Startdato 03. okt. 2019
Deltagergebyr, eks. moms. DKK 24.900
Varighed 3 dage
Undervisningssprog Dansk
Kursus & uddannelser

International Executive Programme

- London

Faglig studietur til magtens centrum

Brexit er uden tvivl den største administrative og politiske udfordring i Storbritannien i mange årtier. Forandringerne vi er vidne til, er skelsættende.

Danske topledere fra både den private, offentlige og civile sektor får nu en eksklusiv mulighed for at møde nogle af de politiske deltagere i dramaet, men også britiske embedsmænd, der arbejder med at analysere, tilrettelægge og implementere Brexit. I London møder vi også repræsentanter fra tænketanke og regionale organisationer. Alle vil give et indblik i en unik proces, som vil få store konsekvenser for Danmark – politisk og forvaltningsmæssigt, men også for eksportvirksomheder, interesseorganisationer og lobbyister.

 

Læs hele teksten Vis mindre

Indhold i forløbet

 • Hvordan er forhandlingerne om Brexit tilrettelagt og gennemført i Storbritannien?
 • Hvor langt i Brexit-processen er vi i efteråret 2019?
 • Hvordan defineres og afvejes de interesser, der skal varetages?
 • Hvordan vil Brexit påvirke det politiske og administrative system i UK – både centralt, mellem England, Skotland og Nordirland, men også lokalt?
 • Hvilke økonomiske og politiske udfordringer rejser Brexit for Danmark?
 • Hvordan vil Brexit påvirke det daglige arbejde for danske interesser i Danmark i UK og i EU?

På studieturen vil der være indlagt daglige de-briefings baseret på de faglige indlæg og relateret til danske forhold med vægt på udfordringerne for Danmark i EU og i Storbritannien. Vores undervisningsteam har arrangeret møder med beslutningstagere og organisationsfolk, som under normale omstændigheder er svært tilgængelige for offentligheden. De vil også kunne perspektivere udviklingen i historisk sammenhæng. På programmet vil du møde beslutningstagere fra:

 • De centrale ministerier (The Cabinet Office og Department for Exiting the EU)
 • Politikere fra Under- og Overhuset
 • Tænketanken Institute for Government
 • Det danske Udenrigsministerium
 • Den Danske Ambassade i London
 • Et par regionale repræsentanter
Læs hele teksten Vis mindre

Det får du

Konceptet er bygget op som USA-programmet med faglige oplæg og besøg hos udvalgte personligheder og organisationer samt en række de-briefings og diskussioner på dansk ved professor emeritus Ove K. Pedersen fra CBS, samt tidl. MEP Karin Riis-Jørgensen og tidl. Direktør (for eksport og handel) i Udenrigsministeriet og ambassadør i Storbritannien Birger Riis-Jørgensen. Dette stærke undervisningsteam sikrer adgang til indsigtsfulde beslutningstagere i London og har en dyb faglig viden omkring europæiske forhold og mulige fremtids-scenarier.

Målgruppen er ledere der ønsker dybere indsigt i, hvorledes udviklingen i EU og Storbritannien vil påvirke deres egen organisation eller virksomhed. Programmet er relevante for private virksomheder og interesseorganisationer, for offentlige organisationer i stat, regioner og kommuner samt for civile organisationer, der har en klar strategisk interesse i at forstå de dybere mekanismer i udviklingen i EU og Storbritannien, samt hvilke konsekvenser det har for danske interesser. Vi kan med programmet tilbyde viden og perspektiv som løfter din viden fra almen viden til en dybere forståelse for mekanismerne bag disse udviklinger.

Læs hele teksten Vis mindre

Deltagerprofil

Relevant for personer i private virksomheder og interesseorganisationer, for offentlige organisationer i stat, regioner og kommuner samt for civile organisationer, der har en klar strategisk interesse i at forstå de dybere mekanismer i udviklingen i EU, samt hvilke konsekvenser det har for danske interesser.

Læs hele teksten Vis mindre

Steder

CBS Executive, Porcelænshaven 22, 2000 Frederiksberg.
Åben i Google Maps
Group Created with Sketch.

Datoer

Tilmeldingsfrist:
08. aug. 2019
Tilføj til kalender 2019-08-08 00:00:00 2019-08-08 23:59:59 Europe/Copenhagen International Executive Programme - London Tag med på studietur til London, hvor vi følger op på konsekvenserne ved Brexit og mødes med de embedsmænd, der i Storbritannien har fået til opgave at håndtere konsekvenserne ved Brexit. Vi møder centrale politikere og ledende embedsmænd, men også repræsentanter fra tænketanke og relevante organisationer. Alle vil give et unikt indblik i en unik proces, som vil få store konsekvenser for Danmark – politisk og forvaltningsmæssigt, men også for eksportvirksomheder, interesseorganisationer og lobbyister. CBS-Executive CBS-Executive
Timer pr. dag: 9

Opstartsmodul: 3. oktober 2019 - kl. 13.00 - 17.00 (KBH)
Studietur: start d. 22. oktober 2019 kl. 15.00 og slut d. 24. oktober 2019 kl. 12.00 (London)

Prisen dækker opstartsmodul i København (½ dag), faglige indlæg, organisationsbesøg og debrief-møder i London (2 dage), 2 hotelovernatninger inkl. morgenmad, 2 frokoster og 2 middage samt lokal transport. Beløb dækker ikke flybillet t/r DK - London.

Kontakt mig

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Lyder det som noget for dig?
Book din plads

Download materiale

For at downloade denne pdf, skal du udfylde dit navn, din e-mail og dit telefonnummer – vi vil kontakte dig inden for et par dage, så vi kan være behjælpelige med at finde det rette forløb til dig. Du accepterer samtidig at modtage informationer og tilbud om vores kurser samt andre inspirerende nyhedsbreve fra CBS Executive.

Trin 1 af 2

50%

Tilmelding

International Executive Programme - London

 • Personlige oplysninger

 • Kontaktinfo

 • Firmaoplysninger

 • Parkering

  Når programlektioner afholdes hos CBS Executive i Porcelænshaven, tilbydes deltagerne parkering i nærliggende parkeringskælder til kr. 80 pr. dag. Parkeringsgebyret bliver faktureret sammen med kursusdeltagelsen.
 • Vilkår og betingelser

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Efter tilmelding modtager du bekræftelse og yderligere information på e-mail inden for 3-5 arbejdsdage. Betaling sker vha faktura, der udsendes på e-mail eller via EAN-nummer.

Kursusfakta

Kontakt

Undervisningssprog
Dansk
Startdato
03. okt. 2019
Varighed
3 dage
Steder
CBS Executive, Porcelænshaven 22, 2000 Frederiksberg. / Europa-Parlamentet
Deltagergebyr, eks. moms.
DKK 24.900
Billede af Kim Pedersen, CBS Executive, Porcelænshaven 22, Frederiksberg
Billede af Pia Maj Hvolby, CBS Executive, Porcelænshaven 22, Frederiksberg