Startdato 04. mar. 2019
Deltagergebyr, eks. moms. DKK 24.900
Varighed 3 dage
Undervisningssprog Dansk
Kursus & uddannelser

International Executive Programme

- Bruxelles

Faglige studietur til magtens centrum

Brexit er uden tvivl den største administrative og politiske udfordring i nyere tid.

Tag med på faglig studietur til Bruxelles, hvor vi møder centrale politikere og ledende embedsmænd, men også repræsentanter fra tænketanke og regionale organisationer. Alle vil give et unikt indblik i en unik proces, som vil få store konsekvenser for Danmark – politisk og forvaltningsmæssigt, men også for eksportvirksomheder, interesseorganisationer og lobbyister.

Læs også om studietur til London

Læs hele teksten Vis mindre

Indhold i forløbet

På denne uddannelse vil vi dykke ned i, hvordan forhandlingerne om Brexit er tilrettelagt og gennemført i EU og i Storbritannien. Vi stiller spørgsmål som blandt andet: Hvor langt i Brexit-processen er vi i foråret 2019? Hvordan defineres og afvejes de interesser, der skal varetages? Hvordan vil Brexit påvirke det politiske og administrative system i UK – både centralt og lokalt?

Der planlægges i Bruxelles møder i EU-Kommissionen, Rådssekretariatet, Europaparlamentet, den danske EU-repræsentation, Tænketanken Center for European Reform og et af Danske Regioners repræsentationskontorer.

 

Læs hele teksten Vis mindre

Det får du

Du får indsigt i Brexit, EU's fremtidige udvikling i en international kontekst og konsekvenserne for Danmark, danske interesser, organisationer og virksomheder.

Studieturen er for ledere, der ønsker dybere indsigt i, hvem der netop nu skaber fremtidens betingelser for den danske model, og hvorledes udviklingen i EU vil påvirke deres egen organisation eller virksomhed.

 

Læs hele teksten Vis mindre

Deltagerprofil

Relevant for personer i private virksomheder og interesseorganisationer, for offentlige organisationer i stat, regioner og kommuner samt for civile organisationer, der har en klar strategisk interesse i at forstå de dybere mekanismer i udviklingen i EU, samt hvilke konsekvenser det har for danske interesser.

Læs hele teksten Vis mindre

Steder

CBS Executive, Porcelænshaven 22, 2000 Frederiksberg.
Åben i Google Maps
Group
Europa-Parlamentet
Åben i Google Maps
Group

Datoer

Tilmeldingsfrist:
07. jan. 2019
Stadig åben for tilmelding
Tilføj til kalender 2019-01-07 00:00:00 2019-01-07 23:59:59 Europe/Copenhagen International Executive Programme - Bruxelles Tag med på studietur til Bruxelles, hvor vi møder centrale politikere og ledende embedsmænd, men også repræsentanter fra tænketanke og regionale organisationer. Alle vil give et unikt indblik i en unik proces, som vil få store konsekvenser for Danmark – politisk og forvaltningsmæssigt, men også for eksportvirksomheder, interesseorganisationer og lobbyister. CBS-Executive CBS-Executive
Timer pr. dag: 9

Opstartsmodul: 4. marts 2019 - kl. 13.00 - 17.00 (KBH)
Studietur: Start d. 18. marts 2019 kl. 15.00 og slut d. 20. marts 2019 kl. 12.00 (Bruxelles)

Prisen dækker opstartsmodul i København (½ dag), faglige indlæg, organisationsbesøg og debrief-møder i Bruxelles (2 dage), 2 hotelovernatninger inkl. morgenmad, 2 frokoster og 2 middage samt lokal transport. Beløb dækker ikke flybillet t/r DK - Bruxelles.

Kontakt mig

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Lyder det som noget for dig?
Interesseret

Hent PDF

For at downloade denne pdf, skal du udfylde dit navn, din e-mail og dit telefonnummer – vi vil kontakte dig inden for et par dage, så vi kan være behjælpelige med at finde det rette forløb til dig. Du accepterer samtidig at modtage informationer og tilbud om vores kurser samt andre inspirerende nyhedsbreve fra CBS Executive.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Interesseret

International Executive Programme - Bruxelles

  • Personlige oplysninger

  • Kontaktinfo

  • Firmaoplysninger

  • Parkering

    Når programlektioner afholdes hos CBS Executive i Porcelænshaven, tilbydes deltagerne parkering i nærliggende parkeringskælder til kr. 80 pr. dag. Parkeringsgebyret bliver faktureret sammen med kursusdeltagelsen.
  • Vilkår og betingelser

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Efter tilmelding modtager du bekræftelse og yderligere information på e-mail inden for 3-5 arbejdsdage. Betaling sker vha faktura, der udsendes på e-mail eller via EAN-nummer.

Kursusfakta

Kontakt

Undervisningssprog
Dansk
Startdato
04. mar. 2019
Varighed
3 dage
Steder
CBS Executive, Porcelænshaven 22, 2000 Frederiksberg. / Europa-Parlamentet
Deltagergebyr, eks. moms.
DKK 24.900
Billede af Kim Pedersen, CBS Executive, Porcelænshaven 22, Frederiksberg
Billede af Pia Maj Hvolby, CBS Executive, Porcelænshaven 22, Frederiksberg