Startdato 22. mar. 2018
Deltagergebyr, eks. moms. DKK 42.000
Varighed 5 dage
Undervisningssprog Dansk

Selvindsigt & Handlekraft

Et ledelseseksperimentarium med Ole Fogh Kirkeby & Reinhard Stelter

Find dit personlige ståsted

Løbende tilmelding efter princippet først-til-mølle. Kun få pladser tilbage.

CBS Executive tilbyder et udviklingsforløb med Ole Fogh Kirkeby & Reinhard Stelter for den leder, som har prøvet det meste, som ønsker mere end bare et almindeligt lederkursus, og som derfor stræber efter dybere indsigt i sit eget komplekse handlingsunivers. 

Det unikke formål med kurset er, at den enkelte leder i samspil med de andre deltagere vil komme til at finde sit personlige ståsted, som skaber grundlag og forudsætning for en handlekraft, der styres af klare, værdimæssige grundpositioner, og som vil vise sig at være bæredygtig for ens ledergerning.

Download detaljeret pdf af kurset øverst på denne side

Indhold i forløbet

Selvindsigt og handlekraft er et udviklingsforløb ledet af to meget erfarne professorer og ledelseseksperter. Dette ledelseseksperimentarium er et intenst forløb over 5 kursusdage med maks. 18 deltagere og bygger på en integration af oplæg, partner- og gruppearbejder, plenumdiskussioner samt såvel to gange to individuelle værdi- og handlingsorienterede 1:1-samtaler. Dermed sikres en balance mellem den enkeltes personlige udviklingsmål og udviklingsfællesskabets samspil og gensidig berigelse.

Det får du

Du vil udvikle en refleksiv og retorisk kapacitet, der forøger dit handlerum og din handlefokusering, din refleksionskraft og dit overblik samt din evne til at håndtere komplicerede begivenheder i svært forudsigelige kontekster.

Du vil kunne forøge din finfølelse for betydningen af det, dine medarbejdere siger, vil og formår.

Du vil udvikle din serendipitet (=det at finde det nye og væsentlige uden direkte at søge) og responsibilitet overfor organisationens mulighedsrum i forening med styrkelsen af din beslutningskraft og evne til at gennemføre strategiske beslutninger.

Undervisere

Ole Fogh Kirkeby: Mag. art og Dr.phil., og professor emeritus i Ledelsesfilosofi ved CBS. Han har gennem de sidste femten år udviklet en filosofisk teori om begivenheden som centrum i vort liv. Han har videreudviklet det græske samtalekoncept for ledere, ”protreptikken”, i praksis, og teoretisk i bøgerne bl.a. Protreptik. Filosofisk coaching for ledere (2008), Protreptik – selvindsigt og samtalepraksis (2016)og Ordet er sjælens spejl. Samtaler der befrier (2017). Som direktør for Center for Kunst & Lederskab har han arbejdet med de nye perspektiver på ledelse med inspiration fra kunst. Ole Fogh Kirkeby har skrevet en lang række bøger om ledelse, herunder bestselleren Det nye lederskab fra 2005, og i 2011 udgivet Om velfærd. Det godes politik. www.olefoghkirkeby.dk
Reinhard Stelter: Professor i coachingpsykologi på Københavns Universitet og gæsteprofessor på Copenhagen Business School. Han har en PhD grad i psykologi og er akkred. coachingpsykolog (ISCP). Han har fx gennem seks år været course director på på kurset Kunsten at lede: Coaching, Kierkegaard og Lederskab Copenhagen Summer University. I perioden 2009-15 har han været advisory research council medlem på Institute of Coaching, Harvard University. Siden 2016 har han fungeret som gæsteprofessor på Department of Industrial Psychology and People Management, University of Johannesburg. Han er ophavsmand til begrebet Tredje Generations Coaching® og forfatter af bl.a. Tredje generations coaching (2012) samt Kunsten at dvæle i dialogen (2016). www.rstelter.dk

Deltagerprofil

Ledelseseksperimentariet henvender sig til den erfarne leder 

Datoer

01. feb. 2018
Tilmeldingsfrist
Tilføj til kalender 2018-02-01 00:00:00 2018-02-01 23:59:59 Europe/Copenhagen Selvindsigt & Handlekraft Dette kursus styrker dine kompetencer inden for ledelse gennem kerneforretningen samt strategisk selvledelse. I teori og praksis kommer du til at arbejde med, hvilke ledelsessystemer og værktøjer der understøtter resultatorienteret ledelse. Du får også skærpet forståelse for egen personlig ledelsesstil. CBS-Executive CBS-Executive

Kurset afholdes over 5 dage fordelt på 3 moduler:

Modul 1: 22.-23. marts på Lykkesholm Slot, Ørbæk (Fyn)
Modul 2: 3.-4. maj på Gilleleje Badehotel
Modul 3: 15. juni hos CBS Executive, CBS Campus Porcelænshaven, Frederiksberg

Løbende tilmelding efter princippet først-til-mølle

Steder

Lykkesholm Slot, Ørbæk

Åben i Google Maps

Gilleleje Badehotel

Åben i Google Maps

CBS Executive, CBS Campus Porcelænshaven

Åben i Google Maps

Kontakt

Kontakt mig

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Hent PDF

For at downloade denne pdf, skal du udfylde dit navn, din e-mail og dit telefonnummer – vi vil kontakte dig inden for et par dage, så vi kan være behjælpelige med at finde det rette forløb til dig. Du accepterer samtidig at modtage informationer og tilbud om vores kurser samt andre inspirerende nyhedsbreve fra CBS Executive.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Tilmelding

Selvindsigt & Handlekraft

  • Personlige oplysninger

  • Kontaktinfo

  • Firmaoplysninger

  • Parkering

    Når programlektioner afholdes hos CBS Executive i Porcelænshaven, tilbydes deltagerne parkering i nærliggende parkeringskælder til kr. 80 pr. dag. Parkeringsgebyret bliver faktureret sammen med kursusdeltagelsen.
  • Vilkår og betingelser

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Efter tilmelding modtager du bekræftelse og yderligere information på e-mail. Betaling sker vha girokort, der ligeledes udsendes på e-mail.

Kursusfakta

Deltagergebyr, eks. moms.
DKK 42.000
Startdato
22. mar. 2018
Varighed
5 dage
Steder
Lykkesholm Slot / Gilleleje Badehotel / CBS Executive, CBS Campus Porcelænshaven
Undervisningssprog
Dansk

Kontakt

Peter Stolt

Programdirektør

Pia Maj Hvolby

Programkoordinator