Startdato 28. feb. 2019
Deltagergebyr, eks. moms. DKK 3.900
Varighed 1 dag
Undervisningssprog Dansk
Kursus & uddannelser

Masterclass i Retorisk Lederskab

Styrk din mundtlige og skriftlige retorik

Lær at bruge retoriske greb

Som leder er du et kommunikerende menneske. Du kommunikerer på skrift, du holder mundtlige præsentationer, og du holder taler og i mange forskellige situationer og sammenhænge. Men gør du det med et klart formål? Er du bevidst om, hvornår du skal informere, hvornår du skal engagere, og hvornår du skal overbevise? Ved du hvilke retoriske greb, du skal bruge til at forløse hvilket formål? Og forstår du de muligheder og begrænsninger, der knytter sig til talen og teksten som genre?

Se også det 5-dages kursus i Retorisk Lederskab, som er en del af CBS Executive Sommerskole.

Læs hele teksten Vis mindre

Indhold i forløbet

På denne endags-Masterclass får du stillet en diagnose af din mundtlige og skriftlige retorik. Du vil i mindre grupper blive guidet gennem en talemasterclass og en tekstmasterclass og få individuel retorisk feedback af underviserne.

For at kunne stille en så præcis diagnose som muligt på dagen, skal du i god tid før kurset sende et talemanus eller en præsentation og en tekst til underviserne.

Undervisningen baserer sig på plenumoplæg og -dialog samt feedback i mindre grupper.

Du kan downloade en detaljeret beskrivelse af denne masterclass i pdf øverst på denne side.

Læs hele teksten Vis mindre

Det får du

I tekstmasterclassen får du et systematisk 360 graders eftersyn af en konkret tekst. Trin for trin vil du få feedback på tekstens fokus, afsnit, sætninger og ordvalg.

I talemasterclassen får du mulighed for at afprøve en tale eller præsentation. Du får konstruktiv feedback på talen fra medkursister og underviser, og vi diskuterer talens og præsentationens muligheder og udfordringer i forhold til den specifikke ledelseskontekst, den indgår i.

Når dagen er omme har du været på to gange og har fået stillet to diagnoser – en af din skriftlige retorik og en af din mundtlige. De to masterclasses vil give dig et klart billede af dine mundtlige og skriftlige styrker, og hvor dit udviklingspotentiale ligger.

 

Læs hele teksten Vis mindre

Deltagerprofil

Masterclassen henvender sig til private og offentlige ledere, projektledere eller tilsvarende, der ønsker sig et klart billede af sine mundtlige og skriftlige kompetencer. Dagen kan også bruges som en forsmag på det 5-dages sommerskolekursus Retorisk Lederskab.

Masterclassen henvender sig ligeledes til tidligere deltagere på Retorisk Lederskab, som på denne dag kan få vedligeholdt eller bygget oven på sine retoriske kompetencer.

Læs hele teksten Vis mindre

Steder

CBS Executive, Porcelænshaven 22, 2000 Frederiksberg
Åben i Google Maps
Group

Datoer

Tilmeldingsfrist:
01. feb. 2019
Tilføj til kalender 2019-02-01 00:00:00 2019-02-01 23:59:59 Europe/Copenhagen Masterclass i Retorisk Lederskab På denne endags-Masterclass får du en diagnose af din mundtlige og skriftlige retorik. Ved dagens afslutning har du et klart billede af dine styrker og dit udviklingspotentiale. CBS-Executive CBS-Executive
Timer pr. dag: 7.5

Torsdag den 28. februar 2019 kl. 9:00 – 16.30.

Kontakt mig

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Lyder det som noget for dig?
Book din plads

Hent PDF

For at downloade denne pdf, skal du udfylde dit navn, din e-mail og dit telefonnummer – vi vil kontakte dig inden for et par dage, så vi kan være behjælpelige med at finde det rette forløb til dig. Du accepterer samtidig at modtage informationer og tilbud om vores kurser samt andre inspirerende nyhedsbreve fra CBS Executive.
 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Tilmelding

Masterclass i Retorisk Lederskab

 • Personlige oplysninger

 • Kontaktinfo

 • Firmaoplysninger

 • Betaling

  Vi tager imod følgende betalingsmetoder: Dankort, VISA & Mastercard. Bemærk, at prisen tillægges moms i betalingsvinduet for kreditkortbetalingen.
 • Pris: 3.900,00 kr.
 • Parkering

  Når programlektioner afholdes hos CBS Executive i Porcelænshaven, tilbydes deltagerne parkering i nærliggende parkeringskælder til kr. 80 pr. dag. Parkeringsgebyret bliver faktureret sammen med kursusdeltagelsen.
 • Vilkår og betingelser

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Efter tilmelding modtager du bekræftelse og yderligere information på e-mail inden for 3-5 arbejdsdage.
Betalingslogoer

Kursusfakta

Kontakt

Undervisningssprog
Dansk
Startdato
28. feb. 2019
Varighed
1 dag
Steder
CBS Executive, Porcelænshaven 22, 2000 Frederiksberg
Deltagergebyr, eks. moms.
DKK 3.900
Billede af Kirsten Ryelund, CBS Executive, Porcelænshaven 22, Frederiksberg
Billede af Zhenya Avdeeva, CBS Executive, Porcelænshaven 22, Frederiksberg