale

Tilmelding

Storytelling som Ledelsesværktøj – Fra Strategi til Virkelighed

  • Personlige oplysninger

  • Date Format: DD slash MM slash YYYY
  • Kontaktinfo

  • Firmaoplysninger

  • Vilkår og betingelser

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Efter tilmelding modtager du bekræftelse og yderligere information på e-mail inden for 5 arbejdsdage. Betaling sker vha faktura, der udsendes på e-mail eller via EAN-nummer.

Kursusfakta

Kontakt

Undervisningssprog
Dansk
Startdato
10. aug. 2020
Varighed
5 dage
Steder
CBS Campus Dalgas Have, 2000 Frederiksberg
Deltagergebyr, eks. moms.
DKK 23.900
Programkoordinator Zhenya Avdeeva