Startdato TBA
Deltagergebyr, eks. moms. DKK 39.500
Varighed 5 dage
Undervisningssprog Dansk

Selvindsigt & handlekraft

Et ledelseseksperimentarium med Ole Fogh Kirkeby & Reinhard Stelter

Find dit personlige ståsted

Skriv dig på en uforpligtende venteliste til dette kursus øverst på denne side og få tilsendt en e-mail, når der er nyt om dato og indhold på kurset for 2018.

CBS Executive tilbyder et udviklingsforløb med Ole Fogh Kirkeby & Reinhard Stelter for den leder, som har prøvet det meste, som ønsker mere end bare et almindeligt lederkursus, og som derfor stræber efter dybere indsigt i sit eget komplekse handlingsunivers. 

Det unikke formål med kurset er, at den enkelte leder i samspil med de andre deltagere vil komme til at finde sit personlige ståsted, som skaber grundlag og forudsætning for en handlekraft, der styres af klare, værdimæssige grundpositioner, og som vil vise sig at være bæredygtig for ens ledergerning.

Indhold i forløbet

Selvindsigt og handlekraft er et udviklingsforløb ledet af to meget erfarne professorer og ledelseseksperter. Dette ledelses-eksperimentarium er et intenst forløb over 5 kursusdage med maks. 18 deltagere og bygger på en integration af oplæg, partner- og gruppearbejder, plenumdiskussioner samt såvel to gange to individuelle værdi- og handlingsorienterede 1:1-samtaler. Dermed sikres en balance mellem den enkeltes personlige udviklingsmål og udviklingsfællesskabets samspil og gensidig berigelse.

Download detaljeret beskrivelse af kurset i PDF øverst på denne side.

Det får du

Du vil udvikle en refleksiv og retorisk kapacitet, der forøger dit handlerum og din handlefokusering, din refleksionskraft og dit overblik samt din evne til at håndtere komplicerede begivenheder i svært forudsigelige kontekster.

Du vil kunne forøge din finfølelse for betydningen af det, dine medarbejdere siger, vil og formår.

Du vil udvikle din serendipitet (=det at finde det nye og væsentlige uden direkte at søge) og responsibilitet overfor organisationens mulighedsrum i forening med styrkelsen af din beslutningskraft og evne til at gennemføre strategiske beslutninger.

Undervisere

Ole Fogh Kirkeby: Mag. art og Dr.phil., og professor emeritus i Ledelsesfilosofi ved CBS. Han har gennem de sidste femten år udviklet en filosofisk teori om begivenheden som centrum i vort liv. Han har videreudviklet det græske samtalekoncept for ledere, ”protreptikken”, i praksis, og teoretisk i bøgerne bl.a. Protreptik. Filosofisk coaching for ledere (2008), Protreptik – selvindsigt og samtalepraksis (2016)og Ordet er sjælens spejl. Samtaler der befrier (2017). Som direktør for Center for Kunst & Lederskab har han arbejdet med de nye perspektiver på ledelse med inspiration fra kunst. Ole Fogh Kirkeby har skrevet en lang række bøger om ledelse, herunder bestselleren Det nye lederskab fra 2005, og i 2011 udgivet Om velfærd. Det godes politik. www.olefoghkirkeby.dk
Reinhard Stelter: Professor i coachingpsykologi på Københavns Universitet og gæsteprofessor på Copenhagen Business School. Han har en PhD grad i psykologi og er akkred. coachingpsykolog (ISCP). Han har fx gennem seks år været course director på på kurset Kunsten at lede: Coaching, Kierkegaard og Lederskab Copenhagen Summer University. I perioden 2009-15 har han været advisory research council medlem på Institute of Coaching, Harvard University. Siden 2016 har han fungeret som gæsteprofessor på Department of Industrial Psychology and People Management, University of Johannesburg. Han er ophavsmand til begrebet Tredje Generations Coaching® og forfatter af bl.a. Tredje generations coaching (2012) samt Kunsten at dvæle i dialogen (2016). www.rstelter.dk

Deltagerprofil

Kurset henvender sig til erfarne ledere og koster 39.500 kr. ekskl. moms.

Datoer

To Be Announced
Tilmeldingsfrist

Kurset afholdes over 5 dage fortelt på 3 moduler i efteråret 2018

Steder

CBS Executive, Porcelænshaven 22, 2000 Frederiksberg

Åben i Google Maps

Kontakt

Kontakt mig

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Hent PDF

For at downloade denne pdf, skal du udfylde dit navn, din e-mail og dit telefonnummer – vi vil kontakte dig inden for et par dage, så vi kan være behjælpelige med at finde det rette forløb til dig. Du accepterer samtidig at modtage informationer og tilbud om vores kurser samt andre inspirerende nyhedsbreve fra CBS Executive.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Venteliste

Selvindsigt & handlekraft

  • Personlige oplysninger

  • Kontakt info

  • Firmaoplysninger

  • Vilkår og betingelser

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Efter tilmelding til vores venteliste vil vi kontakte dig, såfremt der opstår en ledig plads på kurset

Kursusfakta

Deltagergebyr, eks. moms.
DKK 39.500
Startdato
TBA
Varighed
5 dage
Steder
CBS Executive, Porcelænshaven 22, 2000 Frederiksberg
Undervisningssprog
Dansk

Kontakt

Peter Stolt

Programdirektør

Pia Maj Hvolby

Programkoordinator