Startdato 25. jan. 2021
Deltagergebyr, eks. moms. DKK 15.900
Varighed 3 dage
Undervisningssprog Dansk
Kursus & uddannelser

Strategisk Regnskabsforståelse - Vinter 2021

Intensivt 3-dages kursus
Tidl. FINANCE & ACCOUNTING - Nu Strategisk Regnskabsforståelse

Regnskabsforståelse som vigtig informationskilde

Dette intensive 3-dages kursus henvender sig til alle, der ønsker at styrke deres regnskabsmæssige kunnen. Du vil opnå øget indsigt i måling og tolkning af finansielle nøgletal, der er centrale for en virksomheds værdiskabelse, samt grundlæggende viden om budgettering og værdimåling.

Kurset blev i 2020 evalueret til 4,71 på en skala fra 1-5, hvor 5 er bedst og svarer til meget tilfredsstillende.

Hvis du er interesseret at opgradere din faglighed på korte, intensive kurser, kan du også se nærme på kurserne Forandringsledelse: Gentænk Vaner og RutinerDe Ustyrlige Kunder i en Digital Tidsalder samt Konfliktløsning i Praksis

Læs hele teksten Vis mindre

Indhold

Kurset giver dig en grundlæggende viden om regnskabsforståelse, budgettering og  økonomistyring, herunder:

 • Hvordan regnskabet kan bidrage til den økonomiske beslutningsproces
 • Sondring mellem henholdsvis det interne og eksterne regnskab
 • Sådan læses et regnskab: Regnskabets indhold og opbygning
 • Gennemgang og beregning af centrale nøgletal
 • Nøgletalsanalyser – sammenhænge og informationer

Download detaljeret beskrivelse af kurset i pdf øverst på denne side. Bemærk, at beskrivelsen vedrører vinterkurset i 2020.

Læs hele teksten Vis mindre

Udbytte

Kurset gør dig i stand til efterfølgende at læse og forstå et regnskab som en helhed og samtidig forstå og analysere årsrapportens enkeltdele. Det forventes, at du kan få større indflydelse på den økonomiske beslutningsproces ud fra viden om budgettets opbygning og variable. Du får den nødvendige viden til at forstå sammenhængene og de informationer, man kan trække ud gennem nøgletalsanalyser og opstille KPI'er for dit eget forretningsområde på baggrund af analysen. 

Du får træning i at beregne centrale nøgletalsanalyser og rentabilitetsanalyser selv. Viden og kompetencer til at kunne definere og tolke på centrale finansielle rentabilitetsmål og føre en dialog med fagfolk på området.

Læs hele teksten Vis mindre

Deltagerprofil

Deltagere kan fx være direktører og ledere i alle funktioner i en organisation (marketing, HR, salg, logistik osv.), bestyrelsesmedlemmer, konsulenter m.fl. Du vil også have stor gavn af at deltage, hvis du som ansat i den finansielle sektor eller i økonomifunktioner har brug for et brush-up-kursus i regnskab og økonomistyring - især hvis det er et stykke tid siden, du sidst har arbejdet med regnskaber. Har du begrænset kommerciel erfaring, er det en forudsætning for din deltagelse, at du sætter god tid af til forberedelsen forud for kurset. Det er desuden en fordel, hvis du har kendskab til formler og excel.

Læs hele teksten Vis mindre

Steder

CBS Executive Fonden
Åben i Google Maps
Group

Datoer

Tilmeldingsfrist:
11. dec. 2020
Tilføj til kalender 2020-12-11 00:00:00 2020-12-11 23:59:59 Europe/Copenhagen Strategisk Regnskabsforståelse - Vinter 2021 Dette 3 dages kursus retter sig mod alle, der ønsker at styrke deres regnskabsmæssige kunnen. Du vil opnå øget indsigt i måling og tolkning af finansielle nøgletal, der er centrale for en virksomheds værdiskabelse, samt grundlæggende viden om budgettering og værdimåling. CBS-Executive CBS-Executive
Timer pr. dag: 7.5

2021-datoer
D. 25.-27. januar kl. 9:00 - 16:15

Kontakt mig

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Lyder det som noget for dig?
Book din plads

Download materiale

Tilmelding

Strategisk Regnskabsforståelse - Vinter 2021

 • Personlige oplysninger

 • Date Format: DD slash MM slash YYYY
 • Kontaktinfo

 • Firmaoplysninger

 • Parkering

  Når programlektioner afholdes hos CBS Executive i Porcelænshaven, tilbydes deltagerne parkering i nærliggende parkeringskælder til kr. 80 pr. dag. Parkeringsgebyret bliver faktureret sammen med kursusdeltagelsen.
 • Vilkår og betingelser

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Efter tilmelding modtager du bekræftelse og yderligere information på e-mail inden for 3-5 arbejdsdage. Betaling sker vha faktura, der udsendes på e-mail eller via EAN-nummer.

Kursusfakta

Kontakt

Undervisningssprog
Dansk
Startdato
25. jan. 2021
Varighed
3 dage
Steder
CBS Executive Fonden
Deltagergebyr, eks. moms.
DKK 15.900
Billede på vej
Billede på vej