Startdato 20. aug. 2018
Deltagergebyr, eks. moms. DKK 23.300
Varighed 5 dage
Undervisningssprog Dansk

Retorisk lederskab

Lær at tale med eftertryk, så det sætter aftryk

Succesfulde ledertaler er et håndværk

Gennem retorikkens begreber og virkemidler får du indsigt i, hvordan du kan styrke dig selv og dine relationer med ledertalen.
Du lærer at analysere talesituationen, tage rummet, fokusere og formulere dine budskaber, så de sætter retning. Du taler med eftertryk, så det sætter aftryk.

Kurset har fokus på den enkelte deltager, så du får individuel feedback på dine argumenter, vinkler, disposition, sprog og fremførsel. Få en forsmag på kurset på vores endags-Masterclass i Retorisk Lederskab

Bemærk, at kurset sidste år blev evalueret af deltagerne til 4,89 på en 5-trinsskala.

Indhold i forløbet

Dette kursus tager afsæt i ledelsesretorikken og afdækker forholdet mellem lederskab og talekunst. Ledertalens funktioner udfoldes teoretisk, sideløbende med, at ledertalens virkemidler udføres i praksis.

Gennem retorikkens begreber og praktiske greb får lederen dermed både indsigt i ledertalens muligheder i netop sin organisation og bliver helt konkret og fysisk i stand til at tage rummet med sin tale.

Kurset vil have et gennemgående fokus på den enkelte deltager, der får individuel feedback på alt fra sin brug af argumenter, vinkler og eksempler til sin disposition, sprog og fremførsel.

Download detaljeret beskrivelse af kurset i pdf øverst på denne side.

Det får du

Dette kursus giver dig indblik i forholdet mellem retorik og ledelse og værktøjer til at analysere en situation – både i forhold til ledelse og ledertaler.

Du opnår fortrolighed med de retoriske begreber – i teori og praksis samt indblik i den moderne ledertales anatomi og funktioner.

Dine kompetencer i at planlægge og fremføre overbevisende ledertaler bliver styrket og får kompetencer til at give feedback på andres taler.

Undervisere

Christina Pontoppidan: Ekstern lektor, Københavns Universitet, forfatter og ejer af firmaet Ren Retorik. Hun er optaget af, hvordan den moderne leder kan bruge indsigter fra den klassiske retorik til at styrke sit retoriske lederskab og styre organisationens samlede retoriske stemme. Hun laver analyser af organisationers retorik og rådgiver ledere om, hvordan de kan vinkle strategisk, undgå ledelses-buzz og udfordre genrernes rammer.
Heidi Jønch-Clausen: Ph.d., adjunkt, Center for Journalistik, Syddansk Universitet
Jonas Gabrielsen: Ph.d. fra CBS og i dag lektor i retorik på RUC. Han forsker og underviser i ledelsesretorik og har publiceret en lang række artikler om forholdet mellem ledelse, organisation og retorik. Han udgav i 2010 bogen Talens magt (Hans Reitzel forlag), der er oversat til flere sprog, og 2014 bogen: Ledere, der taler – taler, der leder (Frydenlund Academic), der sætter fokus på den moderne ledertale. Han er en flittigt benyttet foredragsholder og underviser løbende udøvende ledere. Han modtog i 2010 CBS’s årlige undervisningspris.

Deltagerprofil

Dette kursus henvender sig til alle private og offentlige ledere og projektledere, der interesserer sig for forholdet mellem kommunikation og ledelse, og som ønsker at blive bedre til at mestre de praktiske retoriske færdigheder, som lederrollen kræver.

Datoer

18. maj. 2018
Tilmeldingsfrist
Tilføj til kalender 2018-05-18 00:00:00 2018-05-18 23:59:59 Europe/Copenhagen Retorisk Lederskab Gennem retorikkens begreber og virkemidler får du indsigt i, hvordan du kan styrke dig selv og dine relationer med ledertalen. Du lærer at analysere talesituationen, tage rummet, fokusere og formulere dine budskaber, så de sætter retning. Du taler med eftertryk, så det sætter aftryk. Kurset har fokus på den enkelte deltager, så du får individuel feedback på dine argumenter, vinkler, disposition, sprog og fremførsel. CBS-Executive CBS-Executive
7.5
Timer pr. dag

5 dage i uge 34 fra 20. - 24. august 2018
Mandag kl. 9.00 - 16.30
Tirsdag kl. 9.00 - 16.30
Onsdag kl. 9.00 - 16.30
Torsdag kl. 9.00 - 16.30
Fredag kl. 9.00 - 16.00

Steder

CBS Campus Dalgas Have, 2000 Frederiksberg

Åben i Google Maps

Kontakt

Kontakt mig

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Hent PDF

For at downloade denne pdf, skal du udfylde dit navn, din e-mail og dit telefonnummer – vi vil kontakte dig inden for et par dage, så vi kan være behjælpelige med at finde det rette forløb til dig. Du accepterer samtidig at modtage informationer og tilbud om vores kurser samt andre inspirerende nyhedsbreve fra CBS Executive.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Tilmelding

Retorisk Lederskab

  • Personlige oplysninger

  • Kontaktinfo

  • Firmaoplysninger

  • Vilkår og betingelser

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Efter tilmelding modtager du bekræftelse og yderligere information på e-mail. Betaling sker vha girokort, der ligeledes udsendes på e-mail.

Kursusfakta

Deltagergebyr, eks. moms.
DKK 23.300
Startdato
20. aug. 2018
Varighed
5 dage
Steder
CBS Campus Dalgas Have, 2000 Frederiksberg
Undervisningssprog
Dansk

Kontakt

Kirsten Ryelund

Programdirektør

Zhenya Avdeeva

Programkoordinator