Startdato 19. aug. 2019
Deltagergebyr, eks. moms. DKK 23.900
Varighed 5 dage
Undervisningssprog Dansk
Kursus & uddannelser

Perspektiver på forandringsledelse

Forstå betingelserne og udvid dit handlerum

PERSPEKTIVER PÅ FORANDRINGSLEDELSE

Ledelsesmæssigt arbejde med forandring

Du bliver guidet igennem grundlæggende teorier og modeller, der giver dig et bredere og mere nuanceret repertoire til at analysere, forstå og påvirke organisatoriske udviklingsprocesser. Vi vil se på, hvorledes innovation og fornyelse lader sig fortolke i de meget forskelligartede paradigmer, der introduceres på kurset. Fx kan fusionsprocesser betragtes ud fra meget forskellige perspektiver og skabe rammer for meget forskellige strategier for forandringsledelse.

Du får redskaber til, hvordan du som forandringsleder kan udvide dit handlerum til at opnå de bedst mulige resultater, herunder værktøjer til at håndtere de udfordringer og konflikter, der opstår.

Kurset blev i 2018 evalueret til 4,69 på en skala, hvor 5 er bedst og svarer til meget tilfredsstillende.

Læs hele teksten Vis mindre

Indhold i forløbet

Kurset tager udgangspunkt i fire forskellige teoretiske perspektiver: Kultur- og identitetsteori, systemteori, institutionel teori og social konstruktion. Et skift i perspektiv får konsekvenser for den måde, hvorpå vi opfatter organisation, ledelse og forandring. Hvert teoretisk perspektiv introduceres, anvendes på en case og i en fælles analyse finder vi frem til stærke og svage sider ved det pågældende perspektiv. På femtedagen samles iagttagelser på tværs af de fire perspektiver i en samlet forestilling om væsentlige perspektiver og værktøjer til forandringsledelse. 

Det er et praksisnært kursus med plenumdiskussioner og gruppearbejder, der skaber forbindelse mellem teori og virkelighed, læring fra best practice og en teoretisk/forskningsmæssig brugbar værktøjskasse.

Download kursusbeskrivelse i pdf øverst på denne side.

Læs hele teksten Vis mindre
One-Minute Masterclass: Ledelse

Det får du

Kurset øger dine kompetencer til at analysere organisatoriske forudsætninger for eksekvering af forandringer og foretage kritisk anvendelse af eksisterende værktøjer i planlægningen af konkrete forandringsprocesser. Du lærer at se din egen rolle som ”forandringsleder” i organisatorisk kontekst og får et bredere grundlag for at kunne tilrettelægge komplicerede forandringsprocesser i din egen organisation.

Du vil opleve to særdeles kompetente og rutinerede undervisere, og i løbet af ugen vil I få besøg af 1-2 erfarne eksterne oplægsholdere, der deler ud af deres personlige erfaringer. Derudover vil du vil blive inspireret af diskussionerne og case-arbejdet sammen med dine med-kursister.

På dette kursus vil du i høj grad blive involveret i et meget engagerende, forpligtende og læringsmættet kursusforløb. 

Læs hele teksten Vis mindre

Deltagerprofil

Kurset er relevant for dig, hvis du arbejder i det offentlige eller private som leder, konsulent eller medarbejder og ønsker at få et bredere og mere nuanceret repertoire til at analysere, forstå og påvirke organisatoriske udviklingsprocesser.

Læs hele teksten Vis mindre

Steder

CBS Campus Dalgas Have, 2000 Frederiksberg
Åben i Google Maps
Group

Datoer

Tilmeldingsfrist:
20. maj. 2019
Tilføj til kalender 2019-05-20 00:00:00 2019-05-20 23:59:59 Europe/Copenhagen Perspektiver på Forandringsledelse Du bliver guidet igennem grundlæggende teorier og modeller, der giver dig et bredere og mere nuanceret repertoire til at analysere, forstå og påvirke organisatoriske udviklingsprocesser. Du får en række redskaber til, hvordan du som forandringsleder kan udvide dit handlerum til at opnå de bedst mulige resultater, herunder konkrete værktøjer til at håndtere de udfordringer og konflikter, der opstår. CBS-Executive CBS-Executive
Timer pr. dag: 7.5

5 dage i uge 34 fra 19. - 23. august 2019

Mandag - torsdag kl. 9.00 - 16.30
Fredag kl. 9.00 - 15.00

Kontakt mig

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Lyder det som noget for dig?
Book din plads

Hent PDF

For at downloade denne pdf, skal du udfylde dit navn, din e-mail og dit telefonnummer – vi vil kontakte dig inden for et par dage, så vi kan være behjælpelige med at finde det rette forløb til dig. Du accepterer samtidig at modtage informationer og tilbud om vores kurser samt andre inspirerende nyhedsbreve fra CBS Executive.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Tilmelding

Perspektiver på Forandringsledelse

  • Personlige oplysninger

  • Kontaktinfo

  • Firmaoplysninger

  • Vilkår og betingelser

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Efter tilmelding modtager du bekræftelse og yderligere information på e-mail inden for 3-5 arbejdsdage. Betaling sker vha faktura, der udsendes på e-mail eller via EAN-nummer.

Kursusfakta

Kontakt

Undervisningssprog
Dansk
Startdato
19. aug. 2019
Varighed
5 dage
Steder
CBS Campus Dalgas Have, 2000 Frederiksberg
Deltagergebyr, eks. moms.
DKK 23.900
Billede af Kirsten Ryelund, CBS Executive, Porcelænshaven 22, Frederiksberg
Billede af Lisa Carbuhn Jensen, CBS Executive, Porcelænshaven 22, Frederiksberg