Startdato TBA
Deltagergebyr, eks. moms. TBA
Varighed 5 dage
Undervisningssprog Dansk
Kursus & uddannelser

Økonomisk Styring og Strategisk Udvikling

Styrk dine kompetencer i økonomisk ledelse

Træf strategiske beslutninger ud fra et økonomisk grundlag

Skriv dig på interesselisten øverst på denne side, og vi vil kontakte dig, når vi har dato og indhold for 2021-kurset klar.

Ønsker du at styrke dine kompetencer, så du kan omsætte økonomiske analyser til værdiskabende strategiske handlingsforslag?

Har du behov for at skærpe din finansielle forståelse, så du kan sandsynliggøre, hvordan nye tiltag bidrager til vækst, lønsomhed og værdiskabelse for virksomheden på kort og langt sigt?

Dette kursus giver dig indsigt i, hvordan økonomistyringens ledelsesværktøjer anvendes til strategisk beslutningsstøtte og planlægning.

”Super kursus, gode rammer, alt virker. Ekstremt kompetente undervisere.” Martin Færgemann, Selvstændig, tidligere deltager

 

Læs hele teksten Vis mindre

Indhold i forløbet

Du får træning i at anvende relevante økonomiske ledelsesværktøjer gennem virksomhedseksempler, cases og egen praksis - værktøjer som kan sættes i spil i egen virksomhed umiddelbart efter kurset.

Kurset giver indsigt i strategisk økonomistyring, beslutningsstøtte, planlægning og performancemåling. Du lærer at identificere værdiskabende strategiske tiltag samt at udarbejde business cases og scenariebaserede konsekvensanalyser. De økonomiske grundprincipper omkring lønsomhedsmåling og finansiel værdiskabelse bliver sat i en strategisk ramme. Download pdf øverst på siden for detaljeret beskrivelse af kursusindhold.

Undervisningen leveres af særdeles kompetente undervisere, der gennemgående får feedback helt i top på såvel faglighed som på deres evner til at formidle og skabe dialog. Læringen er baseret på aktivt engagement med de øvrige deltagere.

Download deltaljeret beskrivelse af kurset i pdf øverst på siden. Bemærk, at indholdet vedrører 2020-kurset.

 

 

 

Læs hele teksten Vis mindre

Det får du

Efter deltagelse i kurset er du i stand til at forstå virksomheders og organisationers forretningsgrundlag i en økonomisk kontekst. Du ved hvilke økonomistyrings- og ledelsesværktøjer, der hensigtsmæssigt kan bringes i anvendelse, kan skabe øget transparens omkring indtjeningen på forskellige forretningsområder/segmenter, og kan konvertere strategiske tiltag til taktiske handlingsplaner og budgetter.

Du har lært at identificere mulighederne for tilpasning af omkostninger og kapacitetsgrundlag til aktivitetsændringer i markedet, og kan vælge relevante værktøjer tilpasset virksomhedens karakteristika og styringsambitioner.

 

Læs hele teksten Vis mindre

Deltagerprofil

Kurset henvender sig først og fremmest til to primære målgrupper:

  • Controllere der ønsker bedre indblik i, hvordan deres finansielle kompetencer kan sættes i spil i forbindelse med virksomhedens strategiske beslutninger
  • Forretningsudviklere og interne konsulenter der ønsker at opgradere deres økonomiforståelse.

Kurset er desuden relevant for ledere på alle niveauer, eksterne konsulenter samt bestyrelsesmedlemmer, der ønsker at skærpe deres forståelse for, hvordan de økonomiske konsekvenser af strategiske beslutninger bedst vurderes.

Læs hele teksten Vis mindre

Steder

CBS Campus Dalgas Have, 2000 Frederiksberg
Åben i Google Maps
Group

Datoer

Tilmeldingsfrist:
To Be Announced
Timer pr. dag: 7.5

5 dage i august 2021 - datoer meldes ud ultimo 2020.
Mandag - torsdag kl. 9.00 - 16.30
Fredag kl. 9.00 - 15.30

Kontakt mig

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Lyder det som noget for dig?
Interesseret

Download materiale

Interesseret

Økonomisk Styring og Strategisk Udvikling

  • Personlige oplysninger

  • Date Format: DD slash MM slash YYYY
  • Kontakt info

  • Firmaoplysninger

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Vi kontakter dig, så snart der er flere informationer.

Kursusfakta

Kontakt

Undervisningssprog
Dansk
Startdato
TBA
Varighed
5 dage
Steder
CBS Campus Dalgas Have, 2000 Frederiksberg
Deltagergebyr, eks. moms.
TBA