Startdato 20. aug. 2018
Deltagergebyr, eks. moms. DKK 23.300
Varighed 5 dage
Undervisningssprog Dansk
Kursus & uddannelser

Retorisk lederskab

Holdet er fuldtegnet

Lær at tale med eftertryk, så det sætter aftryk

Retorisk Lederskab

Succesfulde ledertaler er et håndværk

Dette kursus er fuldtegnet. Tilmeld dig vores venteliste øverst på denne side, og vi vil kontakte dig, såfremt der bliver en ledig plads på kurset.

Gennem retorikkens begreber og virkemidler får du indsigt i, hvordan du kan styrke dig selv og dine relationer med ledertalen.
Du lærer at analysere talesituationen, tage rummet, fokusere og formulere dine budskaber, så de sætter retning. Du taler med eftertryk, så det sætter aftryk.

Kurset har fokus på den enkelte deltager, så du får individuel feedback på dine argumenter, vinkler, disposition, sprog og fremførsel. Få en forsmag på kurset på vores endags-Masterclass i Retorisk Lederskab

Bemærk, at kurset sidste år blev evalueret af deltagerne til 4,89 på en 5-trinsskala.

Læs hele teksten Vis mindre

Indhold i forløbet

Dette kursus tager afsæt i ledelsesretorikken og afdækker forholdet mellem lederskab og talekunst. Ledertalens funktioner udfoldes teoretisk, sideløbende med, at ledertalens virkemidler udføres i praksis.

Gennem retorikkens begreber og praktiske greb får lederen dermed både indsigt i ledertalens muligheder i netop sin organisation og bliver helt konkret og fysisk i stand til at tage rummet med sin tale.

Kurset vil have et gennemgående fokus på den enkelte deltager, der får individuel feedback på alt fra sin brug af argumenter, vinkler og eksempler til sin disposition, sprog og fremførsel.

Download detaljeret beskrivelse af kurset i pdf øverst på denne side.

Læs hele teksten Vis mindre

Det får du

Dette kursus giver dig indblik i forholdet mellem retorik og ledelse og værktøjer til at analysere en situation – både i forhold til ledelse og ledertaler.

Du opnår fortrolighed med de retoriske begreber – i teori og praksis samt indblik i den moderne ledertales anatomi og funktioner.

Dine kompetencer i at planlægge og fremføre overbevisende ledertaler bliver styrket og får kompetencer til at give feedback på andres taler.

Læs hele teksten Vis mindre

Deltagerprofil

Dette kursus henvender sig til alle private og offentlige ledere og projektledere, der interesserer sig for forholdet mellem kommunikation og ledelse, og som ønsker at blive bedre til at mestre de praktiske retoriske færdigheder, som lederrollen kræver.
Læs hele teksten Vis mindre

Steder

CBS Campus Dalgas Have, 2000 Frederiksberg
Åben i Google Maps
Group

Datoer

Tilmeldingsfrist:
18. maj. 2018
Stadig åben for tilmelding
Tilføj til kalender 2018-05-18 00:00:00 2018-05-18 23:59:59 Europe/Copenhagen Retorisk Lederskab Gennem retorikkens begreber og virkemidler får du indsigt i, hvordan du kan styrke dig selv og dine relationer med ledertalen. Du lærer at analysere talesituationen, tage rummet, fokusere og formulere dine budskaber, så de sætter retning. Du taler med eftertryk, så det sætter aftryk. Kurset har fokus på den enkelte deltager, så du får individuel feedback på dine argumenter, vinkler, disposition, sprog og fremførsel. CBS-Executive CBS-Executive
Timer pr. dag: 7.5

5 dage i uge 34 fra 20. - 24. august 2018
Mandag kl. 9.00 - 16.30
Tirsdag kl. 9.00 - 16.30
Onsdag kl. 9.00 - 16.30
Torsdag kl. 9.00 - 16.30
Fredag kl. 9.00 - 16.00

Kontakt mig

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Lyder det som noget for dig?
Interesseret

Hent PDF

For at downloade denne pdf, skal du udfylde dit navn, din e-mail og dit telefonnummer – vi vil kontakte dig inden for et par dage, så vi kan være behjælpelige med at finde det rette forløb til dig. Du accepterer samtidig at modtage informationer og tilbud om vores kurser samt andre inspirerende nyhedsbreve fra CBS Executive.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Interesseret

Retorisk Lederskab

  • Personlige oplysninger

  • Kontakt info

  • Firmaoplysninger

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Vi kontakter dig, så snart der er flere informationer.

Kursusfakta

Kontakt

Undervisningssprog
Dansk
Startdato
20. aug. 2018
Varighed
5 dage
Steder
CBS Campus Dalgas Have, 2000 Frederiksberg
Deltagergebyr, eks. moms.
DKK 23.300
Billede af Kirsten Ryelund, CBS Executive, Porcelænshaven 22, Frederiksberg
Billede af Zhenya Avdeeva, CBS Executive, Porcelænshaven 22, Frederiksberg